Zuzu burger
3.2
3.2
Сайёра Насырова
В восторге
Отличное заведение. Покупаем не первый раз. Особенно нравится их клиентоориентированность 😊 Успехов и процветания.
Оля Кульжанова
Совсем не понравилось
Лаваштары бир турли ішіндегі фриды оздери картошкадан пісіретін сиякты кап кара куйып кетке жегенде ашы дәм келеді экономдамай фри коса боладыгой ол лавашты куртпай сонша ахшага алып жеп откандан кеин нормальный клып бермейма
BA
Baha Abdurahmanov
❤️
Yulduz Abdussametova
Совсем не понравилось
3 кыз журип заказ алатын адам жок, бари далада жур хотя адам киргенин корип тур, уйинде жургендей сойлесед бир биримен клиент отырау деген жок, менюдеги жартысынан коби жок деп айтат, комболары вообще болмайма бирдене, -барбекю комбо жок -а онда чизбургер -😂 екеуи бир бургергой Кайсы не екенин оздери билмейди, шаштары жайылып кухняда жур, униформа или хотябы фартук кию жок, далага не кийиммен шыкты сомен келип тамак жасай береди
Аяулым Туганбаева
Совсем не понравилось
Лаваш всегда был хорошим,но соңғы уақытта вообще заказ алмайды не ртвета ни привета! Советую не заказывать
Dana Baibolova
Совсем не понравилось
Ужаас . Заказ бермеңіздер. Не мынау ? Лаваш Полтара. Бургер и пепси 1л заказ еткенбіз. Лаваш сынып келген. Пепси вообще жок. Айтпадыныздар деп отыр. Сауатсыздар. Еще сообщение окымайдыгой
770EKX 770EKX
Совсем не понравилось
яндекс доставка шакырып шыкпай турады карап бетыне как будто от двери берген адам кусап вообще админ кассир бары нашар адамдар
SA
Тандыр лаваш👍👍👍
ИН
Исламбек Нематжанбеков
В восторге
Очень вкусно, с друзьями через день приходим )))