Nur
Салон красоты
1.3
1.3
𝔃𝓱𝓪𝓷𝓼𝓾𝓵𝓾 𝓼𝓸𝓿𝓮𝓽
Вообще ужасно, одан өзім мың есе әдемі боянамын, косметикалары подделка ужас, қайта дұрыстап реттеп жасап беріңізші десем өтірік өтірік жасады, көздері екітүрлі көрема қасымды екітүолі қылып берд, Келуге кеңес бермеймін, екі мастердіңда жұмыстары ужас
Ж~
Жансая ~
Салон ужасно жасайды макияжды, не стоит келуге в ответственный день. Косметикалары өте нашар, прическа вообще ужас.
ST
Samal Tursatayeva
Обращались в салон на свадьбу моей сестрёнки — и остались крайне недовольны. Если вы не уверены, что сможете сделать качественную прическу и макияж на такой важный день, лучше не берите на себя такую ответственность. Всё сделали неаккуратно, макияж выглядел плохо, сестренке самой не понравилось. В итоге макияж пришлось переделывать своими силами. Лишняя трата денег и испорченное настроение. Не советую.
Balzhan T
Арзандық продукциялар қолданады, ақша зря құртып керек емес, не советую жасауға, невестаныңда дружканыңда ностроениесін құртып, переделкаға басқа жаққа бардық
Асем Сакеновна
Профессионально емес мүлдем, прическа жасағанына 6к алады, дымда әдемі емес. Макияжды ең арзан косметикамен жұмыс жасайды, өз жұмысының маманы емес. Нұрилә деген мастерге келмеуге кеңес бермеймін. Возврат деген сұрағанда, 2к ғана қайтара аламын дейді. Мүлдем адамгершілігі жоқ, тек ақша болса болды.