BN STudio
Студия красоты
Красота в деталях: доверяй свой образ мастерам, которые знают больше
Записаться
Dilya D
Жақсы
Аяжан Калдыбай
Сіздерден өте кеш жауап алдым, түсінемін, бос болмаған шығарсыздар. Бірақ, ертесіне коррекцияға барғанымда “ПИНЦЕТ ТАППАЙ ҚАЛДЫҚ” деп шығарып салғандарыңыз не мазақ? Сразу айтпайсыздар ма, жасамаймыз деп(((
Нурай Алиева
Делала маникюр в этом салоне — идеально! Форма ровная, покрытие без пузырей и затёков, цвет лег ровно. Мастер очень аккуратная и вежливая. Рабочее место чистое, инструменты стерильные. Приду обязательно снова!
Gulbina Baishahan
Мастер шашымды күшті қылып жасап берді. Өз ісінің шебері екен. Және қазақша сөйлегені құлаққа өте жағымды, комфорт адам. Комплимент айтып, күліп жүреді
Aigerim Karabekova
Были у Акмарал, спасибо за классную стрижку по нашему референсу. Ушли довольные с новой стрижкой😘
Ular Zhantorekyzy
Делала стрижку у Асель подобрала форму, которая идеально подошла мне. Волосы лежат красиво, укладка держится прекрасно. Спасибо большое💕💕💕
Даулет Мамедали
Қызмет көрсету сапасы жоғары деңгейде екен, әйеліммен қарындасымның аяғын дерге тигізбей қызмет көрсетті😍👍
Akbota Musaeva
Спасибо большое. Все было на высшем уровне. Легкость в волосах и свежесть. Спасибо мастеру✨✨✨👍👍👍
Aziza Aziza
Күшті салон атмосфера бөлек. Зере Визажист өз ісінің шебері. Топ мастер👍🏼❤️
Zere Kalmahan
Баян ханым,покраска и стрижка получились просто шикарно! Спасибо вам огромное, я очень благодарна 😍🫦
УЕ
Улжан Еркинкызы
Маникюр жасайтын Ұлжалғас мастер топ топ🫶🏻
Алема Айдарбек
Ен кушти салон . Мастер Баян 💕
Amina Baqytzhanqyzy
Сегодня впервые пришла в этот салон. Честно говоря, в Туркестане я долго искала подходящий салон красоты и наконец нашла его здесь. Сделала стрижку каскад — результат превзошёл ожидания! Мне очень понравилась работа мастера, за что выражаю огромную благодарность.
Бақдәулет Жолтаев
Топ салон 👍👍👍👍👍
Gulsezim Seitmakhanbet
Однозначно лучший салон в городе!😍 Результат превзошел все ожидания. Отдельное спасибо мастеру Бексұлу за красивую прическу и Зере за макияж. Работа выполнили аккуратно, стильно и профессионально. Осталась в полном восторге!
Шахризада Хикматулла
Салонға келгеніме өте қуаныштымын! Қызмет көрсету жоғары деңгейде, мамандар өте сыпайы әрі кәсіби. Шашымды, макияжды қалағанымдай жасап берді. Ішкі атмосферасы жайлы, таза әрі сәнді. Міндетті түрде тағы да келемін. Баршаңызға алғыс!
Зарина Орынбек
Баян ханымға көп рахмет. Прическа мен ойлағаннан да керемет жасап берді. Ісіңізге береке тілеймін👍🏻🤗
Ботагөз Алданыш
Макияж прическа керемет таза идеально бәрі көп рахмет!!
