Туркестанский спортивный клуб по зимним видам спорта
Управление физической культуры и спорта туркестанской области
КГКП Туркестанский спортивный клуб по зимним видам спорта
Хадиша Чичетка
5⭐ за вратаря, но мне кажется он со мной флиртует
ziyoda 😝 Saidmuratova
прям😝
R
Ramazan
🔥
Shyngyskhan Erakhan
почти бүкіл конькидің арты сынып қалған, с собой өзіңнің коньки алып келмесең бұл жақтан алуға не стоит и мұздың бетінде кейбір жерлерінде тегіс емес жерлер көп
Нургулья ;)
Өте нашар кызмет. Ішкі кызметкерлер өте дөрекі сөйлейді, клиенттерге дұрыс жауап бермейді. Іш тар кішкентай балалар өте көп, ешқандай тәртіп жоқ, интерьері ескірген.
Жанболат Төлегенов
Өте керемет коттедж! Жайлы, әдемі әрі таза. Демалуға қажеттінің бәрі бар. Уақытымыз керемет өтті, міндетті түрде тағы келеміз😍🫶🏼🔥
onlb yer
надо либо слишком рано приехать, либо слишком поздно чтоб покататься неумеющих полно, мешаются. и надо обновить коньки. с парковкой проблем нет, как раньше. трёх звёзд хватает.
ET
Ernar Turganbaev
Ледовый отличный 👍
Muhit
Зорғо
Madina RXM
Очень грубый персонал, на глазах клиента эта девушка начала материться, а сама ходит без спец одежды и проверяет билеты у посетителей🤦🏻♀️ Вышла с катка и села с коньками на сиденье, поставила ноги и оставила все мокро, а обувь там же, где будет порядок, если сами же так нарушают🤦🏻♀️ Вышел второй контролер маленького роста, гонялся со скоростью света, упал, начал материться как последний на весь зал. Подберите, пожалуйста, адекватный, культурный и доброжелательный персонал!
D❤
Divaisafemaleversionofahustla ❤️😏
Лед кривой, коньки ужасные, абсолютно все ужасные. Когда пришла поменять коньки так как они мне жмут, на меня наехали и сказали что они предупреждали о том что они маломерят. Меня кстати никто не предупреждал. Я и так взяла 38-й размер, хотя размер обуви у меня 35-й. В итоге поменяла на 39. В этот раз у коньков лезвие под неправильным углом, тупо на льду скользят внутрь стопы. Снова пришла поменять, снова наехали. На кассе мужик тоже какой-то нервный, тоже наехал. Что за каток, понять не могу. Даже лед не могут залить ровно, не говоря о том что и персонал ужасный, и коньки просто наихудшего качества. Я правда клянусь всем что есть, я хуже коньки ни разу не видела. Все ноги в ссадинах, в синяках, коньки натерли кожу до мяса.
[BRAVO] _6
***** полны коньки не коньки а мусор просто
Е.
Едыгегойй .
OTE KEREMET
НУ
Нургуль Урдабаева
Не очень понравилось (((((
Нура
Работниктер нашар бәрі өзінше акшасына не стойт
Черная Темка 👀🕵️♂️🕵️
Говорят что открыто до 12 а закрыли и около входа написали что не работает
TB
Tilektes Baturbek
Маl кассада откан жігіт сөлеп кояд адамга дбла не стоит барып
Mr BwK
Салтанат апай күшті еді
Bolat Uldana
🔥🔥🔥
Almik 47
Команда очень слабая кто захочет приехать на просмотр лучше не надо трупы одни играют отношение тренеров мерзкое
zhumatayovaa.017 🤍
Очень класноо
Aseke A
Мұз сарай айлабю
Аян Абдрахманов
21.07.2025-Бүгін таң қалдым мұз сарайына,тегін деп жарялап барсақ 13 жастағы қызыма ақша сұрап таң қалдырды. Ақпарат алу нөмеріне 87057111654 хабарлассақ басымды қатырма деп жауап қатты.Дөреке жауап беретін қызыметкерлерді жұмыстан шығару керек халық жұмыс жасауды білмейді.
