Halyq
Супермаркет
Свежие продукты для вас и вашей семьи
Позвонить
D T
халык айка фудта турган продавец кыз оте нашар,келген клиентпен сойлесуды былмейды.Весовой жаренный пельменнын не сыртында канша кг,багасы жазылмагандыктан сурадык олшеп бересыз ба былейын деп едык деп.а она просто цыкнула ,сойлеп.не вежливо сойлеп
Rano Gaiibulla
Магазин өте күшті кассир қыздар керекмет әсіресе Шұғыла😍😍
6 посещений
Aylin Duisenbek
осы жака отзыв калдырып жаткан клиенттерге айтарым «Чем человек наполнен, тем он и делится с миром». Тек жаман нәрсе байқап жүретің адамдар болсаңыздар қалай көңілінізден шығуға тырыспасақта жақпайтынымызды түсіндік. Бізде тұрақты клиенттер көп, бұл біздің маркеттің сапасың және клиенттерге қызметің дәлелдейді. Бізді дұрыс түсінбей қалған жағдайларда резко адамды адам ғой деп емес, обслуживающий персонал деп адам құрлы көрми арамы ойлап жазып жатсыздар. Ал жақсы отзывтарынызға үлкен алғыс білдіремін🫶 Біз әлі де дамимыз, бәрі алда
ЖЖ
Жансая Жарылкасын
Халық Гипер өте керемет ішінде бәрі бар 😍 бағаларыда жаксы, кассирлері өтее куштиии әсіре Бақытгүл топ топ ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Akmaral Sayfullaeva
Халық гипер маркетке барып продукт алдым . Бағалар арзан екен қызмет көрсеткен қыздарға рахмет 😊 . Балықты қатты жақсы көремін балық келген екен дәмі ммм рахмет .
NA
Nurdaulet Abdiali
Тиімді бағада Ақсезім сыпайы қызмет көрсетеді
Бека Д
Жақсы акциялар болады және тиімді баға
Balzhan Yesmuratovna
халықтың пиццасы❤️ люблю
ksanex kokainovna
где. бухло.
БМ
Бейбарыс Мылтықбай
Күшті сервис қойылған, кассирлер амандасып көңілің көтеріліп қалады😍
DD
Din Din
Я сама больная еле вошла в магазин, за фруктами, но девушки проявили грубость. После капельницы сразу зашла в магазин. Девушка на отделе (в платке) не захотела помочь: пакет, который был у меня в руках, брать и ставить на весы ей было лень. Она просто показала рукой в сторону весов и в грубой форме сказала: «Сами поставьте».
Асия 🎶
Нуу норм
Еркынбекулы
Оте керемет издегенинди табасын
MARGO 💜
всегда покупаем продукты в гипермаркете «Халык»🔥 Айлин заслуживает премию она действительно достойная, очень спокойная и ответственная. С ней всегда приятно иметь дело🫶🏼
Динара Сактаева
Отличный маркет! Рядом с гостиницей! Есть все необходимое
Нуржан Талипов
"HALYQ Гипер – Түркістандағы ең жақсы супермаркеттердің бірі! Бағалары қолжетімді, ассортимент өте кең – азық-түлік, тұрмыстық тауарлар, балаларға да, үлкендерге де бәрі бар. Қызмет көрсету жоғары деңгейде, сатушылар сыпайы. Жаңа әрі таза, жайлы атмосфера. Сауда жасауға өте қолайлы орын! Және де эксклюзив заттарды әрқашан осында табуға болады. Беларусь өнімдері, Pinar түрік продукциялары, Қытай, Корей продукциялары!
