Lavanda
Цветочный магазин
3.6
3.6
Турар Кайрат
Гүлдері свежий оформление керемет всегда свежий гүлдер
Aray Aa
В 20:00 закрыто
Дана Хакимова
Гулдері свежий 8 март тюльпан алдык бутондары үлкен үлкен әлі ештеңе болған жоқ қалай алып келсек дәл сол бойынша тур солып қалмай 😍🥰қатты ұнады ❤️
СТ
Саида Тахиржанова
Осы гүлді 8 март алдық бағасыда тиімді әрі сапалы свежый қатты ұнады сыйлыққы ұялмай бересін 1_flowersten 20000 тг предзаказ тюльпан заказ бергенмін өліп қалған гүлді курерден беріп жіберген бұл жерде тюльпан 350 тг екен қызметкерлер халықпен жұмыс жасауды біледі советую👍🏻
Ainash Syzdykova
Гүлдері балғын. Флористтері 👍. Қызмет көрсетуі мықты.
UU
Ulanbek Ussen
Очень разочарован обслуживанием. Безответственный персонал. Заказал букет заранее, но он был готов с опозданием. Персонал и не извинился за задержку. Качество сервиса оставляет желать лучшего. Больше заказывать здесь не буду и не советую другим.
Одиссей .
Отличные свежие цветы
SI
Samandar Iriskulov
өте нашар обслуживание просто грубили нам.Гулдеры солып калган,гелевый шар сразу ауасы шыгып кетты.кайтып бармаймыз и вам не советуем вообще
Дилшода Ирискулова
заказали гелевые шары,показали референс,обещали сделать точно также.А в итоге получился Бог знает что.Сказали шары 2-3дня будут держаться,в итоге шары оказались некачественными,за 3 часа все сдулось и шары полопались.Ужасное обращение персонала к клиенту,хамили.Больше туда обращаться не будем и другим не советуем
Намаз Тагайбек
Өте күшті прям қатты ұнады бағасы қол жетімді доставка уақытында жеткізілді!
Atabek A
Клубникасы жақсы екен әрі арзан
Нурсултан Усен
Очень плохо
СЖ
Саят ЖУМАБЕКУЛЫ
Свежий гулдер керемет сатушылар тиимди бага екен