Muslim
Супермаркет
Meirambek Akbaz
Негізі бәрі бар екен любой зат табуға болатын сияқты
Adik .
Идеальный магаз у вас киндер джой есть осд
Arzuka
Алға Муслим самое лучшее и классное из супермаркетов я Арзука и я только советую хорошие качесвтеныее продукты Туркестана ал качество кай жерде жақсы Муслим супермакетінде
ЗЗ
Зари ЗАРИИИ
Мусылым супермаркеты атмосфера сы кушти кассадагы кыздар мен жыгтеры ак коныл жог нарсены тауп береды уидегы бар керекты жарактарды осы жактан таба аласыздар ен арзан ен дамды ен тимды багада келсен келгын келе береды бундаи улкен маркетте дал булаи ещбр халкка кызмет ете алмаит мусылымге жетпеиды
А А
Ең күшті ең әдемі магазин барлық үйге қажетті затты табаласыздар өзім как блогерша всем советую біз дал осы райондарда турамыз және де мен теқ ғана пайдалы дәмді керек балғын затты ұсынамын обязательно звездочка қалдырып теқ гана муслим супермаркетті қолдайық
niginam .
Очень нравится ваш супермаркет Всегда уютно, всё удобно и приятно заходить снова. Спасибо за качество и внимание к покупателям
Мирзаханова Севинч
Спасибо супермаркету за хорошее обслуживание и приятную атмосферу
UK
U’ Khakimova
cпасибо вашему супермаркету за всегда свежие продукты и приятное обслуживание. Приятно заходить, чувствуется забота о клиентах.
ПБ
Перизат Бекзатқызы
Очень неадекватные люди там работают!
Муслимбек Амантаев
Өте керемет көп ассортементті,арзан бағадағы МУСЛИМ супермаркеті
Shohida Ospanova
Классный маркет👍 Удобная локация. Можно найти турецкие корейские узбекистанские товары. А ассортимент напиток не сосчитать