Modera
4.3
СӘ
Сандұғаш Әлшері
В восторге
Бізде доставка қызметі жұмыс жасайды.87078036616 ватсаппқа жазамыз.Балғын жеміс жидектер,сүт өнімдері,салқын сусындар,алкоголь өнімдері бар.Жеткізу қызметі сапалы әрі жылдам
5 посещений
Aibike 🤍⛄
В восторге
Я не смогла устоять перед названием замечательного супермаркета, в котором есть всё. Мне нравиться. И есть постамат. Игрушки, фрукты, Овощ, шоколад, печения Невозможно найти всё.
Alihan Kambaruli
В восторге
Kushti magazin arzan ozimnin ademi
Erkezhan Nasyrla
Совсем не понравилось
Жабық болды!03:00 де,сонша жол жүріп келгенде!Өзіңде 04:00ге дейін ашық болады деп жазылып тұр!🥲
ДО
Диляра Ораз
В восторге
Бағасы тиімді бүткіл затты табуға болады
🏆🥇
🏆 🥇
Совсем не понравилось
Чек бермейді,басқа магазиндерден қымбат сатады🥲
Сабден Саяна
Вежливый персонал ❤️