Dau1etkyzy💞 __
Өте керемет жұмыстары катты унады ❤️
Элнура Нурдинали к
Баска салон отмена жасап не істерімді білмей 7 де жазған едім сразу істеп берді рахмеет сіздерге үлкен
JA
Jennet Akmuradova
Спасибо вам большое ❤️
RT
Rabiya Talip
Bn студио өте күшті салон 100/100.Баян ханым работалары от молодец!!👌👍👍жұмыстарыңыз алға баса берсін!!😍🥰
ЛЕ
Линда Ербосынова
Майра ханымның работасы қатты ұнады🫦
Аяулым Токтасын
Түркістанға көшіп келгелі бері тек осы салонға келемін, мастер Баян ханымға шексіз алғыс білдіргім келеді, жайлылық пен кәсібиліктері жоғары деңгейде✨
Bn studio Салон өте керемет жасайды маған катты унады 😊
Ulpan Qabash
Бір ай бұрын предоплата төлеп жазылғанмын, бүгін вручение сағат 11ге жазылып барғанмын, сұмдық очередь болды❗️Адам клиентті шамасына қарап алу керек қой!❗️Бірнеше адам күте алмай кетіп қалды, соның өзінде очередь болып 15:40 та бірақ шықтым салоннан! Кондер істемиді, іші ужсс ыстық, салон ішінде минимум 20 қыз болды. Бәрін бір уақытқа қабылдап алған, мастер жетіспегеннен шашымды бір маникюр жасайтын қыз жасады ужсс қылып , ондай шашты өздімде жасай аламын!! Баян ханыммен дұрыстап берді соңында үш төрт рет айтып жүріп. Макияжда дұрыс шықпаған! Баян ханым жақсы жасайды деп сеніп келіп едім подругамды ертіп, вообще никому не советую❗️❗️❗️
AO
Asem Orynbasar
Маникюр жасайтын мастерлеры слабый , оз багасына сай емес, 1 аптада ашылып кетты 🙄 покрытие тонкий … жазылган уакытымнан 1 сагат кеш келуын сурады, барганан кейн тагы 30 минут деды сосн баска мастер шакырды … ол мастерды ге отканын ознде, жазылган мастерым 1 сагаттан сон битти , 2 сагат уакытымды алды. Администратор кызга рахмет кешырым сурап 2 шы мастерды шакырды… бырақ прайс мастерлердің работаларына сай келмейді. 7000 тгнің маникюры 1 аптаға шыдады😑
10 июня 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жағдайды дұрыстау үшін біз үнемі отзывтарды ескереміз✨ Сіздің салған фотоңыз біздің с…
Akbota Yerzakova
Самый лучший салон красоты. И макияж и прическу сделали шикарно😍😍😍 Спасибо специалистам. Мастеры просто идеальные🫶❤️ Всем советую приходите смело💥
Alidarova Aisha
Мастерлері прям топ сөз жок баска салондарга караганда асып тусед🔥
erke N
очень классный салон 😍😍😍
Біздің салонды таңдағаныңызға рахмет❤️
Dinara🍓 .
Отличный салон. Делала причёску маникюр. педикюр получилось как просила. Мне очень понравилась и чистый, красивый салон. Всем советую.
10 июня 2025, официальный ответ
Здравствуйте дорогая Динара✨ спасибо вашему отзыву ❤️мы всегда рады вас видеть в нашем салоне
_ n.talgatovna
Делала маникюр в этом салоне — просто восторг! Мастер Оразгул аккуратная, вежливая и очень внимательная. Очень понравилось отношение и уютная атмосфера. Теперь только к вам! Спасибо за красоту и хорошее настроение! 💖
10 июня 2025, официальный ответ
Здравствуйте дорогая наша красавица ❤️мы очень рады вашему отзыву, всегда будем рады вас видеть в на…
ТБ
Таңшолпан Бейсенбаева
Мен ұнатқан прическаны істей алмаймын біздін инстадан біреуін таңда деді таңдағанымды корсеттім осы деп істеп бергені осы ужас еще басымды кысып той басында шешіп тастадым өкінішті өз жұмысының маманы емес бекерге кеткен уақыт ақша 👎👎👎
10 июня 2025, официальный ответ
Қайырлы кеш! Сізге келеңсіздік келтірген жағдайды түзетуге міндетті түрде тырысамыз✨ Бірақ толық айт…
Madeka Syana
Мне очень понравился в Туркестане этот салон, мне качественно прокрасили седину и накрутили крупные локоны, обслуживание быстрое и приятное. Вышла с классным настроением!
