Кіші маркет
4.1
MT
Moldir Teshebaeva
В восторге
Өте сыпайы сатушылары. Тауарларыда көңілімнен шығады.
Kamilla B.
Жаксы 😍👍🏻
Дана Марат
В восторге
Очень хороший маркет, всегда есть все что ищешь. Девушка вроде как ее Индира зовут, очень заботиться о своих клиентах, могу ей сказать то что ищю она привезет этот товар на следщ день. Одним словом молодцы👍🏻👍🏻👍🏻
SHAXA
Дым жоқ ішінде
B K
В восторге
шағын болса да, тауар таңдауы кең әрі сапалы дүкен. Қызмет көрсетуі сыпайы, сатушылар көмектесуге дайын. Бағалары қолжетімді, күнделікті қажет заттарды осы жерден оңай табуға болады. Ауласы немесе іші таза, ұйымдастырылған. Жергілікті тұрғындар үшін өте ыңғайлы сауда орны.
Ерасыл П
Понравилось
Арзан екен бәрі
Усен Егембердиев
10/10
Aiman Menlibaeva
Совсем не понравилось
Кассирша қыз клиентке дөрекі дұрыс сөйлемейді өзі ашулы ма, өмірге ренжулі ма – білмеймін, но клиентке деген никакого уважения жоқ. Ешқандай сәлеметсіз бе, рахмет деген сөздер айтылмайды. Кассир – магазиннің бет-бейнесі. Сондықтан сондай жауапты орынға жылы қабақпен сөйлесе алатын, адекват қыз отырғызу керек.
Arman Marat
В восторге
Не знаю почему все очень плохо отзываются об этом маркете, по мне очень хороший персонал. Живу в этом жк и захожу каждый день , всегда очень приветливые, и цены низкие👍
Частый гость
Bota Uzakbayeva
Совсем не понравилось
кассиры(именно мужчина) не умеют разговаривать с покупателями, пришли в магазин, на кассе кассир сам неправильно посчитал сумму. мы оплатили ту сумму, которую он же и назвал. после этого он начал на нас орать, обвинять в какой-то ошибке и требовать другую сумму. мы пытались разобраться, но вместо нормального объяснения он только повышал голос и хамил. ПОЛНОЕ НЕУВАЖЕНИЕ К ПОКУПАТЕЛЯМ. Больше сюда ни ногой.
… …
Совсем не понравилось
Кассиршаның қашан көрсең бетіне сідігі шығып отырады. Сұрақ қойсаң көзі аларып дұрыс ответь бермейді. Ұнамайма істемесін табақтай болып жұрттың қанын ішпей. ( постоянно қара линза тағып алатын әйел) мутанттар сиякты
zhanek k
Было средне
магазин сам по себе классный, товарный вид всё хорошо но блин ночью пришла срочно надо было, а он закрыт в 2ГИС написано до 02:00, а по факту закрываются где-то в 22:20 вроде исправьте график или работайте как указано🫠
. .
Совсем не понравилось
Кассирша (вроде хозяйка) ненормальная! Клиентоориентированность 0.
balaauu aaaaa
Совсем не понравилось
Кассирша грубая очень! Не умеет обращаться с клиентами
Дурия Мамбетова
В восторге
Индира өте жақсы кәсіпкер. Магазин іші таптай, бағалары қол жетімді. Өткенде шамалы ақшам жетпей қалып еді, келесі жолы тастап кетесіз деп заттарды қолыма ұстатты. Алла кәсібіне береке берсін.
Нурбол Сатыбалдиев
В восторге
Спасибо за свежие и качественные продукты,всегда приятно к вам заходить,желаю вам хороших продаж и побольше довольных покупателей!
Мерей Сатыбалдиева
В восторге
Обожаю этот магазин! Всегда чисто, уютно и приятно заходить. Продавцы добрые. Часто сюда захожу – удобно и рядом с домом.
Asem Usenova
В восторге
Керемет магазин. Көптің коңілінен шығу оңай емес. Ешқандай минус байқамадым. Керегіңді табасың. Саудаларыңыздың берекесін берсін.
Батырхан Мырзаханұлы
В восторге
Отличный магазин ! Всегда найду здесь то что искал ! Кассирша Индира очень классная и позитивная всегда поможет найти нужный мне товар, всем советую только здесь закупаться
ДЗ
Динмухаммед Зайрхан
В восторге
Өте жақсы керемет Арман деген бала унады адемі екен качок магазин затары көп арзан әрі тиымды бағада маған қаты унады сізгеде унаит деген оидамын
АЖ
Айдана Жарас
Совсем не понравилось
Самый ужасный маркет🤮🤮🤮🤮🤮 24сағат деп не үшін жазып қойған? Түнгі 11де барсаң жабық деп отырады былшиып. Кілең мәңгүрт,тупойлар істейді. Ужас👎🏻👎🏻👎🏻
Nurdaulet B
Совсем не понравилось
Продавец с именем Мэлс мне не нравился, и не обслуживал и сказал что самообслуживания
Saida Alimkhanova
Совсем не понравилось
Странная продавщица! Не хотела давать сдачу на 20.000тг, и просо не продала товар
Алмагуль
В восторге
Магазин өте тамаша іздегеніңді табасын қызметкерлеріне рахмет мәмілесі жақсы өте керемет
УЖ
Усенов Жанас
Күшті магазин, барлығын табасың! Сатушыларыда вежливый 👍
ZH
Zulfiya Huttubaeva
В восторге
Отличный магазин. Цены тоже выгодные.Понравились продавцы — хороший магазин.
MM
Marat Medeubay
Өтте керемет машинама керек заттымды тауып алдым Номер 1 магазин ✊✊
Алимжан
23:50 жабык супермаркет
СА
Сержан Абдурахманов
Совсем не понравилось
Подпольный темекі сатады екен, байқаңдар!
GA
Gera Alinurskaya
Совсем не понравилось
Сатушы ер адам дөрекі, не стоит магвзин
Balnura 🕊️
Совсем не понравилось
Кассирша грубая, сұраққа жауап бермейді, офигела
Kalmyrza Kozhaniyaz
Жаксы магазин бәрі бар
i'm _ Oral
В восторге
Жақсы магазин ,іздеген затыңның бәрін табасың
Erbolat
Өте керемет
ДЭ
Дарига Эгамбердиева
Сатушылар ұнады өтте керемет🫡😘
Рустем Назаров
В восторге
Тауар ассортименті көп, бағалары да қолжетімді
КҚ
Коканай Құрметқызы