Ломбарды
Самая высокая оценка золота, электроники и техники
ТОО Актив ломбард
Нелицензируемая сфера деятельности в Казахстане
Онлайн-оценка
ТОО Актив ломбард
AAA
Ең нашар филиалы осы Актив ломбардтың, адамдарын ауыстыру керек. Откан қыздары туктен хабарлары жоқ. Дұрыс адамдарды алу керек жұмысқа
5 ноября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Осы жағдайды түсініп, сізге жауап беру үшін байланыс телефон нөміріңізді қалдырыңыз! Б…
ЮВ
Арайлым Ахметжан
спасибо за оценку
ШШ
Шахзод Шамши
бірінші рет келдім осы ломабрдка, эксперттеріне рахмет улкен, жаксы оценка берді затыма
ЖГ
Жарас Гайнулинов
Очень хороший процент на золото, мне все понравилось
ZHANARYS ㅤ
Оценка хорошо
16 августа 2025, официальный ответ
Sary ❤️
Жақсы оценна қыздар жақсы жұмыс жасайды 👍🏻
10 августа 2025, официальный ответ
Ш
Шахноз
Севара Өте жақсы бағалады рахмет👍🏻
10 августа 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Жағымды пікір қалдырғаныңыз үшін алғыс білдіреміз! Құрметпен, АКТИВ ЛОМБАРД!
супер
23 июля 2025, официальный ответ
БА
Балкерим Алиевнп
Актив ломбард тағы Айша деген қыз өте жаксы кыз кызмет көрсету жогары
16 июля 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Жұмысымызды жоғары бағалағаныңызға рахмет! Жағымды пікір қалдырғаныңыз үшін алғыс білдіреміз! Құрметпен, АКТИВ ЛОМБАРД!
ДИ
Дамир Исраилов
Айша четкый кыз екен! Адемы жумысын маманы.
14 июля 2025, официальный ответ
Рахмет Нұргүл жақсы қызмет көрсетті
10 июля 2025, официальный ответ
ЯШ
Якиева Шынар
Телефон тез сатыгу жаксы екен👍
28 июня 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Пікіріңізге рахмет, көмек көрсеткенімізге қуаныштымыз! Құрметпен, АКТИВ ЛОМБАРД!
Марат Бибікамал
Айфонға жақсы баға береді екен, қаладағы ең жоғары баға, рахмет
27 июня 2025, официальный ответ
Ақберген Аида
Эксперты молодцы, очень шустро работают
27 июня 2025, официальный ответ
Бағаландарыңыз үшін рахмет
22 июня 2025, официальный ответ
УБ
Умирзаков Бекзод
Алтынға жақсы баға берді, Гаухар сіңліме рахмет
20 июня 2025, официальный ответ
РС
Рысдаулет Сатыбалды
өте жақсы қызмет көрсетеді екен Даврон деген брат
17 июня 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Қалдырған жақсы пікіріңізге алғыс білдіреміз! Құрметпен, компания АКТИВ МАРКЕТ!
Гаухар 💋
Жаксы бари кушти кулип карсы алып,жогары оценка шыгарып береди
16 июня 2025, официальный ответ
🧸Б
🧸Жайнушка🧸 Берденова
Оте жаксы ломбард,оте жылдам Жане барин тусиндиреди.Кенес беремин👍🏻
15 июня 2025, официальный ответ
Ася Ася
Самый лучший ломбард
13 июня 2025, официальный ответ
Добрый день! Благодарим за положительный отзыв. Нам очень важно получать обратную связь от наших клиентов! С уважением компания АКТИВ ЛОМБАРД!
ТГ
Турсункулова Гүлім
Қызмет көрсету жоғары
13 июня 2025, официальный ответ
БА
Бекзат Атаев
Рахмет❤️
11 июня 2025, официальный ответ
Керемет оценка рахмет балдар қыздарға ⚡️👍
8 июня 2025, официальный ответ
Санжар Дадахан
Дильназ экспертке рахмет, тез оформить етті
Bakhrinsa Akimzhan
Рахмет жоғары оценка береді всегда👍
ДИ
Sezim Maksatovna
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
13 мая 2025, официальный ответ
Митхун Чакраборти
Жігіттерге рахмет жақсы оценка шығарып берді жұмыстарыңа сәттілік👍🏻
A
Almas
Керемет жақсы бағалады ұялы телефонымды 👍
24 апреля 2025, официальный ответ
Қайырлы кеш! Жағымды пікір қалдырғаныңыз үшін алғыс білдіреміз! Құрметпен, АКТИВ ЛОМБАРД!
Оценка проста бомба 👍
3 апреля 2025, официальный ответ
Добрый день! Спасибо за ваш замечательный отзыв. Мы рады, что вы остались довольны нашими условиями…
СД
30 марта 2025, официальный ответ
Айдар Кадыр
Хороший ломбард, быстро обслужили
28 марта 2025, официальный ответ
Добрый день! Рады получить такую обратную связь! Спасибо за высокую оценку и поддержку нашего сервиса! С уважением компания АКТИВ ЛОМБАРД!
Кадырова Зарина
Даврон красава, лучший работник
27 марта 2025, официальный ответ
НН
Нилуфар Нилуфар
Бекнурға ракмет жаксы оценка береди
25 марта 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Қалдырған жақсы пікіріңізге алғыс білдіреміз! Құрметпен, АКТИВ ЛОМБАРД!
Кадыр Бекайдар
Отличүый ломбард все быстро и четко
18 марта 2025, официальный ответ
НП
Нұржан Пернебек
Телефоным қойдым жақсы оценка берді рақмет!!
5 марта 2025, официальный ответ
АХ
Айбек Худайбергенов
24/7 жумыс истейди керемет
1 марта 2025, официальный ответ
Добрый день! Благодарим, что уделили время и написали отзыв. Рады были вам помочь!С уважением компания АКТИВ ЛОМБАРД!
МЖ
Дилназ үлкен рахмет😍🫶🏻
2 февраля 2025, официальный ответ
Бека молодец👍
17 января 2025, официальный ответ
Бекнур тез істейді екен жұмысын👍🏻
5 января 2025, официальный ответ