Eld food
3.1
3.1
W
Waxa
Негз бары кушты адемы брак жаман анау мынау деп аткандар ашин сөз екен бары кушты оыицантары бары кушты кулымдеп адемы боп жүреді👍😍😍
БН
Бехруз Нуриттинов
лаваштары сочный өте кушты❤️
AТ1К Nemetzhanov
Дамы кушты екен 😍😍
Акнур Утепбаева
Лаваш фри алғанбыз, отбасымызбен құсып , ішіміз өтіп жатыр. Абайлаңыздар!
Bezgat I
Шауырмалары проста суперрр еттері жұмсақ мариновкасыда әдемі екен кеңес беремін
m.
mukhamedzhan .
Донер майлы .Отзыв көріп келіңдер!?
Azamat Aza
OB
Ogilay Baltabaeva
обслуживание ноль
Arsen Tileu
Лаваштары өте нашар күйп кеткен дәміде онша емес
EJ
Ernur Joldasbek
лаваштары нәшәр түнімен ішіміз ауырып шықты
Айдай Исламова
Донері пряяяммм күшти и дәмді 🥰
Нурсауле Абуталип
Вкусно крылышки обалденные не сглазить бы.
МН
Мухаммед Наурызбаев
Обслуживание 0.Заходили во время обеда ждали Шауырму 50 минут.Официантка на вопросы не отвечает и просто уходит
Бахаа ✅
Очень крутое кафе , все вкусно все понравилось 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Мухит Серикбаев
👍👍👍👍👍
Akniet _
Қамыры шикі,қалың дұрыс піспеген,еще бургер заказ бергенбіз онын катлеті дұрыс піспеген.вобщмм бармандар
РМ
Рамина Мәдиқызы
Өте нашар жер екен. Қонаққа келгенбіз
Аяу rx
Бірінші адаммен сөйлесуді үйрету керек бир апага ☺️, прям нашарррр кыргеныне окынып шыгасын,отырмай есыктен кайтан шыгып кетесындер🤣
Nargiza Tursynbaeva
Обслуживание клиентов очень плохое, сколько бы раз ни жаловались, результата нет. Официанты тоже на нуле: если проливаешь воду на стол, дают салфетку и говорят: “Сам вытирай”, и уходят. Заказы не готовят вовремя, приходится ждать час. Обслуживание на нуле. Просто Ужас
Nagima Alimkhankizi
Рақмет өте дәмді обслуж тоже әдеміі
Әлиби Сүлейменов
Аконай ❤️
Очень вкусно 😍😍
DS
Dilnaz Shonabaeva
Шамалы күтіп қалғанымыз болмаса күткенімізге тұрарлықтай лаваштар дәмді болды.Официант сыпайы, күлімдеп тұрады👍👍👍
Maftuna❤️ ❤️
😍😍😍😍
MS
Meruert Shaken
Оте оте нашар прям стол стулясы кулаин деп и сагаттап куттіреді 1 гана жумысшы соншама халыкты жинап аладта аикаи боладыда турады Букіл домнын тургынына отзыв алып жабуу кажет маскара барі кутп кутіп кетп калп жатыр оте сапа жагынан нашар прям нашар
Виктор Арсеньев
Обслуживание оте томен. Заказ собой жасайык десек заказ кабылдамады. Обслуживание өтеее томеенн
NT
Nurzhigit Tolepbergen
Майлы лаваштары ёще сөз қайтарады
Ердаулет
Оте нашар обслуживание 0
Б С
Лаваш в сыре очень вкусный и сочный. Чистенько, девушка вежливая. Рекомендую
Аруджон Рррр
Обслужка нашарлау. Доставка заказ беруге жассақ өте дөрекі жауап береді. Донер дәмі күшті бірақ заказ бергенде басқалай, барған кезде басқалай жасайтын сияқты. Заказ берсек ішінде дым жоқ нан жеп отырғандай боламыз, барып заказ берсек уже жақсырақ жасап береді. Дәмхананың қанша тамағы дәмді болсада, қонаққа деген отношениясы көбірек әсер қалдырады!
Цветочек Со Джин Ву
Пожалуйста,поменяйте своего оператора.Очень грубо отвечает,даже если я с ними на вы.И очень медленно,очеееень.Чтобы ответить,им надо окола минут 20.Плюс часто игнорят,даже во время заказа так.
maddonss
Всегда осы жерден аламыз советую✅️
SA
Ssss Apple
Обслуживание ноль👏🏻
КС
Канат Сән
Жалпы я баяу жұмыс жасайды. Заказ тез болмайды
Чина 01
Нурканат өтті отзыв базар жок жазыпсын🤣🤣
Нурканат 🌱
Радной общий тетрадьпа?🤭
ӘУ
Әділбек Ускинбаев
Өте баяу поворлар араластырып
Рауан Ахмет
Донер👍👍👍👍👍
Балнур Мухамеджановна
Заказала донер с курицей, вкусный по своему. Так как я не привыкла к соусу, это было немного не в моем вкусе. Но я всё съела, это было для меня открытием!
Aruzhan Baltashova
Ужас жаңа ғана донер мен фри алдым фри өте өте ащыы жей алмадық, Донердің жартысы қалды жейілмей ішіндегі қоспалары аз просто ужас)
BK
Beksultan Kamaladinov
Бүгін барып биг бургер жедім, өте дәмді. Ұнады. Персоналдарға үлкен рахмет🔝
Ернар Карибай
Официантка вообще не умеет обслуживать Персоналы грубый
BB
Baga Bagis
Обслуживание ноль! Кассир заказымды кабылдап, кухняга беруды умытып кеткен, барсам кулип тур гой МАЗ боп, вообще бармандар
Your Dream
Сервис нулевой, очень грубые люди, как будто я пришел сюда за бесплатной едой. Даже звёздочка поставить жалко
AZ
Ali Zulpykharov
Персонал 👎🏻, сервис на нуле. Доставка 👎🏻👎🏻👎🏻 Оператор неответственный!!! 2 минуттык жерге 700тг доставка шыккан, потому что таксиды ерте шакырып койган, ожиданиеге акша айнала берген🤦🏻♀️ конечно оларга пофиг, толеп жаткан биреу! Еще суып калган 2минуттык жерден.!!!
Жанека J
Доставка нөл вообще, яндекспен салдым деит и карта сұрасам жбермейді кай жерде кележатканын көру үшін, каз апарады и ол кандай сумма аитат соны толеуім керек екен мен яндексте 280тг көрсетип тұр, ал ол маган 600тг деп аитат 1 км жер үшін eldfood доставканы қолға алсын