Qas saq
Гостиница
Забронируйте номер в отеле и получите в подарок мороженое и напитки
Забронировать номер
Сёха ))
Выбран компанией
Сервис прекрасный. Отношение к клиентам и их желаниям на высшем уровне. Везде чисто, опрятно и убрано. Было приятно находиться в этой гостинице. Всем советую, рахмет!
Raggio di Sole
Персонал девочки молодцы, но слышимость в номерах отвратительная, будто все, что происходит в соседнем номере, на самом деле у меня в одной комнате. Завтраки полноценные, спасибо. Единственный минус - это тончайшие стены, я вообще не высыпалась, извините.
Наргиза Т
Номера хорошие, персонал хороший. Но вайфай слабо работал
Динара Сактаева
Забронировала номер в этой гостинице и не пожалела! Персонал очень вежливый, местоположение отличное, все в шаговой доступности! Вид с номера шикарный😍
А С
Өте керемет, номер да, таңғы ас та керемет
НИ
НУРКЕН ИСАХАЕВ
ҚазСақ қызметкерлеріне алғыс айтамыз,рахмет Алла тағала еңбектеріңіздің берекесін берсін!
Д
Данияр
Хотел поблагодарить коллектив Qas sag за теплый приём за чистоту, Мне очень понравилось их обслуживание вежливость забронировал заранние все супер респект вам ,🔥🔥🔥💯
AR
Alpha Rameo
жаксы оте оте оте!
Наргиза Сабыр
Супер гостиница! Очень понравились чистые и уютные номера, приветливый и заботливый персонал, а также вкусная еда и хорошее расположение. Все соответствует заявленному, уезжать не хотелось, обязательно вернусь!". Отдельное Спасибо Арайлым ❤️❤️❤️
Т
Туркестан
Очень уютно и комфортно спасибо за сервис
Дарын Искаков
Кушты
SI
Sultan Idirisov
Айнура кушты керемет
Алия Сбаева
Очень приятный уютный отель , обслуживание вообще супер вежливые , рекомендую цены не космос приличный.Желаю процветания
Sanzhar K
Были в дороге выбирая отель, и не ошиблись с выбором. Девушка на ресепшене очень вежливо забронировала нам номер, заселились и приятно были удивлены. Чисто, аккуратно. Завтрак вкусный и сытный. Всем советую!
РА
Рахман Адырбек
Уютно Чисто Вежливо
2 сентября 2025, официальный ответ
Большое спасибо за ваш отзыв, нам очень ценно ваше мнение, и мы с радостью используем его, чтобы стать ещё лучше!
Магауия Калиев
Қонақ үйге 5 жұлдыз деген баға беремін😍қызмет көрсетуі ұнады,барлық жағдай жасалған)таңғы асы да дәмді болды,😋
2 сентября 2025, официальный ответ
Пікіріңізге үлкен рақмет, сіздің ойыңыз біз үшін өте қымбат, қызметімізді одан әрі жақсартуға қуана қолданамыз!
Arman Tursynbek
красиво
Амангул Мадеткан
Біз полу люкс алдық. Іші таза,таңғы асы қосылған,тойымды. Барлық жерге жақын екен. Жанында Керуен сарай,Алтын самұрық, Иассауи кесенесі және көптеген парк,музейлер бар👍🏻
Каламкас Ккк
Бәрі көңілімізден шықты. Номер тап-таза, кондер бар, терезеден вид керемет! Таңғы астары дәмді👍🏻👍🏻👍🏻 персонал сыпайы, қызмет көрсету жоғары деңгейде👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 бәрі ұнады бізге👍🏻👍🏻👍🏻
Алинур Шаттык
Qas Saq mini hotel – шағын әрі жайлы қонақ үй. Нөмірлері таза, қажетті жабдықтардың бәрі бар. Қызметкерлері қонақжай, әрдайым көмектесуге дайын. Орналасқан жері ыңғайлы, қала орталығына жақын. Бағасы қолжетімді, сапасы жақсы. Жайлы демалыс пен тыныш атмосфера іздейтіндерге ұнайды.
Аманкелді Орынбасар
Очень уютно и удобное расположение
ЕО
Ерболат Осербаев
Керемет таза жайлы қонақ үй екен👍бізге қатты ұнады Рахмет🥰таңғы ас бәрі бар😍іштегі қыздары да и қолжетімді 😍10/10баға берем😘
Gaziz Beibit
Кас
РАХА .
