Әлеуметтік дүкен 29
2.4
2.4
Сенің Сағынышын 😝
Совсем не понравилось
Ужс адамдармен грубо сөйлеседі клиенттермен жаман қарым қатынас жасайды дұрыс сөйлесе алмайды " алсаң ал алмасаң шық" деп зікілдеп тұрады ішіндегі апай
Dmoko
Не понравилось
Как ко мне это нормалный магазин чуть продаветс не уметь разговариворать цены повышый меня не хотели пускать тем боле огуртсый не свежый
ET
Ers Turganbek
В восторге
жақсы магазин екен☝🏻👍🏻
Айгерим Шора
Совсем не понравилось
Магазиндеги апай оте грубо сойлейди. Чек берилмейди кайссы канша тг екенін де көрсетпей сала салады Кішкентай балашаганмен кірсең как будто ұры кіргендей взглядпен карайды Ужас
Mdrzh .
Совсем не понравилось
Одно только название - Социальный магазин! Вечно нету соц яиц, овощей! Продавцы элементарно не умеют культурно разговаривать. Будто бесплатно дают продукты! Еще не выдают чек. Обязательно напишу в комитет по зашите потребителей!
Ч
Чонель