Kerey
Аңсар керемет👌🏻
MS
M S
В восторге
Өте әдемі нәзік туфлилер алдық. Консультант Қарақат қызға рақмет, барынша көмектесті , клиентпен қалай сөйлесуді біледі 🫶🏻🤍💕
ZD
Zhanat Dostiyarova
В восторге
Өте жақсы консультант Нұрасыл, аяқ киімдері сапалы 🔥, акция жүріп жатыр екен 1+1 . Сервис мықты 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
ГН
Гульмира Нурмахатова
В восторге
Ансар очень замечательная девушка. В течение часа ходила с нами, помогала, выбирать обувь, очень вежливая. Купили уги. Рахмет !!!
Елназар Шынгысбай
Аңсар жақсы көмек көрсетті
Abdullo Abjapparov
В восторге
Рахмет качиствасы жақсы екен рахмет
Ansar Bolganbaeva
В восторге
Сапалы аяқ киімдер 👍🏻. Клиентпен қарым қатынас жасауы өте жақсы. Бағасы сапасына сай аяқ киімдер. Алыңыздар!!!😍👍🏻👍🏻 советуюю🙌🏻👍🏻👍🏻👍🏻
talgat .
Совсем не понравилось
Онлайн менеджері өте нашар деңгейде жұмыс көрсетті. 2 сағат жауаб бермей, а десең б деп жауаб қайтарып. 1/5 KEREY-ден күтпедім, дұрысталыңыздар!
NA
Nasiba Abdusadikova
Совсем не понравилось
Купила обувь за 30 000 тенге — качество ужасное. Уже через 2 недели носки кожа облезла, внешний вид полностью испорчен. За такую цену это недопустимо. Очень разочарована, не рекомендую к сожалению
Атабек Асылбек
В восторге
Аңсар есімді сатушыға үлкен рахмет! Клиентке деген қарым-қатынасы өте мәдениетті, сыпайы әрі сыйластыққа толы. Сұрақтардың бәріне сабырмен жауап беріп, көмегін аямайды. Қызмет көрсету деңгейі жоғары, адамға жағымды әсер қалдырады. Осындай жауапты әрі іскер мамандар көп болса екен. Ризашылығымды білдіремін!
НБ
Нурлан Базарбаев
В восторге
Қарақат деген қызға рахмет өте сұлу пысық қыз екен😍аяқ киімді күшті таңдасады екен😍😍😍рахмет үлкен магазинге😍😍
EN
Elvira Nurzhankyzy
В восторге
Бүгін осы магазиннен акцияны пайдаланып екі аяқ киім алдық 1+1. Көмектескен Қарақатқа рақмет! Өте пысық қыз екен 😍😍😍
ДР
Даврон Раймжанов
В восторге
Классный магазин качество вообще топ консультантка по имени Мариям ей отдельно спасибо очень мне помог за выбором🫶
МН
Макпал Нурпеисова
В восторге
Өте керемет магазин Спасибо большое Продавцу Марьям Такая приятная,Все показала,такая вежливая,Мне магазин Понравился!Коллектив очень вежливый!Еще раз отдельное спасибо Марьям!!!♥️
ЖЖ
Жалғас Жұманұлы
В восторге
Аңсарға рахмеет😍😍 Жоғарғы сапада қызмет көрсетеді екен👍 Аяқ киімдері де өте сапалы, алыңыздар советую 😉👌
Каракат Сырлыбек
В восторге
Нұрасыл деген жігіт өте кереметт адам күтіп алғаны да аяқ киімдерінің сапасы да өте жақсы,түркістандағы Номер 1 магазин👍👍👍👍👍👍👍
MR
Mariyam Rakhimzhanova
В восторге
Самый лучший магазин качество вообще топ сотрудники очень милые хорошо про консультирует особенно девушка по имени Қарақат😍
БН
Берикулы Нурбакыт
Совсем не понравилось
Аяқ киім заказ беріп едім 1-қоңыр 1-қара аяқ киім салып жіберіпті алаяқтар 667, адам болмайсыңдар ау сендер😡🤬🤬🤬
DM
Dana Myrzahan
Совсем не понравилось
Аяқ киім сапасы өте нашар, алған едім ажырап кетті, кеңес бермеймін! ❌❌❌❌ Сумкаларының барлығы ҚЫТАЙ🤮 Бағаларына САЙ ЕМЕС
NM
Nazerke Myrzakhan
Совсем не понравилось
Өз өздеріне өтірік отзыв жазып алама мына магазин,дым да сапасы жоқ заттарының қытайдың арзан аяқ киімдерін қымбатқа сатып,кеше алдым ағама бүгін жыртылып қалды,Вообще не советую
НЕ
Нурбек Есентаев
В восторге
Аңсар есімді қыз өте керемет жоғарғы деңгейде қызмет көрсетті. Стиль өзгертуге себепкер болдыы көптен көп рахметт. Жұмыстарыңызға сәттілік
Ерасыл
В восторге
Аңсар очень приятная девушка-продавец. Вежливая, помогла с выбором обуви, всё объяснила. Спасибо за сервис!
Асия Абдалиева
В восторге
Аяулым консультант оте сыпайы , киргеннен кулип карсы алды. Тандаугада соңына дейін комектесип журди , рахмет коп . Багаларыда кол жетимди екен
Асен Амет
В восторге
Аңсар - МОЩЬ ,өте жақсы қыз , обслуживания на высшем уровне , бәрі ұнады , ішпейді екен шектейді екен сотталмаған 🔥🔥🔥❤️
В восторге
Консультант Аңсар сыпайы ,өлшем таңдауға көмектесті, бәрін түсінікті түсіндірді. Қызметіне риза болдым.
