Диана
3.8
3.8
Asem Shoibekova
Совсем не понравилось
Басшыларына дейін өте нашар дұрыс емес маған айтты беті жырылып колы көгеріп келгенде айтқанымда,балаң өлген жоқ өлгенде камера көресің деді админі Айгерім ! Садикке баламызды өлгенге дейін қарап отыруымыз керекпа? жақсы садик емес балаларды ұрады бірақ , жауапкершілік жоқ ! Жалтақ балып қалады балаларыңыз!!! Тәрбишілеріде админдеріде общым жақсы емес !!!
Akmaral🤍 Otepbergen
Зор садикқо
BM
Bagym Makhatay
В восторге
Али не айтарымды билмейм, вроде садик хороший, но кызым бармайм деп жылайды, уйрениспегеннен шыгар, 1-2 ай откен сон коремиз Ин Ша Алла
erzhankyzy.kz2
Өте керемет бала бақша
Каумен Ажар
Керемет балабақша
Частый гость
Кристина Полеева
Совсем не понравилось
Самое ужасное отношения к родителям и детям которые приходят к ним . Не хотят разговаривать нормально, как хотят общаются а не как положенно ! Если с родителями детей так общаются . То что тогда говорить о детях ???? не методиста не заведующей никого ! На кого оставляют садик ? На кого оставляют детей которых им доверили ??? Для вас жалко даже 1 звезды !!!
гт
гулжаухар темирбай
Совсем не понравилось
Туркестандағы ең нашар садик. балдарыңызды бермеңіздер. Білікті тәрбиешілер жоқ. оқымаған дипломы жоқ түк білмейтін жас қыздарды ала береді жұмысқа, балдардыда ұрады, өте нашар!!!!
AZ
Akbota Zhanabekov
Совсем не понравилось
Астындағы жаман коменттін барлығына келісемін. Ең нашар садик.
Аружан Данияр
Совсем не понравилось
Жауапкершилик жок документке деген кызымнын документин жогалтып таппай канша уакыттан бери
Акнур Ержан
Совсем не понравилось
Өте нашар балабақша))) Баламен жұмыс жасауды білмейді, басшылары қай жерде қалай сөйлеу керектігін білмейді🤦♀️.
Понравилось
Екы балапанымда осы жакка барады унайды