Приехали в Туркестан с прогулкой вечернее время, не могли найти где переночевать нашлось только здесь и нам все понравилось обслуживание было хорошо.
ЖТ
Жандос Тулегенов
Жақсы жақсы
15 августа 2025, официальный ответ
Пікіріңізге рахмет! Qas Saq-та өзіңізді жайлы сезінгеніңізге қуаныштымыз. Сізді қайта күтеміз!
MS
Mirzalbai Salimbaev
Люкс номер алганбыз керемет. Унады. Қызметкерлері де сыпайы, өз міндеттерін жақсы біледі екен. Фото зонасы керемет
Дана Кулмаханова
Все отлично👍
ББ
Балжан Болатовна
Бәрі жақсы, ұнады, рахмет, таңғы ас керемет😍 Қасында бәрі жақын орналасқан.
Еламан Бейшеев
Бәрі ұнады👍🏽👍🏽👍🏽
EK
Erulan Kamen
Қонақ үй керемет екен әсіресе қызыметкерлері қатты ұнады, іші таза әдемі сонымен қатар таңғы асы да дәмді
Айгерим Муталова
Нұрайға рақмет барлығы ұнады өте сыпайы қыз
ЗД
Зулейха Дуйсебек
Отзывтарға сүйеніп келдік.Ұнамады
3 августа 2025, официальный ответ
Салеметсізбе! Сізге қолайсыздық алып келсек кешірім сұраймыз, сізге қай жағы ұнамады, дайректке ашып…
Б💅
Богиня 💅
Бәрі керемет, қонақжайлы. Ыңғайлы жерде орналасқан, қыздарға рахмет
ЖБ
Жанна Бердешева
Қонақ үй өте қатты ұнады! Тап-тпза,жәйлі! Таңғы асы дәмді! Орналасқан жері өте ыңғайлы! Балғынға рахмет! Сыпайы,еңбекқор! Қыздардың бәрі сүйкімді!
Жанара Тулемисова
Қонақ үй ұнады,іші жайлы,таза. Қызметкерлері сыпайы,Балғынның көп көмегі тиді. Таңғы асы дәмді👍🏻 Бұйырса тағы келеміз❤️
AI
Aigerim Izimova
Біз Ақтөбеден барғанбыз. Бөлмелері тап-таза, өте жайлы екен. Қыздар бізді өте сыпайы әрі жылы қарсы алды. Әсіресе Балғын мен Нұрайға (немесе Нұрия — есімін нақты есіме түсіре алмай тұрмын) үлкен рақмет айтқым келеді. Қызметтеріңізге ризамыз!
Мархаббат Шокеева
Хочу оставить реальный отзыв!!! Остановились в данной гостинице с семьёй... Выбор был сделан на основе отзывов, а также после переговоров с админом Нурай, очень приветливая девушка, всегда на связи, отвечает незамедлительно на все вопросы! По приезду нас встретили теплом и уютом... По просьбе выдали дополнительное постельное белье, посуду, вентилятор даже принесли в другую комнату для детей. В 47 градусную жару спасал кондиционер и просторные комнаты. Отдельно хочется отметить сытный завтрак... Его разнообразие, все было очень вкусно, подача супер, а также чистое белоснежное белье и полотенца!!!! Администратор по имени Нурай очень приветливая, добрая девушка, большая Умничка!!! В общем все понравилось, рекомендую... Кроме того, все достопримечательности в шаговой доступности, расположение отеля просто шикарное!!! Нам все очень понравилось, учитывая, что моя мама очень щипитильная мадам, которой угодить не так уж и просто))
18 июля 2025, официальный ответ
Благодарим за ваш отзыв! Нам очень приятно, что вы оценили нашу работу. Будем рады видеть вас снова!
Zarina
Супер гостиница❤️❤️❤️❤️
AN
Aigerim Nurymova
Өте жақсы персанал танғы асыда өте жақсы әрі дәмді Нұржан ағайға көп көп рахмет Алла қаласа келесі жылы тағы да келеміз
18 июля 2025, официальный ответ
Пікіріңізге үлкен рақмет! Жұмысымызды бағалағаныңыз үшін қуаныштымыз. Сізді қайта көргенімізге әрқашан қуанышты боламыз!
Ернұр Ж.