10 июня 2025, официальный ответ
Здравствуйте дорогая наша красавица ✨ Мы очень рады вашему отзыву❤️всегда будем вас видеть в нашем с…
Уля .
Мастер оказался очень профессиональным — у меня был сломанный ноготь, и онa сделалa маникюр, совсем не причинив боли. Результат мне очень понравился. К сожалению, не знаю имени мастера, нас с мамой обслуживали два разных специалиста, и маме тоже всё понравилось. Можно смело идти — делают на совесть.
Aknur Aubakir
Мне понравилась, шикарно Мастер Зере и Бекс тоооооп😻
Алина Оразхановна
Мастер Оразгул хорошо делает свою работу, мне понравилась, прям шикарно делали Большой рахмет 💯
Рахмет❤️
AB
Akzhunis Baltabay
Керемет мастерлер,өте қатты ұнады.Таза әрі тез😍😍😍Мастерлердің жұмысы керемет.Туркестандағы ең керемет мастерлер жиналған екен.Үлкен рақмет,еңбектеріңіздің жемісін жеңіздер
Меруерт Кемелбаевна
Bn studio шикарный макияж и прическа 😍😍😍 (Баян апай и Зере жұмыстарында сөз жок👍🏻
Аружан Мусалиева
Маңызды күнімде керемет макияж бен шаш үлгісі үшін Зере мен Бексұлуға шексіз алғыс❤️❤️❤️Қыздар рахмет барлығы дәл қалауымдаай Табыстарыңызға береке берсін🥰🥰🥰
Jannur Baltabay
У Баян ханым золотые руки 🫶🏻🥹
АҚ
Ару Қалекеева
Өте керемет салон!Жаңа іші таза. Қызмет көрсету өте керемет.
Алина Алина
Девочки очень вежливые, чисто и аккуратно вышло спасибо вам Зере и Бексулу! Вы создаете красоту! Советую девочки.
Гульшат Серикбай
Макияж бен прическамды күшті ойдағыдай етіп жасап берді. Макиажды аккуратно, әдеміліп жасады, қатты ұнады. Прическаны да күшті қылып жасайды, бірақ ұзақ күттіріп қойды. Уақытыңыз тығыз болса, басқа жаққа барғаныңыз жөн.
A ❤️
Өте ұқыпты әдемі жасайды Прямм супер😻😻😻
Adi Yegemberdi
Мастера профессиональные, внимательные и невероятно вежливые — приятно посидеть с такими людьми 👊Одно удовольствие🔥!
AR
Asyltas Rakhmanberdy
Мастер Сандуғаш шашымды ойдағыдай жасап берді, жұмысы ұнады👍
12 декабря 2024, официальный ответ
Бізді таңдағаныңызға рахмет❤️
НА
Назым Аскарова
Оте керемет салон советую тек осы салонга барамын коп рахмет Баян апаи макияж Зерде Маникюр Улжалгас 😘
25 ноября 2024, официальный ответ
Келіп тұрыңыз рахмет❤️
АЕ
Алида Ерболкызы
Макияж жасаған қыз😍сіздерге үлкен рахмет. Бәрін ойымдағындай етіп жасап берді. Макияж да прическа қатты ұнады. Негізі менде азиатская внешность болған соң көп макияж жараса бермейтін, нағыз өз істерінің мамандары. Басқа қаладан келіп жасатқан едім. Жұмыстарыңызға сәттілік🩷
25 ноября 2024, официальный ответ
Шынайы пікіріңізге рахмет❤️
KU
Karshyga Uaidan
өте керемет👍 өз істерінің маманы. Макияжымды Зере деген мастер жасады👍🫶🏻Маған ұнады! Аккуратно, так нежно👍 Прическа да керемет😍 Ойымдағыдай шықты🫶🏻 Бірақ ұзақ күттіртіп қойғаны бар😁🤪
21 октября 2024, официальный ответ
Өзіңіздің шынайы пікіріңіз үшін рахмет❤️, кемшіліктерді міндетті түрде ескереміз