Ceramics_xxi
Гончарная мастерская
Darin Ayashev
Барлығы өте керемет деңгейде болды,іштің тазалығы,адаммен сөйлесуі жоғары деңгейде,іштің атмосферасы құмыраға деген қызығушылықты одан сайын арттырды,барлығы ұнады,кештің керемет өтуіне Рамазан мастер бірден бір себепші болды,мастер өз ісінің маманы екені іс-әрекеттерінен ақ көрініп тұр,барлығы үшін рахмеееет❤️❤️👍🏻
Асыл Калыбек
Керемет унады👍
. .
Все очень понравилось Необычное и милое свидание получилось Спасибо большое🙌
Абылай Ақсейіт
👍🏻
Қадөш
Өте керемет жер қызыңмен келсең куштіііі
MT
Шұғыла Рахымжанқызы
Өте керемет жер екен 😍😍🙏
GK
Gulbagdat Kassymzhanova
Келіскен уақыттан сәл кейіндеу келесіздерма деп ескертті, бірақ демалыс күндері болған сон ештеңе етпейді деп ойлаймын! Тамаша жер, өзінің бөлек атмосферасы бар) Отбасымызбен бардық, құмыра жасауға көмектесетін жігітке риза болдық, жұмысын жақсы істейді👍🏽 Демалып қайтуға таптырмас жер, ұсынамыз🫶🏼 Фоновый өлеңдері күшті, артынша муд видео жасап жіберді😍
Albina Kairatkuzy
Керемет жер екен эстетика 🥰😻
Акниет Асылхан
Бұл жерден шынайылық бірден сезіледі. Әр ұсақ-түйегіне дейін ойластырылған, бәрі бір-бірімен әдемі үйлесіп тұр✨Орта өте жылы, жайлы — асықпай отырып, рахаттанып демалатын мекен. Осындай атмосфераны қалыптастырған еңбектеріңіз жемісті болып, істеген істеріңізге әрдайым береке қонсын.🙌🏻
АО
👍
Kaldibai Zhumagulov
Хазреттын айтуынша очень уютно👌🏻🦪
Нурасыл Салыбай
Самое лучшее место для душевного покоя
Okay Kazkelem
Очень уютно
Just Sabrina
Самое уютное место в котором я когда либо бывала🥹Романтическая атмосфера, райская тишина, музыка в которой хочется раствориться и невероятно приятные мастера✨ От души советую обязательно сходить с друзьями или со своей второй половинкой❤️
Арсенчик С
Отличный сервис очень понравился
Akmarjan Ashatovna 🧚🏻
Безответственные! Мы записались на 12:00, но когда мы пришли сказали прийти 15:00. Мы согласились но опять их нету! Ждали час, деньги взяли, но не пришли! Какая безответственные люди! Просто ужас,не пунктуальные! Вот пожалуйста переписка😒
Nazerke Taubaeva
Кейде барлығынан шаршаған кезде жанның тыныштығын табатын мекен🤍атмосферная✨
Akeev Akeevv
Өте керемет жер Баруға кеңес беремін🫶