Арайлым Жолдыбаева
классно 👏🏻
Aysha Rakhimzhanova
В целом жаксы но кассир и ролик беретін бір апай жұмыс істегісі келмей отыргандай как будто и еще сол апай такая грубая өзінің ошибкасын мойындамайд обслуживание 0 но каток норм
erbolatqyzy n
музыкаларды ауыстырса темаа
Жанека 🤍
🥸
Aisymbat Princess 🌸
Круто нрааится
beha
Алдынғы есік тұрып артынан кірдік көмекшілері өздерімен өздері жүреді
Нұршат А
Сары жилет киіп жүргендер жалпы не істеп жүр? Шоу көрсетіп,құлап жаткан бала көп тура алмай, кішкентай қызды билетіне қарамай шығарп жіберіпті, кішкентай адам не түсінеді. Жалпы акша алып жаткан соң жұмыстарыңызды тиянақты жасасаңыздар!
👍🏻
Takosya Mad1kyzy_01
😍
NM
Nurmash Maksutov
👍👍👍👍👍👍
Асем Кипчакбаева
Өте нашар қызметкерлер өз жұмысын білмейді Залды жеке меншік сатып алған сияқты Біліксіз мамандар адаммен сөйлесуді білмейді Тұысқандарын жинап алған бір біріне сеніп жүр бәрі Облыстың атына сай емес өте ұят Салтанат есімді апай өте дөрекі мұндай адамдарды қалай алған жұмысқа )
Kazyna Ryskulbekova
самое любимое место в туркестане,сотрудники хорошие,умеют создавать классную атмосферу,все такие вежливые,веселые,особенно интрукторы)
Асылзат Болысбек
Бүгін барып едік,керемет екен.қызметкерлеріне де рахмет.Әсіресе кассадағы Қуаныш деген жігітке👍👍
Асемай Амирхан
Өте керемет.қызықты болды
Акоси 💚
Очень классное место, мне очень понравилось! Музыка приятная, я не умела кататься, но я ездила туда пару раз и привык, я могу хорошо кататься, спасибо людям, которые мне там помогли. Персонал на кассе очень приятный, улыбчивый и дружелюбный. Они мне очень понравились. Я бы дала им оценку 10/10
МЖ
Мира Жұмабек
Керемет жер екен ! Әсіресе кассадағы Қуаныш ағай күшті екен жақсы қарсы алады жылы лебізді 👍Бізге барлығы ұнады !
ЕЖ
Ержігіт Жұмаділла
Әссяляму әлейкум Керемет жер екен Бұлай отзыв жаза бермеуші едім Кассадағы Қуаныш ағама рахмееет Жақсы кісі екен Алла разы болсын Істеріңізге береке берсін Жасаған жұмыстарыңызға разымын Дами беріңіздер Осындай жерлер көбейе берсін
Ainur Tulbasy🩵
Кассир Қуаныш aFaFa рахмет ,өте көңілді , жумысына укыпты, барған сайын куліп карсы алады🫶🏻
Аида Алпысбаева
Өте жайлы,таза жер екен!Қызметкерлері өте тамаша.Кассадағы Қуаныш аға өте жұмысына тиянақты,жауапкершылікпен қарайды екен!Дами беріңіздер,өсе беріңіздер жетістыктеріңіз арта берсын.
НБ
Насихат Болысбек
Кассир Қуаныш ағаға рахмет ,көңілді,жұмысына ұқыпты,барған сайын күліп қарсы алады.Барғың келе береді.
Арыстан Анарбек
Оте керемет
ТЕ
Турсынай Ерманова
Мұз Сарайы қызметкерлері өте жақсы қарсы алады. Барлығы көңілді жүреді. Сол жерде жұмыс жасағың келіп кетеді. Әсіресе кассадағы жігіт тиянақты жұмыс жасайды екен, адамдармен қарым-қатынасы да керемет
DT
Daniyar Tursynbek
өте тамаша жер достарыңмен бірге көңіл көтеру,тамаша әсер береді өте керемет маған қатты ұнады!
ad1k 070
Өте керемет жақсы