Диас Алмахан
В восторге
Аңсар – өте сыпайы сатушы. Аяқ киім сапалы, өлшемі дәл келді. Қызмет көрсетуі ұнады, магазинді ұсынамын.
Dima K
В восторге
Аяқ-киімдері өте жақсы сапада Бағасына байланысты оте сапалы Продавец Бейбарыс сөздік қоры жоғары жақсы қызмет қылды рахмет 10/10
Аян Сейітхан
В восторге
Өте керемет аяқ киімдер бар екен Бейбарыс деген жігіт красавчик келген клиенттерге сапалы аяқкиім алуына септігін тигізеді 🔥🔥👍
Aqniyet 〰️
В восторге
Хочу выразить благодарность магазину обуви Керей и особенно сотруднице по имени Аңсар😘. С самого начала она очень тепло и доброжелательно встретила, внимательно выслушала мои пожелания и помогла с выбором обуви. Ансар профессионально подобрала модель, которая идеально подошла к моему стилю и была очень удобной. Она проявила искреннее внимание, вежливость и терпение в процессе выбора. Было приятно общаться с таким открытым, аккуратным и улыбчивым человеком. Обслуживание оставило только положительные впечатления, чувствуется высокий уровень сервиса. Обязательно приду в этот магазин снова и с удовольствием порекомендую его другим.✨
Динара Юнусова
В восторге
Хочу сказать огромное спасибо Ансар — замечательной девушке, которая работает в обувном магазине «Керей». Очень тёплая, искренняя и внимательная, с ней действительно приятно общаться. Помогла с выбором обуви, всё подсказала без спешки и с улыбкой. После такого обслуживания остаются не только удачные покупки, но и хорошее настроение. Спасибо тебе, Ансар, за доброту и заботу о клиентах 💛
ЗА
Забира Амзе
В восторге
Аяулым жақсы жұмыс жасады дұрыс бағыт бағдар беріп аяқ киім таңдауға көмектескені үшін алғыс айтамын🔥
Aruzhan Nurdauletkyzy
В восторге
Отличный обувной магазин с большим выбором и хорошим качеством. Отдельная благодарность Ансар — очень вежливая, внимательная и доброжелательная, обслуживание на отличном уровне.
Gulnaz Begimkhan
В восторге
Ерлер аяқ киім дүкені ұнады. Қызмет көрсету деңгейі жоғары. Әсіресе консультант Аңсарға дұрыс бағыт беріп, аяқ киім таңдауға көмектескені үшін алғыс айтамын.
СП
Сул Пак
В восторге
Аңсар деген қызға көп рақмет. сұрағаныңның бәрін айтып, көрсетеді.Жүзі жайдарлы бәрін күліп қарсы алады . 😊
BA
B.D Ayarushik01
В восторге
бұл дүкенге енді сөзім жоқ,өте керемет😍👍 қызметкерлеріде өте сыпайы🌹 және соның ішінен Аңсарға алғысым шексіз осы аяқ киім барма десем сылтау айтпай сол аяқ киімді алып келеді ризамын сол қызметке маладец жалпы бұл сауда дүкенге келсеңіздер өкінбисіздер өте жақсы және сапалы аяқ киімдері бар өте керемет😍🔥
ШБ
Шахзода Бектемирова
В восторге
Аңсар, керемет күшті. Клиентпен қарым қатынасы, сыпайылығы барлығы ұнады. Сұраған затыңды жоқ демей тауып берді. Нағыз өз ісінің маманы. Респект🔥
Meruert Kozhakmetova
В восторге
Аяқ киімдері өте сапалы,қызмет көрсетулері жоғары деңгейде сыпайы Бейбарыс деген жігіт көмек берді👍🏻керемет істеріңізге береке берсін.
МИ
Мадина Ибраимова
В восторге
Керей магазин өте сапалы тауарлары тұрақты тұтынушы боламын!Сатушы Бейбарыс деген жігіт кепті өте сыпайы жақсы жігіт екен өзіме ұнады саудаларыңыз арта берсін!
IZ
Iskendir Zhumabai
В восторге
Керейдің аяқ киімдері өте сапалы бағасына қарай качествасы екен продавецтеріде өте жақсы күтіп алды Ішкі әуендері де ерекше Бейбарыс есімді продавец өте жақсы жігіт екен 👏🏻
Miko 11
В восторге
Назерке көп рахмет👍аяқ киімдері өте сапалы. Керемет күтіп алып күшті шығарып салды😻
Нурай Курбанали
В восторге
Ансар деген кызга рахмет. Оте керемет кызмет корсетти😍😍
БО
Баглан Орынбасар
В восторге
Аңсар өте жақсы қыз,магазин аяқ киімдері өте сапалыы😍😍
Alau Algabai
В восторге
Нұрзатқа рахмеет, аяқ киімдері өте сапалы алыңыздар!!
Akjan Adjihanov
В восторге
Аңсар қызға рахмеет✊✊ Аяулымға да рахмеет админка қызға рахмеет
BA
Balaussan Altynkhanovna
В восторге
Нурасыл продавец молодцы,жұмысы өте керемет,жұмыстарыңызға саттілік🥰❤️❤️
K. Kaireke
В восторге
Аяқ киім алдым өте сапалы екен сатушы қыздарға рахмет
Нурасыл Дуйсенбек
В восторге
Керей өте керемет магазин аяқ киімдері өте сапалы Mariam өте пысық қыз қызмет көрсетуі ұнады
N.
Nurhat .
Совсем не понравилось
Нашар китай барі тез жыртылады қызмет дұрыс көрсете алмайды