Останавливались в этой гостинице на несколько дней и остались очень довольны! Номера чистые, уютные, хорошо оборудованные — всё продумано до мелочей Хотим отблагодарить персонал. Все сотрудники были невероятно вежливы, внимательны и доброжелательны. На ресепшене девушка по имени Нурай дала нужную информацию и помогли сориентироваться в городе В гостинице чувствуется тёплая, гостеприимная атмосфера. Видно, что здесь действительно заботятся о комфорте гостей. Обязательно приедем снова и будем рекомендовать друзьям
19 июня 2025, официальный ответ
Спасибо за ваши теплые слова. Нам очень приятно знать, что вы остались довольны, и мы с нетерпением…
Қарақат Абдулова
Qas Saq қонақүйінде демалып, тамаша әсермен оралдық! Қонақүй өте жайлы, таза, заманауи талаптарға сай жабдықталған. Бөлмелер кең, жарық және барлық қажеттіліктер ескерілген — төсек-орын жұмсақ әрі таза, күн сайын мұқият тазаланып отырды. Ерекше алғысымызды қонақүйдің ресепшн қызметкері Нурайға айтқымыз келеді. Ол өте сыпайы, сымбатты, әрдайым күлімдеп қарсы алады. Барлық сұрақтарымызға нақты жауап беріп, қажет ақпаратты еш қиындықсыз беріп отырды. Қызмет көрсету жалпы жоғары деңгейде. Қызметкерлері қонақжай, ілтипатты және әрбір қонақтың жайлылығына көңіл бөледі. Таңғы астар дәмді, мәзірі әртүрлі, қызмет көрсетуші персонал өте сыпайы.
Ару Нұрланқызы
Qas saq қонақүйіне үлкен алғыс! 🏨✨ Бөлмелері кең, таза, өте жайлы — өзімді үйдегідей сезіндім. Қонақүйдінде орналасқан жері өте ұнады. ⠀ Таңғы ас дәмді, қызмет көрсету жоғары деңгейде. Ерекше алғысымды қызметкерлерге айтқым келеді, Кәсіби, сыпайы, әрдайым күлімдеп, барлық сұрағыма көмектесті. Осындай мейірімді қызметкерлер үшін қайта оралғың келеді! Qas Saq — шын мәнінде керемет орын. Ұсынамын! 🌟
El’nara İsrafilova
Очень красивый и уютный отель,отдохнули в шикарном номере всей семьей, большой рахмет девушкам из ресепшен, добрые, отзывчивые помогали во всем ❤️ Отель 10 из 10
Nara M.
Всем здравствуйте! От всей души рекомендую вам выбрать именно эту гостиницу. Приятная атмосфера,чистые номера,вежливый дисциплинированный персонал,все соответствует и оставляет приятное впечатление!
Жанна Бекбосын
Өте жақсы қонақ үй! Қонақ үй маған қатты ұнады. Бөлмелері таза. Қызметкерлері сыпайы, көмектеседі. Таңғы ас дәмді болды. Тыныш, жайлы жер. Тағы да келгім келеді.
Акбаян Ахмет
Кызметкерлерге Рахмет, отельдин иши таза, уютно, завтрактары да кушти, интерьер 👍🔥главное каланын ортасында, барлыгы жакын орналаскан🫶🏻
Ray:) 🧚♀️
Отбасыммен келдім өте қонақжайлы қазақи нақышта жасалған, Түркістанның нақ ортасында орналасқан баратын жерлеріміздің барлығына жақын болды, үлкен рахмет керемет демалыс болды ❤️
ST
Shahruh Turgunbaev
Нөмерлері таза, керемет демалыс болды. Таңғы ас өте тойымды дәмді, свежая выпечка. Балаларым бір марқайып қуанып қалды, рахмет үлкен СОВЕТУЮ
19 июня 2025, официальный ответ
Рахмет сізге! Жылы сөздеріңіз жанымызға жылу сыйлады. Сізді тағы да қарсы алуға асықпыз! 💛 Ізгі тілекпен, Qas Saq командасы
M
Marjan
Локация жақсы Отбасымызбен жақсы демалыс болды Кондиционер Су Таңғы ас бары жақсы .
Noni_seijura
Қонақ үйде кеше болдық барлығы таза комфорт ,отбасылық қонақ үй екен!Рахмет қонақ үй персоналына