Dent LIFE
Семейный стоматологический центр
Стоматология. Без боли. С любовью к вашей улыбке!
Записаться
Aiazhan Sheripova
Рауан ағай өз ісінің маманы👍
Yernat Rysdaulet
Dent Life клиникасы өте әдемі, жайлы. Дәрігерлері де білімді әсіресе Рауан Қалыбай мықты дәрігер-стоматолог. Клиниканың ғұмыры ұзақ болсын!
Erkebylan Okapov
Просто великолепная стоматология!!! Высокий уровень лечения и разумные цены Профессиональный и чётки подход к каждому пациенту. Отдельно хочу поблагодарить Доктора Рауана, мастер своего дела с большим опытом и знаниями!
Заңғар Бахтияр
Очень рад что есть такие профессионалы своего дела, и хочу сказать с открытой и блестящей улыбкой СПАСИБО, и отдельное спасибо Стоматологу Рауану👍🏽
Абзал Алжанов
Рауан деген жігітке ризамын,аккуратно бәрін түсіндіріп барып тісімді емдеп берді,+музыканын вайбын айта алмадым енды 👍👍👍
Абылайхан Торехан
Рауан — өз ісінің нағыз шебері! Кез келген емді аса ұқыптылықпен, жанашырлықпен орындайды. Ауыртпай, қорықпай емделудің не екенін Рауан секілді білікті стоматологтар дәлелдей алады. Нағыз тісті ғана емес, көңілді де емдейтін дәрігер! 😄🦷✨
Ерден Баймусаев
Өз істерінің маманы бәрі керемет!!! Әсіресе доктор Рауан❤️
Aigerim Sultanbekova
Нурдаулет ортопед хирургқа үлкен рақмет айта отырып , сіздерге шығармашылық табыстар тілеймін. Қолы жеңіл, өте білікті маман. Dentlife алғысымыз шексіз.😍😍😍
MA
Meruyert Alim
Хочу выразить свою благодарность стоматологу Рауан за хорошее качество лечения и профессионализм. Очень внимательный и вежливый. Лечение прошло безболезненно и аккуратно.
Ais 🐣
Клиника атмосферасы да өте жайлы, өзімді сенімді сезіндім. Персоналдың бәрі күлімдеп қарсы алады, мүлде қорқып кірмейсің. Рауан ағайға үлкен рахмет! Емді тез, профессионально жасап берді, мүлде ауыртқан жоқ. Шынымен қолы жеңіл стоматолог! Алғысым шексіз. ✨🦷💕
GG
Guldana Guldana
Отличная стоматология! Врачи внимательные, все объсняют понятно. Лечение прошло быстро и без боли. Спасибо, доктору Рауан! У него золотые руки! 👍
unidentified woman
Кызмет корсету жогары денгейде, консультацияга рахмет👍
РИ
Ринат Ильяс
Нұрдалет ағаға рақмет тісімді ойымдағыдай ауыртпай емдеп берді,ісіне жауапкершілік пен қарайды баруға кеңес берем 👌🏻
МҚ
Мейіржан Қырғызбай
Бекзат братан красавчик✊ қолы алтын жігіт Алла разы болсын
Ардана Нургали
спасибо стоматологу Нурдаулет! в час ночи нетерпимо зуб болел, все хорошо сделал без боли! Последние технологии, очень чистая и аккуратная стоматология! Рахмет!👍🏻 Еще вернусь🙏🏻
СТ
Санжар Тулкибаев
Айгерім ханымға үлкен алғыс, және тісті ағартып берген Бекзатқа алғыс👍
Lazzat Kozhanova
Стоматолог Нұрдаулетке үлкен рақмет! Тістерімді сапалы әрі ауыртпай емдеп берді. Өте ұқыпты және өз ісінің шебері.
АЕ
Айгерим Ергешова
Түркістандағы номер 1 стоматология мен үшін! Ерекше алғысымды Ускенбаева Айгерім докторға білдіремін! Сапалы әрі мүлдем ауыртпай, жылдам емдейді! Істеріңізге береке берсін!🤗🤗🤗
15 октября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Айгерим! Спасибо большое, что выбираете нас, нам очень приятно 🙏🏼
Zhansaya User
Отзывтардың барлығы өтірік екен,достарына жаздырған сияқты. Жап жас балалар жұмыс жасайды,опыттары жоқ. Қателіктері өте көп. Бір күні біреудің тісін құртады мыналар.
3 сентября 2025, официальный ответ
Аты - жөніңізді болады ма?
АЖ
Алтынай Жакипова
Консультация оте керемет. Кажетти акпараттарды толык, анык тусиндирип айтады.
25 августа 2025, официальный ответ
Алтынай. Өз пікіріңізді қалдырғаныңызға рахмет!!! Әрдайым көмектесуге дайынбыз🫡
НБ
Нуржан Байдаулетов
Өте жақсы стоматология, біз отбасымызбен осында емделеміз. Айгерім деген дәрігер жақсы емдейді. Бағасы, сапасы 👍
3 сентября 2025, официальный ответ
Добрый день! Спасибо, очень приятно получать обратную связь, будем рады вам всегда 😁
B…
Bagila …
Мен сіздердің клиникаларыңызда емделгенмін және өте ризамын! Әсіресе, дәрігер Рауанға үлкен алғыс айтқым келеді.
