Qurma
4.2
Номинант 2026
4.2
Раушан Уалихановна
Кафе маган қатты ұнады, іші жәйлі, кең, әрі тап таза. Тармақтарына келетін болсақ ыстық салатка тапсырыс бердик дәмі өте керемет, ыстық. Тамақ та керемет, қызмет көрсетуі жоғары деңгейде. Менің отбыма ұнап, оң бағасын берді. Администратор өз жұмысының маманы деп білемін. Жол түссе тағы келуге тырысамын. Біздер алыс жол жүріп келген жолаушылар едік. Жұмыстарыңызға сәттілік, тұтынушыларыңыз көбие берсін 👍😋
Мөлдір Камиева
Адам тамақ ішетін жер емес❌ ыдыстары кір, стакандары жуылмаған соң, жуып алып келші деп өтініш жасадым, так как 24/7 ісиейтін осы ғана болды. Официант сырный рамен бар деді да, ащы сорпаға, үстіне сыр салып алып келді. Ащы екені менюда жазылмаған деп едім, админстраторы келді. “Сізден кейін кім жейді” деп, менюдағы қателікпен жұмыс жасаудың орнына, шығынын есептеді. Кім үлкен қаладан келді, тамақты разбирается ТАМАҚТАНУДЫ кеңес етпеймін❌❌❌ Туристер келетін қалада бұл үлкен минус! Бәрін төлеп кеттім! Алламен өздері есептессін! Берген чектарында да мағына жоқ!
DT
Demis Temirkhanov
Отличное место, супер вкусный шашлык и все блюда! Повара молодцы!!! Официанты супер! Рекомендую искренне!!!
СН
Сабден Нурбак
Шашлык берген едік пиязы жок салфетка жок кант катып калан сасып жатыр кафенін нісі офицант адам менсінбейды уксус жок тамакты бір сагата алып келді салатты малга турап бергендей дау
ayannchik 7
оте нашар узакк куту керек карын ашып келп ед ляяяя окнп кетыкк тамак кашан шыгады 2026 болдыгой десек 2027 де шыгады деп тургой прикиньь жаба салындарешш курсынн аштан катп уйктай салганм дурыс еды ляяяяя шатырдынн тайганыыы
Bekzat Indemessov
Акция бойынша бардым инстаграм арқылы,бір жарым сағат күттім,өте дөрекі қарым қатынас.Егер қызмет көрсете алмасаңыздар бұндай акция жасамаңыздар 👎👎
АУ
Акдидар Утегенова
очень грубый админ,на работе несовершеналетние мальчики
Aqsholpan Minbaeva
Балам алып барды барлығы ұнады бағасы да қол жетімді баруға кеңес беремін
ЖБ
Жандос Байтурсынов
палау алдыртық шикі күріш піспеген
Kamila Ysturgan
Бешбармақ проста вааау өте Қаттты ұнадыыы 😘😘😘😘
ZS
Zhuldyz Sanayeva
Всем советую. очень вкусно. все дешево. хороший выбор. еда как дома свежая и вкусная ! Хорошее обслуживание. Персонал русско язычный есть
ДД
Динка Динка
Всё очень вкусно, нам понравилось. Муж очень оценил плов. Мне очень понравилось блюдо под названием "Альфредо"
Азамат Базарбаев
Отличное кафе чисто, опрятно, персанал вежливыи. Отдельно хочу поблагодарить повара, все было вкусно, плов отменный 👍👍👍
НА
Назира Алиева
15.08.2025 жылы Түркістан қаласына құрбым екеуіміз Qurma кафесінен тамақтанғанбыз. Qurma шайханасына алғысымыз шексіз бәрі өте дәмді және тап таза, сервис өте жоғары деп айта алам. Бізге ұнады 🥰😍🤩❤️ керемет 👍
Гульзи Алмат
Тамақтары керемет ұнады. Отбасымызбен барған едік. Әрқайсысымыз әр түрлі тамаққа тапсырыс бердік. Барлығы да жақсы.
Nurasyl Shamshatdin
өте керемет кафе! Досжан деген официант жақсы обслуживания жасады рахмет! Заказдарды тез әкеліп берді
Ayaulim Ayaulim
Пазор сервис! 40 минут күттік айтқан заказды қабылдамағанда. Бізден кейін келген адамдардың заказын беріп жатыр хотя бірдей тамақ. Персонал ужасный работать не умеет обычный заказды бере алмайды.❌❌❌
Aibar Orazbek
Мы пришли 24.03.2026 в 14:00. В целом кафе хорошее, кухня вкусная. Однако есть несколько неприятных нюансов. Больше всего нас удивила следующая ситуация: в это же время пришли туристы (иностранцы). Нам сказали, что все места забронированы — это можно понять. Но когда мы хотели заказать шашлык, самсу и другие блюда, нам ответили, что их нет. При этом туристам эти же блюда спокойно принимали в заказ и приносили. Возникает вопрос: туристы считаются более важными клиентами? Хотя мы тоже были гостями — приехали из Алматы. Также неприятно удивило поведение администратора: в зале, при гостях, она громко кричала на официантов, используя неподобающие выражения. Это сильно испортило атмосферу и аппетит.
Mahmud .
Шашлык берген едік пиязы жоқ салфетка жоқ қант қатып қалған сасып жатыр кафенің иісі офицант адам менсінбейды уксус жоқ тамақты бір сағата алып келді салатты малға турап бергендей дау дау
ЖО
Жахангир Отарбаев
Заказ алатын адам жоқ күтіп отрасын 1 сагат кетті офицанттар қол бос емеспа түснбедім салат келсе тамақ жарты сагаттан кеиін келді
Салтанат Маратбекқызы
Обслуживание пассивное Сервировка разочировало За салфеткой раз четыре попросили в конце все таки не принесли А кухня 5👍🏼
Nurbol Kosherbai
Алдын ала заказ бергеннің өзінде 50 минуттан көп уақыт күттім 2 сумен чайды әкелемін дегенше тамақ жеп болдым ауыз ашар уақытда келетін жер емес екен бірақ тағамдары дәмді екен
Anasanou .
