Royal Garden Restaurant
Ресторан
4.3
4.3
Наурыз .
ыдыстары өте лас тазалық мүлдем жоқ админстраторға айтсақ өзімізге ұрсп берді ұнамаса келмияқ қойыңдар деп Қызмет алғаным рас
Shamsaya Yessenbay
Алыс орналаскан демесеңіздер оте кушты жер тамактары да админстраторда официантта оте жылы карсы алып кушты туган кун откздк 01.10☺️😇 рахмет Азамат ага✊🏻Айнура апке
ZE
Zhuldyz Erzhankyzy
Куштыы жер 😍 Тамактары оте дамды Персонал администратор керемкт карапайым👍👍👍 Барлыктарынызга баруна кенес беремын Окынбейсыздер ❤️❤️❤️
. Urazbay
Куш жер екен базар жок Администратрна да қарапаиым
ШС
Шахло Саттарханова
я вообще там не первый раз но за летний сезон в этом году только недавно были с коллегами.Ресторан очень хороший.очень вкусно готовят мне как опытному повару к удивлению всё всё понравилось впервые😄 чистота красота уют всё есть, официант хорошо обслуживал не помню имя)
AB
Almat Batyrbek
Әдемі
Алёка Байзакова
Инстаграм не рабочий
Baxa BXX
Ресторан блай жақсы,но Админстратор өте дөрекі кісі екен! Келген клентпен тіл табыса алмайт , еще музика танспол жағы өте нашар деңгейде соны ескерсе екен ..!👎🏻
ДБ
Динара Бексултанова
Салеметсизба... Ораза айында керемет акция кымыз берип бесплатно кушти отырдык офиц кыздарга рахмет кухня тагамдары керемет дамди кудай каласа жазда келемиз летник улкен екен
Aigerim Karabekova
Честный отзыв!!! Заведениеге Апарар жол нашар! 1) тегин караоке кабинка бар екенин айтпады По факту кабинка бар но бугин бос емес деп киргизбеди хотя ол пустой турды, 2)21:26 кирип турсак, чекте 21:00 кирдик. 3 сагаттын орнына 4 сагат есептеген 3)тагам, салаттары дамди👍 4)музыка 👍 5) караоке песни 2021 ден бери жанартылмаган🤦♀️ 6) бизден заказ кабылдаган официант кыздан баска дополнительно тагы Бир официант болды, которая и мусор жинап тарелканы босатып журген и сол мусор жинаган колмен тарелкадагы тагамдарды колымен устап жеке тарелкага салган!🤦♀️ это вообще кошмар 😫, сонгы сактап журген нерв талшыктарым жарылды🎉 7) админ вообще убила, камера бар бола тура кабинкага баса коктеп кирип карап кете береди екен, еще без предупреждения. Озимизди садиктеги балалардай сезиндик.кирип карап турып унсиз шыгып кетсе ынгайсызданады екенсин, 8) жен/муж туалет бирге, но ишинде 1 гана истейди это вообще 🤦♀️👎 Короче одним словом 50/50 Але 21 гасырда 2024 жылда омир суремиз, хозяину заведения на заметку «РАБОТАЙТЕ НАД ОШИБКАМИ!»
Farangiz Mordibayeva
Отличное место.Классный сервис🫶🏻
Magzhan Tasbolat
Кеше туган еткіздік!Таманы ете дамді, персонал вежливые,танцпол супер все было классно!!!..
Y F
Администратор айелдерыныз оте дорекы.Кабинкада откан жерымызден есыкты какпай кырып караокены ошырып койды.Сосын айкайлап официанттарга мына жерды жинандар деды.Булай конактарды куып шыгатын жерге бармаяк койыныздар🤦🏻♂️
Мадина Агафонова
Классно все понравилось
Александра Курнак
Очень приятный место свежий воздух персоналы приветливые и кухня очень вкусный 😍😍👍🏻👍🏻
Али Муслим
Очень хорошее заведение Большой плюс это то что работают до утра
Kp
Kausar p
Супер заведения для отдыха.
RG
Royal Garden Restaurant, ресторан
29 мая 2023, официальный ответ
Здравствуйте Айбек Садыков. Мы очень рады что Вам понравилось. Будем рады видеть Вас вновь. С уважением администрация Royal Garden
Аскар Амир
Сегодня открываются они. Заказали на вечер столик. Чуть позже напишу отзыв.
RG
Royal Garden Restaurant, ресторан
29 мая 2023, официальный ответ
Здравствуйте Амир Аскар. Мы рады что оправдали Ваши ожидания. Будем рады видеть Вас вновь. С уважением администрация Royal Garden