DEM
Кафе
Уютное кафе с авторским меню
Звонок
Айтбек Дондаев
Готовят очень вкусно, сервис хороший, вежливость персонала на высшем уровне. Мереке и кассир и официант успивает везде респект ей, обращается вежливо. Все персоналы гостеприимные. Мне, как гость понравилась. Всем рекомендую.
Артур Пирожкоff
Отличное место! Вкусно, качественно, большие порции. И очень вежливый персонал! Адекватные цены! Вообщем рекомендую всем! Кстати, доставка у них тоже есть!
Samandar Anuarov
Дем өте керемет жер екен қызметшілеріне өте керемет 10 нан он маған қатты ұнағаны Мереке деген кассир болды адамдармен өте керемет отношения да болады
IM
Ismatulla Mahkambaev
Дем кафесі өте керемет қызмет көрсетуі тамақтары дәмді Мереке деген кассир қыз өте ұқыпты клиенттермен керемет қарым қатынаста бола алады екен
БК
Бобуржон Камалтаев
Кассир өте керемет Мереке жақсы қызмет етеді клиент пен дурыс сойлесе алады өте жақсы қызметіне рахмет жұмысына сәттілік тақтарыда дәмді
Данчик Д
Тағамдары дәмді. Іші керемет, комфортно и уютно.
НА
Насиба Атанова
Қуырдақтарыңызды алдынғы алғанда прям кушты болған бүгіңгісі вообще нашар құр сүйектің өзі картошка піспеген соны қадағаласаңыздар
Мирас Кеңес
Өте керемет жылы жақсы қарсы алады келіңіздер көріңіздер
Жарас Бисекеш
Нам очень понравилось. Все вкусно и доступно. Порции большие
Алимжанов Алишер
Дерский екен пловтары
GM
Guldana Myrzakulova
Вчера по дороге заехали в Туркестан, и зашли в это заведение. Все было хорошо, но есть одно Но Заказали оливье салат, оно сначало было пересолили, потом помыли обратно принесли, даже животное такой салат не будет кушать, ужас просто. 👎🏼👎🏼👎🏼.
ЕН
Еркін Нұржанұлы
Аврора супер
Асхат Аятов
Хорошая обстановка. Блюда и напитки великолепные,прохладно хорошо провели время.!!!!
ПТ
Перизат Турманова
Тамактары өте дәмди екен. Бизге Ардак деген офицант корсеткен жигит жаксы қызмет корсетти рахмет
ДД
Динара Динара
Очень вкусно готовят спасибо повару✊🏻 нас 6 человек из них 2 ели комплекс в е остались давольными💐
Ayan A
Жүмысшылары мен тағамдары керемет Әсіресе Асқан Нұрасыл керемет жұмыс жасайды екен. Көп рахмет
Nurasyl Askan
Өте керемет тағамдары өте тамаша свежи барі Все вкусна
МЖ
Мадина Жусипбекова
Өте тамаша дәмхана тамақтарыда да дәмді
Amina Yerzhanovna
очень вкусная еда, очень понравилось, дизайн уникальный, официанты тепло разговаривают.
МЕ
Мәдіқұл Есенқұл
Тағамдары өте дәмді,келіп неше түрлі отырыстар жасауға болады. Керемет маған қатты ұнады!
ЖК
Тағамдары өте дәмді,керемет😍👍
Динмухаммед Султанхан
Керемет бәрі
Роя Абдулхайыр
Өте тамаша дәмхана🫱🏻🫲🏾5жұлдызды МашАллаһ🫰🏻өсіп дамып буданда улкенн жетістіктерді көрейік сіз болып біз болып әр қаланың как ортасынан ашылсын❤️
NA
Nur Axmet
Классно 100/100
ers s
бифштекс керемет дайындалған👍
Мадина Досимова
Тамақтарыңыз өте дәмді 😋бәріңізге ойланбай баруды кеңес беремін
Korkem🤍 Kurmanbek
Тағамдары дәмді, тазалық ерекше сақталған! Рақмет сіздерге❤️
N
Nurtai
Кушті керемет
НВ
Набат Владимир
Тамақтары дәмді керемет😍👍🏻
Бану Ридер
Все вкусно и хорошие цены👍
Бекарыс Тұрмаханбет
Тамақтары дәмді өте керемет екен маған ұнады👍🏻🔥
Erekengoy N1
Дизайн чуть чуть не то Ал бірақ тағамның дәмдісін айтсайшы 😍 Өте керемет Плов жеп көргенмін еті көп еше тойымды бірақ қазының майы көп екен Сәл ашшырақ қылса қазыны керемет болушы еді жиі барып тұрамын осыдан кейін 😁👍
ТК
Тойжан Калдар
Аллаға шүкір халал істейтін кісілер көбейсін. Керемет ас өте дәмді.
Алёка Байзакова
Вкусно 🤤 быстро 👍🏻