AK M
❤️
ЕЕ
Ерболат Естаев
Супер
АЕ
Алима Ершеева
Аскабак сатып алдық, баға 3791 тг деп көрсетілді. Үйге келгенде байқадық, баға дұрыс есептелмегенін түсіндік. Сөйтіп, дүкенге барып тексердік, қызметкерлермен сөйлескен соң баға 470 тг деп түзетілді. Бұл жағдай менің жарты күнімді алды және қосымша такси шығындарын талап етті. Келесіде бағаны алдын ала тексерсе жақсы болар еді.кассадагы кыздарга барып айтсак, таразы есептесе , сондайгой дейди🙃🙃🙃
fatima ✨
Вчера мы взяли бенто-торт у Dinara Cake. Он оказался безвкусным, хотя нам сказали, что он свежий. После того как мы съели этот торт, у нас произошло отравление. Мы пошли туда и объяснили ситуацию, но они не извинились и не вернули деньги за торт.Біз кеше динара кейктан торт алған болатынбыз,дәмі онша емес болды және бізге тортты балғын деп айтты.Бірақ біз уланып қалдық ,ол жаққа бардық және мән-жайды түсіндрдік алайда олар түсінбеді,тіпті кешірімде сұрамады және ақшаныда қайтармады
Mәке Қарап тұр
А че прикольно
ziyoda Saidmuratova
Там дешевле чем в других магазинов
Airiz
Dinara кондитер жезкиіктері темаааа 😍😍
NA
Nur1k Altibaev
кассада турган томпашка апай активная такая честно испровляют свою работу
NN
Nik Name
Ассортимент хороший но продают то что не подлежит продаже! Қалай былай жалпы?
MM
Makpal Mirkhadirova
Очень большой выбор, цены не накрученные, торты свежие вкусные.
NZ
Nazerke Zhumabai
Айлин Айгерим кассирша прям вежливая сүйкімді қыздар😘❤️
KK
Akniyet🤍 Kazhymukan
🫶🏻
9 посещений
Ақбота Арысбаева🍉
Halyq гипер "Туркестан кесек", дәмі ужас сатқан соң адалынан істеу керек қой. Тегін алып отырған жоқпыз.
Роза 75
Купила ТURKISTAN, но заплатила за Ермак. Надо проверять чеки! Теперь будем знать!
Tansholpan Qazahbai
БД
Бауыржан Дайрабаев
Kushti
Азиза Мирзахмедова
Ужасно грубый охранник вроде молодой . Агрессивный . Возле кассы нашли деньги. Я попросила открыть камеры. Он нагрубил!!!!! Потом привёл каких то людей и сказал что они потеряли я вернула им 8 тыс Хотела сделать доброе дело нарвалась я на ужасный персонал . Всегда закупаюсь там но наверно туда не вернусь . Прикрепила свой чек с покупкой и со временем. Если владельцу интересно посмотрит сам камеру! Научите свой персонал не конфликтовать с людьми. Сам супермаркет классный а персонал ужасный!!!!!!
АЖ
Аиша Жарасова
Господи, в Туркестане впервые вижу такой гипермаркет (супермаркет) со всем чего хотелось бы купить. В Магнумах и на базаре такого нет, такое впечатление будто здесь собрали все самое необходимое, вежливый персонал, чисто и опрятно. Удивило, что не продают ни сиг@реты ни @лкоголь, респект🔥🔥🔥
Аяулым Коксимова
Cупер
Ardana🌸 .
Кымбат екен
СТ
Саидкарим Талбонов
Супермаркет очень классный а главное халяльный👍👍👍
😍
PO
Poroh Oh
Получше чем в магнуме, хотя бы потому что нет очереди. Супермаркет среднего размера.
Томирис 🩷
Понравился Халык маркет сервис на высшем уровне товары расположены идеалном порядке очень выгодные цены качества товары очень хорошие кассир и мерчендайзеры отлично работает Гулназ и Айгерим
ЖА
Жасұлан Айнабек
Нанды ыстық тандырдан шыққан соң салафан емес , қорап материалы сияқты пакетке салса, а то нан терлеп кетіп қамыр сияқты болып кетед
А Б
Очень хороший супермаркет
КБ
Кадыржан Байтурин
Приложение отличное спасибо
Toxaa 🐈⬛
Жансая оставила только хорошее впечатление. Работает аккуратно, без суеты, при этом быстро. Приятно иметь дело с такими сотрудниками.
ШС
Шырын Серикбай
Очень понравилось обслуживание! Жансая вежливая, спокойная и внимательная. Всё прошло быстро и комфортно, спасибо!
Elsultan Omirzak
Хочу отметить Жансаю за прекрасное обслуживание. Вежливая, аккуратная и ответственная. Работает быстро, всё чётко и понятно. Спасибо большое! Очень приятно было попасть к такому кассиру, как Жансая. Добрая, отзывчивая и профессиональная. Обслуживание на высшем уровне!