Turkistan
Кафе
4.1
Тёплая чайхана — уют, ароматный чай и вкусные блюда для души!
Забронировать столик
4.1
АХ
Абылай Хан
Қызымет көрсету сапасы өте нашар 30 минут күттік официант келмейді қарап өтіп кетеды ,тамақ заказ беріп едік оны 1 сағат күттік ,сондағысы мясо по тайский Еще еті де аз порция сы да аз, рахмет енді келмеспіз сіздерге де келмеуге кеңес беремін !
КТ
Камал Тулепбергенов
Базар жілік сорпасы зор екен, кесесіде дәу екен и жілігін көп қылып әкелді, бағасы 2100 тенге зоргой👍🏽
Аяука Турабаевна
Плов очень вкусный.
Asel. S
Қызмет көрсету нашар, адамды менсінбейді, ақша төленгеннен кейін қарамайды, 10минутты жарты сағат күттік, ондада жауап берген жоқ, өте нашар
Максат Сапар
Қызмет көрсету сапасы өте нашар, 15 минутта дайын болады деген тамағын 30 минут күттік
ЭХ
Эрик Ходжаев
Официант не понимает заказ, не принесли одно блюдо и мороженое всё было перепутано( Блюда вкусные.
Жанерке Нысанбаева
Кафе в целом понравилось, еда вкусная. Но заказ ждали долго и обслуживание немного медленное.
КА
Қызмет көрсету сапасы төмен
Zhakobai 🫠
тема
Асель Бисеитова
Үйге қонақ келгенде 3 түрлі салаттардан тапсырыс бердік. Керемееет дәмді шықты! 🔥Рахмееет сіздерге! Салатница апайларға да рахмет айтыңыз! Қолдарыңыз дерт көрмесін! Табыстарыңыз берекелі бола берсін!❤️
𝓕𝓮𝓻𝓾𝔃𝓪 🐾 𝓣𝓸𝓴𝓽𝓪𝓼𝓱𝓮𝓿𝓪
Тамақтары керемет , қызмет көрсетуіде тамаша болды. Офицантка Арай өте кремет қызмет көрсетті алғысымыз шексіз. Ойын алаңдарыда бар екен,келесіде міндетті түрде тағы келеміз.😍🫶🏻
Arman Tursynbek
турестанга конакка келген едик завтрак ишуге киргенбиз тамагы оте нашар буртурли дами и исы шыгып кеткен багасымен тамагы сайкес емес туалеты оте лас
Т
Туркестан
Керемет осы казыр түскі ас жеп шықтыммммм
Серик
Шашлыктері жақсы
Нуркен Сулейменов
Оте нашар келменіздер мен осымен екіншірет келдім.Жаксы карайтын шыгар деп едим.Біріншісінде айтып кеткем озгеріс жок.Кызметтері оте нашар
Тапчандары өте жайлы, тамақтары өте дәмді😍😍
Нурадил Адилбеков
Тамақтары бағасына сай емес, ақшаға құныққандар қайдағы жоқ баға жазып қойған
SK
Sergali Kulbayev
Арай есімлі даяшы жақсы қызмет көрсетті. Тамақтары дәмді. Ұнады.
Мөлдір🤍 .
Я могу точно сказать, что больше туда не пойду. Потому что я заказал нарин и суп. Больше всего меня разочаровало то, что еда была в очень плохом состоянии, плохо пахла и была такой острой, что я не мог ее есть. Мне кажется тамақ ашып кеткен. Но мы понимаем, что от разговоров результата не будет. После предупреждения мы просто заплатили за еду и ушли. Советую сменить администратора.🚩
МЖ
Мейрам Жүсіпов
👍
SS
Sevikow🩷 Saydullaeva❤️🩹
Тамақтары дәмді оф тары күшті қызмет көрсетеды барлығына рахмет😘😘😘
Мммммм Ммммммм
Өте нашар тамакты дәмсіз салаттан шаш шықты кешірім сұраудыда білмейді цомян берсем фаршпен кеп тұр вапше 0 қалай ашылып тұрған мынанды жердің жабу керек сес тексеру керек порция 1 шай кесе мен олшенеді сыйакты азғандай келет нандары вапше құттай қалай қалай ашылған
Dilnaz Kurbanalieva
👍👍👍
AR
Akylbek Ryskulbekov
Нарындарының иісі шығып кеткен,сорпасы майлы слишком,кассир қызға ескерттім нарын иісі шығыпты деп,бір қарады түріме кешіріңіз депте айтуға шамасы жоқ! Сонша ақша салып ашқан чайхананы осындай майда қателіктермен нөль қылады! 1 жұлдыздың өзі көп🤬
Дарын Акимов
Обслуживание 0 администратор жок жумыста 18:20 де берилген заказга 19:00 де келип таусылып кеткени жонинде хабарлады
Акерке Пазылбекова
Туркестан чайхана бізге ұнамады.Салаттары онша емес.Балықтары арасы піспеген.Кызмет көрсетулері өте нашар и дөрекі.