Здравствуйте, Bagila! Спасибо, что оценили ❤ Очень приятно 🙏🏼
K
Kamilla
Хочу выразить огромную благодарность стоматологии за высококлассное лечение! Врачи настоящие профессионалы своего дела, всё было сделано четко, качественно и в соответствии с современными стандартами. Результат лечения просто превосходный! Очень довольна и буду обращаться только сюда.
3 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо большое, что выбрали нас 🤗 Ждём вас в гости снова.
Sabina Kozhakhmet
жаксы стоматология, Врачи внимательные, всё объясняют, работают аккуратно, унады🙏
3 сентября 2025, официальный ответ
Sabina. Благодарим вас за такой приятный отзыв 🙏👌 Мы рады, что вам всё понравилось!
Alina baglanovna
Өте керемет стоматология, все стерильно и чисто, стоматолог добрый и отзывчивый, очень хорошо выполняют работу, рекомендую.
3 сентября 2025, официальный ответ
Alina. Большое спасибо за высокую оценку 😌 Очень приятно!
НМ
Назерке Махмуд
Ең жақсы стоматологиялардың бірі! Дәрігерлері өте сыпайы, түсінікті түрде сөйлеседі. Маған қатты ұнады! Сіздергеде кеңес беремін!!!
3 сентября 2025, официальный ответ
Добрый день, спасибо большое за ваш отзыв и оценку 😉
ZY
Zangar Yerlanuly
Очень дорогой стоматологический центр с отличными стоматологами, и очень приемлемые цены
3 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Zangar! Благодарим вас за ваш отзыв и оценку 🔥 Приходите к нам почаще!
. …..
оте кушты все стерильно,докторлардын барлыгы оте укыпты керемет оз ыстерынын маманы🫶🏻
3 сентября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, ., спасибо вам, что уделили время и написали отзыв 🤗 Рады были вам помочь.
Азмухамед 🚨
Сервис оте жаксы 10/100 деген бага бере аламын мамандары да мыкты!!!
3 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Азмухамед. Спасибо большое, что выбираете нас 💛 Приходите к нам почаще 😉
ГБ
Гульбану Борикулакова
Дәрігер Бекзатқа алғысым шексіз. Тісімді ауыртпай емдеді. Жұмысын керемет жасайды өте білімді мейірімді маман. Жұмысы сапалы нағыз тістен айырмашылығы жоқ.
3 сентября 2025, официальный ответ
Гульбану, здравствуйте. Огромное спасибо за приятный отзыв ❤ Рады сотрудничеству 😁
KA
Kazyna Abdugapparovna
Бекзат дәрігер нағыз профессионал. Тісім тоқтамай 1 айдай ауырып жүрді басқа жақта тісті емдеп ауруы басылмады осы жақта тісімнен сынған инструментті алып тісімді сақтап берді. Бекзат стоматологқа алғысым шексіз барлығын сапалы жұмысын тиянақты жасайды.
3 сентября 2025, официальный ответ
Kazyna, здравствуйте. Благодарим вас, что уделили время и написали отзыв 🔥 Будем рады видеть вас в…
АХ
Акибаева Ханзада
Бекзат стоматолог барлығын толық түсіндіріп дұрыс план бойынша тісімді жасап берді. Сапалы заманауи материалдармен емдеді. Жақсы атмосферамен музыкамен стрессіз жасады. Балаларға жақсы қарайды соған ғана апарамын тілін табады.👍🏻👍🏻👍🏻
3 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Акибаева, благодарим вас, что выбираете нас 🔥 Ждём вас в гости снова ❤
Сымбат Аубакировна
Бұл клиника керемет, әсіресе Айгерім апай керемет, өз ісінің маманы. Осы жерден емдетуге кеңес беремін!
Добрый вечер. Спасибо, Сымбат, за высокую оценку 💛 Успехов вам 😉
ДЖ
Динара Жумагазиева
Очень хорошая, качественная работа врачей. Обратилась за лечением отзывчивые и грамотные врачи, мне очень понравилось. Советую всем, кому нужна стоматологическая помощь😘
3 сентября 2025, официальный ответ
Добрый вечер. Благодарим вас за теплые слова 😌 Рады сотрудничеству!
Арман Арман
Тісім қатты ауырып, осы клиникаға келген едім, дәрігерлер бірден себебін анықтап, тез тез, ауыртпай, сапалы емдеп берді. Риза болдым. Қабылдау уақыттары нақты, кезек күттірмейді екен. Енді тісім ауырса, ойланбастан Дент Лайфқа барамын
3 сентября 2025, официальный ответ
Арман, здравствуйте, благодарим вас за приятный отклик 🙏👌 Мы рады, что вам всё понравилось!
