Kulikov
Кондитерский магазин
Жәнібек Түркістан
Жақсы деп естігесін алып едік. Үмітті ақтамады. Алдамай сатса болады ғой. Датасын өзгертіп үстінен бүгінгі күнді жабыстырып қойған.
Нуржан Кабыл
Торты топ всегда
MD
Mariya Daurenova
Оте керемет дами тил уйреди торттары мыкты сапалы екен
СИ
Сабина Искандарова
Каждый праздник покупаю в этом магазине тортики,очень радует качество ,натуральные ингредиенты ,очень вежливые и приятные продавцы ,однозначно буду покупать еще.
Александр Полунин
👍
лл
лола лола
Лучший магазин из всех ,что я знаю! Отличное обслуживание , всегда большой ассортимент . Вежливый продавец.
Сәлеметсіз бе біз Куликов дүкенінен өте дәмді балғын торт сатып алдық рахмет сіз ең жақсысыз!😍
Sarvinoz🦋 .
Самые любимые торты 🍰 Беру только от сюда 😋