Nurbi 07
Кафе просто замечательное! Приятная атмосфера, вкусная еда и дружелюбный персонал. Всё чисто и уютно, здесь приятно проводить время как с друзьями, так и с семьёй. Большое спасибо за отличный сервис!. Очень уютное и комфортное кафе! Приятная атмосфера, внимательный персонал, вкусная еда. Здесь чувствуешь себя как дома, хочется возвращаться снова и снова!😉
Қазына Әмірқызы
Кафе маған қатты ұнады! Жайлы атмосферасы мен дәмді тағамдарынан бөлек, қызмет көрсетуі ерекше әсер қалдырды. Әсіресе, Назерке есімді официантқа алғысым шексіз! Өте сыпайы, жылы жүзді, әр тапсырысты мұқият тыңдап, тез әрі сапалы орындады. Осындай қызметкерлер көбейе берсін деп тілеймін!
Мухаррам Абдуллаева
Барлығы тамаша👍👍Тамақтары дәмді
Арай Ибашбай
Өте керекмет жер атмосфера өте күшті(тамақ ішіп отырып керемет музыкалар қойылып тұрады очень приятный☺️)обслуженые тоже күшті маған ұнады🫶👍👍
ЖА
Жадет Алькенов
Приехали с семьей впервые из другого городе и решили здесь пообедать, честно говоря было ожидание и реальность 🙄несвежие и невкусные блюда, шашлык несоветую вообще🤨. Очень разочаровались в выборе этого места.
Эльь 📸
Вкусные блюда и декор
НТ
Нуржан Ташимов
Арай деген қарындасымыз өте жақсы қызмет етті. Оған көп көп алғыс
Ару Мажит
Зор тамактары 😚😚😚😚
JJ
Joni Jons
Не советую трубка не берет не отвечает
Aisha ✨
Очень фикусно и обслуживание очень хорошое
Салтанат Алиевна
Керемет кафе тамақтары өте дәмді екен
Мариям Мадели
Шикарное место 👍🏻👍🏻👍🏻
Аида Амантаева
Өте нашар! Администратора уже давно пора сменить! Адаммен сөйлесе алмайды. Ендігі жрламаспыз! Шашлыктары қап қара күйіп кеткен! Салаттарында дым дәм жоқ! Проция өте аз!
ФС
Фая Ситтикова
Самое плохое кафе в Туркестане-отравились.обслуживание отвратительное.заказ ждали 2 часа-и то выпрашивали свой заказ возле кухни.а заведующая кафе смеялась над нами.Сквозняк -из окон дует-они не думают о комфорте клиентов-лишь дееньги им содрать подороже.Никому не советую туда ходить
Карина Алихан
Администратору бы научиться манерам общения, вместо того, чтобы сказать “извините, мы не успеваем”, она мне сказала: Кетші бар! Но видимо этот “администратор” и есть хозяин, раз гордыня ослепила глаза и она может себе позволить так вести себя со своими клиентами. Еда не прям топ, в заведении самом очень грязные полы. Жалко лишь официантов и посетителей. Почему бы не увеличить штат, если ваши работники не успевают при такой загруженности? Во всем экономия! Береке так не будет, выполняйте свою работу добросовестно!
GG
Gulshat Gulshat
Керемет жер тамактары зор
Shakhrukh Sadykov
Не телефон алмайды, не ватсапқа жауап жоқ, 2 рет қайталанып жатыр!
Артықбай Нұржалғас
Өтте нашар обслужибания жаман. Заказың 1-1,5 сағатта келеді. Бір сөзбен далбаса жер.
Akniyet Seitkassym
Блюда были вкусные, спасибо! Обслуживание замечательное, особая благодарность официанту Али.
DA
Darynkozha Akim
Өте нашар ресторан болницадан бірақ шықтық кызмет көрсету төмен не советую лучше Дәмеш апа жақсы
Севара Паччаханова
очень вкусно и атмосферно, а также очень хорошее обслуживание
Salihabanu🎀 K
Өте жайлы🔥 Тамақтарыда дәмді😋 Қызметтеріде жақсы, барлық тамақ уақытында келеді Көп рахмет өте дәмді
оте нашар , администраторынан оффициантына дейін лас әрі нашар келмеңіздер мүлдеем