Batyr burger
Фастфуд центр
3.6
3.6
nazerke kani
Дәмі страшный,онша емес бауырдан жасалған
NT
Nurasyl Turysbekov
Сапасыз.донері лавашқа картошка орап бере салғандай.1 жұлдыз өзі жалко наған
Даурен .
Онша емес жемеңдер котлеттері бауырдан
Арайлым Султанбек
Батыр Бургер ең ең нашар жер. Доставка 15-20 минут деген, 1 сағатта келді. Еще суып қалған. Екінші рет заказ берудің қажеті жоқ
Альбина Ходжанова
Заказ бермиак койындаршы Фри куйып кеткен,қатты тісіміз сынып қала жаздад Бургер вообще нашар соус көп,журегымыз айным кетті.Енді жеместей болдық.
БО
Бекбол Оразметов
Ответственность вообще нулевая, чтобы взять заказ говорят 20-30 мин. Ждёшь почти 2 часа. Да ещё и платишь заранее, потом она говорит, мол вы заказ не взяли, теперь за двойную доставку с вам возьмем денег. Да не нужны мне эти деньги, просто по человечески кушать хотел, а тут ты остался ни с чем. Не советую брать.
Dinoshh✨ ✨
Ваще ужс ішінде мысық жүр тамақтанатын жерде қалай мысық жүреді? 3-4 рет мысықты шығарып жіберіңіз десем күліп жүре берді проста ужс нет уважение за клиента!
K
Kausar
Не мнау донер , құртақандай . Спичка қалың болады ғой донерлерыннен.
Karligash K.
Если честно обслуживание хорошее , но размер донера смехотворный ,он очень маленький и тонкий , когда я ела внутри больше половины было только тесто . Мы заплатили за один но должны были за половину заплатить . Больше туда не пойду.
Beknazar Torebaev
Заказ өте кеш келді. 40-50 минут күттім бір бургер үшін
айша
оте керемет прям кушты келындеер🔥🔥
Айдана Твоя❤️
Базару нет вкусный, но почему там капелька соуса? Жалко вам? Не хватило для радости)))
Naz 👩🏻
Заказ өте кеш келді. (45 минут)
ДТ
Дайана Турсынбеккызы
Үйге заказ етіп едім қатты өкіндім 30 минуттан аса күттім және түгел келмеді заказ еткенім,доставкы әкелетін балада өте нашар үйге дейін деп апармайм деп өшіріп тастайды сол құрлым доставкыге ақша төлеп отырмызғой?
НР
Николай Разумов
Фарш плохого качества, мясо с печенью мешают, был на конаева 16 17.10.2025
Mirza Xxll
Doner pizdaty
KI
Kudaibergen Isaev
Донердің дәмі кушті жеуге кеңес беремін бургермен паталок койып еді енді донер мен паталок койды
Tompi 🐻
Жаңа менюдағы донердің дәмі керемет
Marzhan Utepbaeva
Өте керемет 😍❤️
ADINASSS 🩶
Очень вкусно 🤤
Naz Ardakovna
Бургер дәмді бірақ іші лас сасық екен а так бургердің дәмі зор
Akzhunis Abdimazhit
Бургерлері мұздай болды. Чикен бургерлерінде чикендері жоқ. Жұқалап тураған. Сіретке сәйкес келмиді.
Adil 💤
Очен вкусно советую пробовать 😍
Maria Nenartavichus
Тут даже одной звезды много, пицца сырая. Обещали 40 минут, привезли через 70 минут. Даже не смог нормально поесть, откуда-то вышла она. За доставку взяли как за полноценную, но осуществили не до двери. Доставка без термосумки, соответственно приехала еле тёплая..
Айнур Амантаева
Не советую.Пицца сырая тесто протухшее.Чикены сгоревшые .Булочки не свежие.Пожалела что заказала.
Наргиза Мирзаханова
Не вкусно вообще, булочка не свежая
Alik T
Қайтып келмеспін Заказды жарты сағаттан көп күттім
ЭП
Элмира Парпибаева
не очень,булочкалары свежий емес в целом бургерден биртурли иіс шығып тур👎
AT
Aigerim Taubaeyeva
Керемет Кентаудагы номер 1 бургер гой😍 Тандыр пицца тек Батырда 😍
Елнур Исламов
Енды келмеспин
DM .
Не очень
Элшад Шалов
Бургер алган едим котлеттери писпеген сасык ис шыгып турды. Енди бул жагдай кайталанбайды деп умиттенемин
ДА
Д А
Очень вкусно и с салфеткой и с перчатками ,соус для фри. Я сама с Шымкента не ошиблась с выбором было очень вкусно 🤤.2900 тг два бургера и кола литровка еще фри . Очень доступно 🫶 Хотела добавить сервис классный доставили за 20 минут ,впервые заказала была очень благодарна спасибо большое. Процветания вам 💖 Если есть такие люди же как я которые впервые приехали с другого города в Кентау и хотят покушать вкусненько то я вам советую от души🥰🥰🥰
ЖС
Жибек Султанкулова
Batyr burger жайлы жақсы пікірлер естіген едім, бір құрбым мақтаған еді. Бүгін жеп көруге қолайы түсті. Шынымен дәмді бургер екен, фрилері де жаман емес. Заказ бергенде ашшылау етіп істеп берсің деп өтініп едік, бургердің ішіне халапеньо салып берді, сонысымен ерекше дәмді болды, бір сүйсініп жедік. Айта кетерлік нәрсе, бургерлерді жеуге ыңғайлы болсын деп перчаткалар да салып берді және фриге кетчуп соусын да салып берген. Әдетте бургер мүлдем жемейтін болған соң сәл таңқалғаным бар) . Бұнын бәрін мықты сервис деп білдім. Енді бургер жегім келсе міндетті түрде batyr burgerден алатын боламын және басқаларға да алуға кеңес беремін.
Islam❤️ Islam❤️
Дәмі зоргой😂✊
Ыкылас Утемалиев
Просто топ🔥🔥🔥
Ардак ❤️
ради этих самых вкусных, сочных бургеров я готова приехать из другого конца планеты😂❤️❤️
Madiyar 🥀
Нормални бургер ұнады өте жақсы 🤙🏻☺️
Zhansaya Doshiman
Самые вкусные бургеры🔥🔥🔥
Bb
Batyr burger, фастфуд центр
15 января 2025, официальный ответ
Спасибо за такие теплые слова! Мы очень рады, что наши бургеры оправдали ваши ожидания. Мы продолжае…
Miras Meirkhan
Бургерлеры оте дамды кушты тыл уйреды 😍
Ансар Кенесбек
Батыр бургер зың зор екен❤️🔥💯🔥🔥
Zhomart Zhiganbekov
Оте керемет унады Мади деген жігіттін қолы дерт кормесн👍👍👍
Madi Kuatbek
Мощь мощь🔥🔥
Асыл Кулдан
👌 өте жаксы
MM
Mad Max
Самые вкусные бургеры
Жансая Айтжанова
Кентаудағы мен жеген ең дәәәәмді бургер😍 Дайындаған жігіттерге рахмет👍🏻 персонал, сервис мощь💪🏻
MU
Miras Ualkhan
Кентаудағы ең мықты бургер!Сапасы,бағасы,сервис - барлығы өте жоғары деңгейде👍🏻.
Мухтар Нурмаханбетов
Я частный гость в этой бургерной и могу сказать, что каждый раз я остаюсь доволен. Бургеры очень вкусные,особенно удоются им соусы , рекомендую класное место, и у них есть комбо🫰🏻
NS
Nurai Shermuxambet
Очень сочные и вкусные бургеры👍