Implant Dent
Стоматология
Азиза Мирзахмедова
Доктор Розбек мастер своего дела . Все сделал аккуратно и без боли. Все объяснил) обращайтесь к нему не пожалеете!!!
Aknazym Kanatovna
Хурсан деген кісіге жасаттым,өте жақсы жасайды, ауыртпай , асықпай маған жұмысы ұнады алғысым шексіз🫶🏻
Alim Aituganovich
Спасибо Мырзабеку! Мастер своего дела и человек с добрым сердцем. Ехал в дороге заехал в Туркестан, так так сильно белел зуб, проблема было не медленно устранено. Я нашел своего стоматолога😀 потому что только ему буду доверят своё здоровье. Очень рекомендую! Мастер своего дело!
💛 🧡
Огромное спасибо доктору Суннату! Лечение абсцесса прошло быстро и без лишней боли. Врач очень внимательный, аккуратный и профессиональный, всё подробно объяснил и дал рекомендации. Настоящий специалист своего дела!
Markhamat Abdurazakova
Очень добрые докторы
Абдулбахиұлы Нажиб
Тістерімді емдеткенмін дым дұрыс емдемеген
1 августа 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Компания сіздің оның клиенті екеніңізді растауды сұрайды. Ол үшін нұсқалардың бірін т…
ЗЗ
Зиеда Зокирова
Ең нашар стомотология тісің аурып тұрсада көңіл бөлмейді сөйлесуді білмейді екінші келмейтіндей болып кеттік
1 августа 2025, официальный ответ
ДА
Дилноза Абдуллаева
Түркістандағы №1 Стоматология, өте қатты ұнады👍🏻
Dinara Abdrashitova
Розбай номер один! Он профи своего дело! Розбай молодец👍👍👍 клиенттері постаянно довольный болып кетеді
ГС
Г С
В стоматологе работают профессиональные. Очень понравилось,самый топовый стоматология. Молодцы👍👍👍
VA
Virgo ArmyMoa
Розбай ағай мықты ғой Рахмет көп көп! Қолы да жеңіл көңілі де ашық!
ЗТ
Зиявиддин Талипов
Тісің аурып көңіл күйің болмай келіп Суннат врачтың білімін іскерлігін көріп көңіл күйің тамаша болып тісіңді емдеп қайтасың. Тісіңді емдеген кезде ешқандай ауыртпайды бір керемет енді айтып жеткізе алмаймын . Керемет қарапайым жандар. Өкінбейсіз келсеңіз
12 марта 2024, официальный ответ
Зиявиддин, қуаныштымыз пікіріңіз үшін рахмет!
BA
Bagdat Absadyk
Тісті тазартуға келіп, көңілім толып қайтты, Нурик, қолы жеңіл, жұмысы сапалы! Көңілімнен шықты🔥
12 марта 2024, официальный ответ
Bagdat Absadyk, қуаныштымыз пікіріңіз үшін рахмет!
Асель Баймаханова
#1 Стоматология в Туркестане!Суннет врач колы женил,билимди,мыкты врач .Акыл тис бойынша барганмын,быстро и качественно жулып и емдеп берди.
12 марта 2024, официальный ответ
Добрый день! Благодарим за отзыв! Мы рады что смогли подарить здоровую улыбку. Здоровья вам! 🤗😘
Сабина КС
Керемет стоматология
Анвар Ибатов
Удалили зуб мудрости, быстро без болезненно ✊🏻
Gulya Kamalkhanova
Лечила передний зуб сделали быстро и качественно
EY
Elmurat Yuldashev
Хочу отметить. В стоматологии работают профессионалы своего дела. Приходил на приём с острой болью, сделали все возможное. Получил помощь качественно и оперативно. Советую