Madina Ramatulla
Dent Life очень хороший стаматология, др.Рауан самый лучший стаматолог 🥰
3 сентября 2025, официальный ответ
Благодарим вас за добрые слова 🙏 Очень приятно.
Айлун Торегелди
Дент Лайф тіс емханасына үлкен алғысымды білдіремін. Дәрігерлер өте тәжірибелі, жұмысына ұқыпты және әрбір қадамды түсіндіріп отырады. Ем барысында ешқандай ауырсыну сезбедім, заманауи аппараттар мен сапалы материалдар қолданады екен. Клиниканың тазалығы, жайлы атмосферасы да ұнады. Ең бастысы тісімді емдегендеріне көңілім толды. Енді тіс емдеуге тек осында келемін деп шештім.
Здравствуйте! Спасибо вам за ваш отзыв и оценку 🔥 Всегда рады вам 💛
Акнур Абдижаппарова
Супер, я довольна работай персонала
Здравствуйте. Спасибо вам большое, что выбрали нас! Всегда рады вам 😉
ЖИ
Жаксыгул Изтелеуова
Багалары тиімді екеен ари сапалы🥰
Жаксыгул, добрый день. Благодарим!!! Рады стараться 🤝
ИА
Индира Абдсеит
Отбасымызбен осында қараламыз, білімді мамандар, ең бастысы таза ұқыпты.
Индира, добрый день, спасибо большое за отзыв 💛 Всегда вам рады 😁
ША
Шолпан Алайдарова
Пользуюсь услугами этой стоматологии давно,можно сказать всей семьей.Очень вежливые, и хорошие врачи,все делают аккуратно и качественно.И что самое классное у них 24/7 это просто супер👍В общем я давольно и я считаю эту стоматологию номер 1 в Туркестане. Желаю им дальнейшего профессионального развития и расширения.
Добрый день. Огромное спасибо за приятный отзыв 🙏👌 Всегда рады вам 💛
Багила Атабаева
Просто супер врачи👍👍👍
Добрый вечер. Благодарим вас, что выбираете нас. Будьте здоровы 🤗
Kamila Wukurova
Өте керемет дәрігерлер, ұқыпты Тісімді емдеттім ауырмады Жұмыстарыңызға сәттілік🙌🏼
Спасибо 😌 Ждём вас к нам за новыми покупками ❤
Элнура Нурдинали к
Дент Life клиникасында ең мықты мамандар жұмыс жасайды Еще 24 сағат истейт екен Түнде шет елден үйімдекі туыстарым келіп Тісі ауырып апарған едім ауырытпай істеп берді🫶🏼🫶🏼🫶🏼🫶🏼🦷
Aiaim Samigolla
Отличная стоматология! Здесь работают настоящие профессионалы — внимательные, аккуратные и дружелюбные. Всё оборудование современное, процедуры проходят без боли и в комфортной атмосфере. Персонал подробно объясняет каждый этап лечения и всегда идёт навстречу пациенту. Остались только положительные впечатления, теперь будем приходить только сюда!
3 сентября 2025, официальный ответ
Aiaim, благодарим за отзыв и оценку 😉 Рады видеть вас снова!
Cailen .od
Керемет клиника! Дәрігерлер өте жақсы, бәрін түсінікті айтты. Осында келгеніме өте қуаныштымын
Добрый день! Спасибо вам большое за ваш отзыв 🙏 Были рады знакомству ❤
Karakat Kalybay
Ен кушты стаматология тісімді емдетуге бардым керемет ауырмаиды барін ұқыпты жасаиды таза😍🔥
3 сентября 2025, официальный ответ
Karakat, огромное спасибо за отзыв и высокую оценку, будем ждать вас снова 🤗
ЖУ
Жанар Ускенбаева
Туркестан бойыншы Ен керемет стоматология
3 сентября 2025, официальный ответ
Жанар, добрый день, спасибо вам за ваш отзыв и оценку! Очень приятно, рады сотрудничать 🤗
Жибек Кошербай
Осы стоматологияға барғаныма өте қуаныштымын! Бірнеше тісімді емдетіп, пломба салдырдым, сондай-ақ брекет қойдырдым – бәрі жоғары деңгейде жасалды. Әсіресе Нұрдәулет ағайға үлкен рахмет – әр кезеңде барлығын нақты әрі түсінікті етіп түсіндіріп, алаңдамауым үшін көңіл бөліп отырды. Өз ісінің нағыз маманы екені көрініп тұр! Енді тісім де сау, күлімдеу де одан сайын әдемі болды😍🫶🏻
3 сентября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, спасибо, Жибек, за отзыв и оценку!!! Ждём вас в гости снова!
Казына Алхожа
Лучшая стоматологическая клиника👍🏻 Доктор Рауан очень квалифицированный, мастер своего дела, объяснил каждый этап лечения. Сначала дал консультацию, потом лечил мне зубы. Очень довольна результатом. Большое спасибо 🙏😊 Всем рекомендую.
Казына, здравствуйте! Спасибо большое за отзыв ❤ Мы всегда вам рады 🤝