Prime cinema
Каждый раз новые премьеры
Забронировать
4.3
⠀🩶 ⠀
Киноға сенстары өте көп, кассирша қыздар жақсы обслуживать етеді. Студенттерге скидка жақсы жасайды. Бізге ұнайды💋
Moza bint Nasser
20.12.2025 Яғни кешке 22:30ға аватар көруге бардық!Администраторынан бастап қызметтерін зооорға атқарып тұрғой!!!Не масқара!Клиентке қызмет жасай алмаса неғып тұр,тіреп тұрғандай өзінше боладығой!Балаларым ондай су ішпеймін деген соң,осындай ішемін деп суды ауыстырыңызшы десем,түрлері әбіржіп әреең жасап тұр,одан удаленка басқа адамға жібере салыңызшы деп номер айтып тұрсам,тұра тұрыңыз өшшіріп алайында дейді тағы әбіржіп,балаларыма қарап тұрсам “СІЗ НЕ АРЫ ТҰРЫҢЫЗ,НЕ БЕРІ ТҰРЫҢЫЗ ДЕЙДІ”МЕН ӨЗІМ БІЛЕТІН ШЫҒАРМЫН ҚАЙДА ҚАЛАЙ ТҰРАТЫНЫМДЫ!Не деп тұрсын сен деп айтатынымды айиып тастадым,маған”ЛАҚТЫРЫП” беріп қояды билетті!ҚЫЗМЕТТЕРІҢІЗ ӨТТТЕ НАШШАР,БҮКІЛ КӨҢІЛ КҮЙДІ БҰЗДЫ!ЕНДІ БАРМАСПЫН СЕНДЕРДІҢ КИНОЛАРЫҢА!ИЯ КЕШІРІМ СҰРАДЫ.Бірақ,менің ғана емес,ертең тағы біреудің көңіл-күйін бұзадығой бұл қыздар!Адам ол жерге көңілін көтеру үшін барадығой!Істегісі келмесе неғып тұр!
kausarr 🐈⬛
қызмет көрсетуі өте төмен,бір емес бірнеше рет кезекте алдымыздағы адамды өткізіп,сөйлегенде елемей тұра береді
.. ..
Залдары таза емес камфорт жоқ кіргізби қойды ито вазврат жоқ акустика 0 дым ұнаған жоқ шшс Данияр деген Бала кіргізби қойдч Аты Данияр
Ало Zhymabekovv.013
👎👎🤮🤮
Асыл Нурмахан
🔥🔥🔥🔥
Тома Муса
Балалармен баруға өте қолайлы кинотеатр. Залдары таза, кең, креслолары ыңғайлы. Дыбыс пен экран сапасы жақсы, балаларға арналған мультфильмдер анық әрі жағымды көрінеді. Қызметкерлері сыпайы, билетті алу да оңай. Балалармен тыныш, жайлы фильм көргіміз келгенде осы жерді таңдаймыз.
Зарина Мырзаханова
Стояли в очереди когда настала наша очередь перешли на другую кассу и опять пришлось ждать час
GS
Gaziza Sanuarova
Очень грубые и не знающие манеры работницы на кассе, на ровном месте ругаются с посетителями! Люди приходят сюда отдохнуть, а не ругаться и терпеть неуважение и надменность персонала...перед тем как брать на работу надо обязательно проверять на стрессоустойчивость, никто не виноват если у этих особ нет настроения! "Благодарим" за испорченное настроение😒
Саулет Каратаева
Үш төрт жасар қызды шығарыңыз ақшасын төлеңіз деп ішке кіріп адамдардың көзінше айқайлап адам масқарасын шығарды. Персоналдары жап жас қыз. Айқайлап ақыры төлетті. Ол кішкентай қыз бәрібір отырғанда жоқ анасының алдында отырды. Не болды сонша 1500тг үшін сонша абыройын төгіп. Енді бармаймыз кино көрмей кетсек кетейік. Шығыңыз шығыңыз деп зіркілдеп тұрып алды ортаға тұрып алып. Ұят екен. Өте ұят тірлік болды. Өзі жалғызбасты көпбалалы ана еді. Тартып алғандай үш жасар қызға төлеткен 1500 тенгелерңіз бұйырмайды деп ойлаймын.
КА
Корлан Алпысбай
Обслуживание ноль 1 касса на 100 человек ужас
ЖА
Жавохир Аблаков
21:50 де сеанс 22:05 те алы реклама болып жатыр ! 15минут рекламы это ужас !!!
Asselek Beissova
Классный кинотеатр, удобные кресла. Цены недорогие. Персонал приятный, доброжелательный 🫰🏻
Павел Андреев
Комфортный современный кинотеатр. Хороший звук и удобные кресла
Aziz Zhumat
Очень хорошо классно приятно внутри
Shuga Abdirazak
Зор
Айгерим Рысбаева
Старший бармен Салтанат керемет карсы алып алды ,комбо попкорн усынды,жаксы қызымет көрсетті ,улкен рахмет🫶
Indira Sizdikoba
Старшии кассир Салтанат өте сыпайы жақсы қызмет көрсетеді 👍👍👍👍осындай жақсы сыпайы қыздарымыз көп болсын
Ayana Asylkhan
Кассирша Сабина очень вежливая и внимательная сотрудница. Всегда спокойно объясняет, помогает разобраться и работает достаточно быстро. Видно, что относится к своей работе ответственно. Приятно, когда на кассе встречают с улыбкой. Спасибо ей за хорошее обслуживание.
