Horse Turkistan
Жони Utabov
Адеміі
Д.
Даниял ...
Керемет! Отбасымен бардық керемет болды! Бәрімізге ұнады♡ совет:ұзын шалбар киіңіздер! Шортик кисеңіздер аяқ қажайды
Н М
Бүгін бірінші рет атқа мінуге бардық. Бізге үйретті жарты сағат бойы қасымызда жүрді. Ағайға рахмеееет👍👍
Nuraika Arysbekova
Вообще келген конакка уважение жок, слишком дөрекі, и телефонмен сойлесип журеді, вообще назар аудармайды,баруга не стоит
Понравилось очень👍🏻
Indira Alikhanova
Күшті әсер 🫶
Яна 🐎
Самой конюшни было не видно стояли 2 лошади повидавшые жизнь
Muratbek Asadulla
Вопше барудын қажеті жоқ ағайн оте нашар клетпен сойлесуді білмиді аттары жүрмит олейндер жатр хозяннын сойлегенін міндет оте нашар 👎🏻👎🏻👎🏻 алаяк хозяин акша косасды устне🙀🙀🤢🤢
А 🪂
нашар сервис 👎🏻 жылкышылар дорекы.
YE
Yusufomar Erkin
Хотели слеоать предзапись, сказал на 3 человека 12, 14, 16 лет, сказали что цену сделают за 3 взрослых, то есть по 5000 на каждого. Я попросил сделать 1 детский, 2 студентских, они отказали. На вопрос “почему” молчат. Потом я сказал “тогда будем скакатт, но не доплачивая”, на что они ответили “10 мың теңгеге шаман шыдайма шабуға?”. В итоге послал его.
Эльдар Ерназар
Аттары нашар жүрмейтін аттар
N 🤍
Өте нашар ат аз,ат тары сорлы
Zhanel🩶 .
Клиентпен сойлесе алмайды нашар
😍😍😍😍😍😍😍
l
lemon
Место отличное , и отличные коньи