Fast Food
Киоск быстрого питания
ОД
Орка Даулетовна
Өте дәмді донерлері. Обслуживание тез әрі сотрудниктері жылы қарсалады
ГП
Гуля Пармен
Очень плохое обслуживание сырое мясо вялые не свежие овощи гриль во обще не моют очень грязная не советую если не хотите сидеть в больнице
Чина 01
Бомба 💣 гой
Әр қашан дәмді әрі порциалары үлкен.
К.
Плохой обслуживание
я красавчик !!!
Офигенный донеры
Нуржан Сәрсен
Өте дәмді донеркалар осы жерде советую
Nurdaulet .
Самый вкусный и большой донер в мире наверное за скромную цену. Всегда едим только здесь.
Ui
U i i a i u U i i a i u
Бір күні жұмыстан соң кірдік. Тапсырыс 10 минуттан аз уақыт ішінде дайын болады, бұл плюс. Донер өте дәмді, еті шырынды. Бірақ соус жеткіліксіз кішкене, ал былай 5 жұлдыз. Жылы тамақ үшін рахмет!
Азамат Жузбаев
Вкусно!!!!
Алибек Сабитов
Вкусно очень но нужно добавлять лука и будет ещё лучше
Bolat Yes
👍👍👍. дәмді