Транстелеком
Качество👍🏻
на
нурлан асылбеков
В восторге
Самое главное Аллах разы болсын, и служба поддержки, и доставка сим карты быстро привезли, вчера вечером подключил сегодня уже привезли, и техническая служба сразу приехала и поменяла подключение, еще раз огромное спасибо за моментальное реагирование и ответственное отношение😁👍👍👍👍👍
Максат Турганбеков
Обслуживание - шарашкина контора
БН
Болат Наталиев
ТрансТелеКом суперпровайдер
Аза ...
Совсем не понравилось
Работают одни некомпитентные люди! Уже как 3ий день нету интернета! Звонил в колл центр сказали ждать звонка. Не дождался! Никто не зонил и не пиехал! И не иправляли еще смс прислали якобы всё исправили.
КТ
Канат Тажибек
В восторге
Интернет отличный и грпмотные операторы тоже всеглда стабильное соединение быстрая помощь при обращении Спасибо транстелекому за надежнлсть!!!
SO
Salamat Onggarova
Совсем не понравилось
2 ай болды істемей тұр, еш нақты жауап ала алмай отырмыз! Жауапкершілікпен қарасаңыздар жұмыстарыңызға
Aiaru Aitbai
Совсем не понравилось
Реально не стоит своих денег. Ни интернета, ни обслуживания нормального нету. Жалеем что поставили. Ещё и нагло сбрасывают когда звонишь🤡
SO
Sake Onal
Совсем не понравилось
Жақсы интернет беріңдерш не мене бәле ақшасын төлеп жатыр мыз ғой ертең шақырамын келмесе отключит етіп қазақ телеком аламын ба сам роутер не качественна ғой өзі мен өзі өшіп қалады болмайды екен ьариф ең қымбат тариф төлеп жатыр мыз бізге качества бере алмасаңыздар қойа салдым. Транстелеком алаяқтар
AB
Ali Baran
Совсем не понравилось
Türkçe bilenlere sesleniyorum... Sakın bu internete abone olmayın.. Özellikle Türkistan şehrinde. Çünkü paranız boşa gider, hizmet sıfırın altında her gün mutlaka bilerek interneti kısıyorlar ve bu da yetmezmiş gibi aşağılık megabyte hızına sahip. Astana'da ki ekip derhal Türkistan şubesini denetlemelidir..!! Parayla rezil olmanın bir yolu da Transtelecom abonesi olmaktır..!!
أ~
أكمال ~
В восторге
Интернет надёжный, подключение быстрое, цены адекватные👍🏻
Айгера .
Совсем не понравилось
Просто ужасный сервис, как и сам интернет. Операторы не умеют адекватно разговаривать с потребителями и решать простейшие вопросы
Kausar Erkinbay
В восторге
Жақсы сервис! Бәрін түсінікті етіп түсіндіреді, интернет те мықты. Қызметкерлері жайдары, бәрі көңілімнен шықты. Рақмет!
Ayaukaa 🤍
В восторге
Жақсы сервис! Бәрін түсінікті етіп түсіндіреді, интернет те мықты. Қызметкерлері жайдары, бәрі көңілімнен шықты. Тұрақтылық — Байланыс жиі үзіліп кетпейді, жалпы алғанда тұрақты жұмыс істейді.Алғысым көп
Каракат Жолдасбаева
В восторге
⭐⭐⭐⭐⭐ «Транстелеком» — сапалы интернет пен сенімді байланыс ұсынатын үздік провайдерлердің бірі. Орнату жұмыстары кәсіби деңгейде өтті, қызметкерлері өте жауапты және ілтипатты. Техникалық қолдау тез әрекет етеді. Түркістандағы кеңсесіне бару да ыңғайлы болды. Рақмет!