Хочу оставить благодарность кассиру по имени Ислам. Очень вежливый, внимательный и приятный в общении сотрудник. Быстро обслужил, всё объяснил и помог. Благодаря таким работникам хочется возвращаться снова. Отличный сервис, ставлю 5 звезд!
Aruna lessovaaa_
Официантка Гульсим очень замечательная и позитивная. С улыбкой обслужила нас, быстро приняла наш заказ и принесла блюда горячими. Сервис в ресторане на высоком уровне, блюда очень вкусные. Спасибо!😊
УА
Улпан Артыкбай
Ауызашарға келетін жер емес, ровно 55 минут күттік шашликті. Алдын ала 1 апта бұрын стол брондағанбыз
EA
Ero Akmirza
Админдер жумысшылармен жеке соилессе кабинеттема тамактануга келдик техничка апайды жерден алып жерге салып жатыр курмет болу керек арбир жумысшыга
Zhaynaaa_ 0
Бүгін Құрма кафесі-не екі қыз болып келдік. Бізге қызмет көрсеткен Бақтияр есімді офицант жігіт өте сыпайы, күлімдеп қарсы алды. Тапсырыс берген тағамдарымыз тез әрі ыстық күйінде келді. Қызметі мен көңіл-күйі бізге қатты ұнады.🤍😍🔥
НМ
Нургуль Мырзабекова
Кішкене ыдыстар мен столдарбың тазалығына мән беру керек, бірәқ тамақтары дәмді, дизайн әдемі. Балнұр деген қыз өте сүйкімді екен. Рахмет
ZK
Zhansaia Kairolla
Еда просто ужасно дорогая, но при этом порция очень маленькая. Еда как не из ресторана, а как из столовой, просто УЖАСНО
ЛШ
Лаура Шәміл
Акция деп келдік обслуживание өте төмен.Бізден кейнгі кісілердің заказдарын бізден бұрын әкелді оны айтсақ өзімізге ұрсып тастады.Егерде акция жасайтын болсаңыздар алдын ала дайындалыңыздар,персоналдарыңызды реттеп.Көңілім толмады 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
МТ
Мейрамкул Тастемирова
Қызмет көрсетулері өте нашар тамақтарыда дұрыс піспеген даяшылары дөрекі санын көбейте бергенше сапасында қараған жөн деп ойлаймын
SY
Sani Yessimkhan
Очень вкусные блюда. Оперативные официанты и администратор. Отдельное спасибо девушке Балауса за ответственность и быструю подачу блюд.
Али Мырзахан
Тоже акциямен бардым, 1 жарым сағ күту керек деді. Әдейі заказ бермесін деп солай айтып жатыр, как обычно бағаны төлесең беш уақытылы келед
Асем Пазылсеитова
Қасымхан офицант күшті ослужка істиді маладец балаа сабой ға акетсем болама
Aruai Beisek
Жазира офицантка коп коп рахмет оте мейырымды жане шын конылымен жумысын аткарады рахмееетт❤️❤️❤️
ТЖ
Таншолпан Жанибекова
Обслуживание просто ужас🤦🏼♀️ бір тамакты 1 сагат куттик
Diyara Mantay
Еда не очень , официанты не уважают людей , запах просто ужас
Кайрат Пиримжар
Қызметті ноль сұраған тамақ таусылды деп қымбатын ұсынады дәмсіз баратын жер емес екен
Нұрберген Бақытбекұлы
Алдын ала стол брондағанның өзінде, заказды 1 сағат күттік
Атабек Еркинов
Кассир офицанттарға ырзамын ауыз жабуым керек еді дебем тез тез істеп жугіріп журіп Рахмет улкен🫶
Aidanaps .
Любимое заведение. Бәрі дәмді, обслуживание 👍🏻👍🏻👍🏻 керемет
ГК
Гулзат Канаткызы
Тағамдары дәмді, обслуживание жақсы, тағамдар тез дайын болады👍
GT
Gulaiym Tabynbaeva
Керемет шайхана екен. Қонақты күтіп алушылар да өте сыпайы 😍 Тамақтары да дәмді.
Арман Серикбай
Кызмет корсету сапасы оте томен даяршылары дорекы баруга кенес бермецмын
ЖБ
Жансұлу Биржан
Уже 45 жду обычный чай ужас не буду говорить о заказе
Заиржан Абдулхамит
Тамағы оте дамді ұнады бешбармақ келіп жесеңіздер болады
SM
Sevara Makhmudova
Барыңыздар өкінбейсіздер, тамақ,салат, суши, пицца бәрі дәмді әрі жылдам👍👍👍
Темірлан Tima
Обслуживаняи ноль улгерми жатыр 1сагат ожидания кутп отрк
Салта Жанай
Не понравилась лимонад, сразу видно что сделан из дешевого напитка. Ещё в меню нет ингредиентов рецепта салата, заказали салат Курма, а это хрустящий баклажан с финиками👎🏽 Не было нормальной газированной воды, еле нашли бонаква и то без газа! 1 раз сходить можно, но повторно не хочу.
Аяпберген Базарбай ұлы
Керемет , халал тағамдар , ҚМДБ халал сертификаты берілген жер екен . Жанға жайлы, автокөлікке тұрақ қолайлы кең , өте жақсы жер екен . Даяшыларда администратор , бастықтары бәрі тамаша жандар екен . Ұнады!