Айдана Нурымбековна
Зал отличный. Но попкорн за 29 апреля испортил все впечатления. Он не хрустящий, прилипал к зубам и его невозможно было жевать. 07.01.2025 14:40 сеанс - “Соник 3” Попкорнның жағдайы еш өзгермепті. Тіске жабысып, шайнау мүмкін емес. Кассада тұрған администратор жағдайды шешуге тырысудың орнына, бірінші айтқаны возврат жасауға болмайды дейді. Кинопарктан рецепт алсаңыздаршы, попкорн қалай жасайды деп‼️
3 ноября 2024, официальный ответ
Добрый день, уважаемый посетитель! Благодарим Вас за оставленный отзыв! Для улучшения качества нашег…
. Burkhans
Балғын есімді кассир өте сыпайы қарым қатынас жасады , үлкен рахмет.❤️
Най Тен
Кассир Нұрсұлтан өте керемет жұмыс жасайды, обслуживание проста топ👍🏻👍🏻
Inkar Sarypbekova
Shakhzoda Israilova
Шапагат кассир кушти адеми 🔥🔥🔥
ZM
Zhadyra Matenova
Акустика нашар, киноның дауысын бақыртып қойған. Администраторға екі рет шығып ескерттім, сонда да дауысын баспады. 1 сағат 40 минут отырдық. Құлағымыз ауырып шықтық .
8 января 2025, официальный ответ
Добрый день! Просим оставить номер телефона и когда вы посетили ТРЦ чтобы мы могли связаться с вами…
РШ
Римма Шамсутдинова
Лучший кинотеатр в городе 🔥❤️ Звук и качество картинки 🔥🔥🔥
~ 🦅
нормальное заведение
Sheri Aqw
Нормально все нормально
F in cdg cfhvx Chjc
Онлайн билет алып кез келген уақытта бара аласың ой зор ғой
Aidina Temirbayeva
приятные сотрудницы,особеннно Акерке и Сымбат относятся к клиентам очень уважительно и в целом хорошо исполняют свою работу🫂
DG
Duman Giniatov
Попкорн ужасный на вкус. Каждый раз покупаю с надеждой что исправились. Запускают детей, хоть и есть строгий регламент по возрасту. Сегодня был выключен кондиционер в 4м зале Прошу принять меры руководству, если хотите увеличить доход за счет довольных клиентов!!!
alimovva_v 💚
Зал чистый
Baturhan Abdullaev
Обслуживание на нуле, приехал отдохнуть, отвлечься, посмотреть фильм и провести спокойный вечер после тяжелого дня. Это было единственное мое желание. Но я не знаю как у вас тут люди работают, но это разве позволительно? У меня тоже был тяжелый день но пришел я купить билеты с улыбкой на лице. На кассе стоял парень довольно низкого роста с бородой, ближайшего сеанса на свой фильм я не нашел. Попросил совета, «расписаниеден карай берсенызшы, тур гой экранда» получил такой ответ. На просьбу порекомендовать мне фильм получил тот же ответ. Дальше как будто прогоняли меня, кандай билет аласыз енды деп. Просьбу позвать администратора проигнорировали. Потом мне сказал другой сотрудник что администратором был тот с кем я провел неприятный для меня диалог. Дальше смысла выяснять и искать главного не увидел. Понял что билеты я уже покупать не хочу, и фильм бы я уже смотрел с самым ужасным настроение. Я тоже имел дело работать с людьми, я понимаю что люди устают, но не до такой же степени чтобы проявлять неуважение. Спасибо за испорченный вечер
Амир Сах
Хорошое место, не совсем.
Мако Жунусова
Страшый Салтанат ханымға көп көп рахмет алла разы болсын біраз нәрсені түсіндіріп берді
Margo ⠀
То 18-сіз кіргізеді, То 18 сұрайды бүртүрлі сотрудниктері. Ғашықпын саған мен Приматка кіргем, кәзір черный дворға кірзігбей тур
НЕ
Нурдаулет Ермекулы
Адамдарға дөрекі сөйлейді онша емес
Балнур Мухамеджановна
Билеттерді онлайн алдым, кассада приветливые вежливые девушки. Зал ожидания вообще тыныш керемет! Афишалар да коридорға орналастырылып керемет көрініп тұр! Уборный таза стильді) Чек тут.
ЖМ
Женя Мозговой
Чисто, приятно.
Saya Sultanbek
Сотрудница Арайлым очень хорошая🥰
Асыл Н
Туу осы адамдарға ештеңе жақпайды 😔несі бар күшті кинотеатр.Ұнамайма басқа жақтан көріңдер киноны🥰
Dayana A
очень добрые сотрудницы Акерке и Сымбат, очень внимательные и вежливые приятные в общений,обслуживают очень хорошо,было приятно покупать билет,спасибо за такое обслуживание🩷🩷
Б
Бахадур
Качество экрана и звука супер но сотрудники кассы грубые
Гани
Всё нравится!
Лысый Красавчик
Пришли на сеанс, а зал по техническим обстоятельствам в данное время не работет. Грустно.