AM
Aia Mod
Совсем не понравилось
Не советую подключать!!! Через день работает🤦🏻♀️ звонить приходится в кол центр 191 где даже причину не могут назвать( очень плохой интернет к сожалению.. вот даже сегодня не работает в Туркестане по улице 32.. с утра позвонила до сих пор нет интернета 😡😡😡
Анара Токтар
Совсем не понравилось
Кайта кайта Оше беред,то свет ошти ,то жондеп жумыстары журип жатат ,или себебин ешким билмейд не колл центр не оздери,1 кун откесин келип турад адамдары истеп кеткенде ,истеп кеткесин апама билесин себебин,ал ол неудобствоны компенсировать етпейди!канды ишти әбден!Отзывқа Жамбылмен Жәнібектің адамдары өлтіріп отзыв жазыпты өтірік мақтап🤣
ЕЕ
Ерсайын Есенгали
Не понравилось
Нестабильный интернет иногда 5мбит/сек или даже меньше а иногда 50мбит/сек недавно установили нестабильно ждем поправок
Алисейт Абдиханов
Али мастерге үлкен рахмет
Нұнай 🥰
Понравилось
Жақсы екен сервисі күшті маған ұнады көп көп рахмет істеріңізге береке берсін🫶🏻
kausar andabek
Жаксы сервис унады👍🏻😍 Интернет узылып кетпейды , кызметкерлерге мын алгыс👍🏻👍🏻
Назерке Шегеакын
В восторге
Самый лучший сервис, спасибо всем сотрудникам, просто супер 😍😍
КИ
Кыдырали Исабеков
В восторге
Мен Түркістан қаласында транстелеком қолданушымын! Рахмет! Қолайсыз жағдайлар туындаған жағдайда, жігіттер тез келіп, қолайсыз жағдайларды жойып, интернетті қалыпты жағдайға келтіреді
Дархан Абдурахманов
Алмасхан Қайназар
Өте керемет Жылдамдық уәде етілгендей берілді 👍🏻👍🏻👍🏻 Тек Алға
Кыдырали Samen
Совсем не понравилось
Просто ужасные сотрудники как и качество интернета. Все же называние «транс» подходит к компании им явно чего-то не хватает отличие всеми любимого «казактелекома».
ND
Тез ,әрі жылдам жөндеп кетті .Рахмет жігіттерге
SS
Saniya Shamshi
В восторге
Рахмет, мәселемізді тез шешіп берді
Сымбат Берыкхан
Жақсы сервис ,көңілім толды
ГТ
Гульзат Темирбаева
Самый лучший!
Жанеля Сулейменова
В восторге
Өте жақсы сервис жұмысы жақсы
LS
Light Shine Job
Хороший провайдер👍
Меруерт Байдиллаева
В восторге
Өте жақсы сервис маған ұнады!
Эльвира Пирмухамед
В восторге
Самый лучший сервис мне очень понравилась
Вазира Бурханова
Өте жақсы жұмыс істейді
Бека ✊🏻
В восторге
Жақсы сервис ұнады интернет өтте жақсы ұстайды 👍🏻
AE
Aida Erkinbai
Самый лучший сервис 👍
– din
Сервис и обслуживание топ 👍🏻🔥
СН
Салтанат Нурымбетова
В восторге
Сервис и обслуживание самый лучший
Айдос Аликулов
В восторге
Өте керемет қызмет көрсету Түркістан қаласында.
Даурен Аныкбеков
В восторге
Жамбыл инженер красавчик оте жылдам Жане оз иси маманы👍
СБ
Самет Бегалиев
👍
Динара Сейсенбаева
В восторге
Сәлеметсіздер ме? Мырзабек Жамбыл инжинерге алғысым шексіз, өз ісін тиянақты әрі мұхият жасады. Интернет желісі өте жақсы жұмыс жасап тұр. ТТС ұжымы 100 жасаңыздар, дами беріңіздер. Жамбыл мырзаға 100% жоғары дәрежеде жұмысы.
AV
Antonio Vanderas
В восторге
Түркістан қаласы бойынша сапалы әрі жылдам интернет Транстелеком . Инженер Мырзабек Жамбылға алғысым шексіз , жылдам уақытта келіп сапалы орнатып кетті , өз жұмысының маманы екен . Интернет жылдамдығы керемет , кеңес беремін !