Wedrink
4.3
4.3
ІЕ
Інжумаржан Ерманқызы
Бабл ти алып едім су ғой кәдімгі
Өте нашар жаңа ғана қуатты апельсин шырынын алып едім көз мөлшермен өлшеп сала берді. Мұзы аз, кассадағы қыз өте нашар тазалық деген жоқ хотя бы қолдарына қолғап кисе болады ғой.
Акгулим Ташкенбай
Дәмі күшті, сотрудниктері үнемі күліп жүреді❤️❤️
S.
Saya❤️ .
Че за мошенничества карлы десерт алдым и суреттеда чектада таппиока бар и сол ушин устине акша кослп тур мен сол таппиока ушн алдмго кымбатка енд ишинде жокко десем косылмайды просто ценасын шыгару ушин деген нес не ол ? Махл алдын ала айтса ишине таппиока кослмайды если что деп дым ескертпедиго🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️не адамдарды акымак кылп турмане не маскара
Каусария Адилхан .
Темагой тема
Gaukhar Ermakhan
доставкамен алдырттык рахмет мадияр есымды балага)
anelixs_
Морожныйлары жақсы. Бариста бала обслуживание жақсы жасайды.👍 Үнемі көңілді.😃 Барлығын түсіндіріп совет берді👏 Бәрі ұнады керемет!
Anelya Altynbaeva
Дамы кааайфф😍😍😍😍😍
asema ibragimova
супер прям стоит багасына🔥🔥🔥🔥🔥
Аниса Саттарова
обслуживание это кушті,дәміде әдемі !
Saule K
Акгулим сотрудница приятная, быстро готовят и хорошо обращаются с клиентами
ША
Шугыла Амангелды
Ақгүлім апай топ!!! Осы жерден өмірі сусындар аламын. Дәмі зор!!!🔥🔥
Аида Илесхан
очень вежливо,цена смешная напитки все виды очень вкусные нам понравилось😍👍🏻
Анель Абсаттарова
Нам очень нравиться это просто лучший магазин напитков и снеков
IE
Inkar Eleusiz
Сотрудники работают очень хорошо. Лимонады стоят своей цены. Место расположения очень хорошее. Девушки всегда приветливые и внимательные 🔥🥳😍😍
a🩶
aruka 🩶
Өте күштіі қызметкерлері жақсы қызмет көрсетеді 10/10🥰🥰👍🏼👍🏼
… ..
Дәмі бір біріне сәйкес келмейді не советуююю🤢🤢🤢
Inju Lesbek
Aruzhan Suinbai
Клиентпен жұмыс ноль екен 😡😡
НҒ
Нұрай Ғалымжанқызы
Ужсс өтеее нашар адаммен сөилесуді білмидыы кеңес бермимін баруғааа!!!😡
Toimurat Nazerke
Суларының дәміі жаманнн
amina💘 -
дым дәмі жоқ су просто кассадағы адам грубый бармай ақ қойған дұрыс екен орео сандэ алсақ екінші касық 60тг дейд құр босқа ақшаларыңыз кетеді керек емес екен ұнамады не советую достар👎🏿
Аружан Арипжан
Ужс екен бармақ қойғандарыңыз дұрыс екен кассадағы бала грубый тем более майда жоқ деп өзінше болып тұр не советую достар нашар екен ужссс даже бір жұлдыздың өзі жолка 👎🏻👎🏻👎🏻
rab riskullova
Ужас дәмі ожидание и реальность болдыго
Ayala Khusan
Дәммі кұшті тәтті және озинин бағасын оправдать етет
Нурай Алиева
Полное разочарование. Напитки невкусные, сильный химический привкус, никакой натуральности. Деньги потрачены зря.
Гулайым Максатовна
Алматыдағыдай емес, Қызмет көрсету деңгейі өте төмен, жұмысшыларыңызға арнайы курстар оқыту керек сияқты. Тапсырыс қабылдаушы қыздар өте дөрекі.
a
aizoo🐾
Прямм күштіі стиді дәміде зорррр.
—alinnka ❤️
дамы онша емес чайларының
Dana Mussayeva
Очеь долго готовят. Да еще и трубочки продают если мороженное берешь. Мороженное не уау быстро тает поэтому дополнительно приходится просить трубочки, так как должно входить, принципиально не покупаю, в Астане с трубочками проблем нет, вроде цены одинаковые. Сервис еще подтянуть.
Zelenayaferma Shymkent
Подумайте почему слишком дешевый?! Полная химия, не пейте. Отравление обеспечено!
Жоми 🤍
Күшті маған қатты ұнады жұмысшылары да жақсы жұмыс істейді күштіі приям 🫰🫰
Ardana Utepbergen
классное место,но сейчас нету молочных шоколадов.
Togzhan .
Очень классно,всегда покупаю здесь,советую и выгодно
Я скучаю Жанымка
Всегда брали в этот разочаровали , безвкусный и боба вся слипшаяся
... ....
дамыыыыыы отее кушты унадыы бызге келыныздер😝❤️❤️
Kausar Eralieva
Хорошие кассирша добрая такая и бабл ти вкусный😋🫂 мне нравится двойной маракуя самый вкусный и вам рекемендую!!!!
Zhibek Sarsembayeva
Бүгін балаларыма клубничный милк шейк алып берген едім, вообще іше алмадық. Дәмі пластмассаның дәмі сияқты(((
Mariyam Zhetes
Все вкусное но в последнее время что то нето
Merey Kamal
Кааайф
마디나 마디나
Wedrink дәмді сусындар!!! Қызым екеумізге ұнады. Тез әрі жылдам дайындалады! Қолжетімді бағада! Кассадағы қыз өте сыпайы☺️
Zhanerke Kydyrbai
Кушттыы прям бара бергим келеді мой фаворит сандэ с тапиокой,прям классно но бабл ти с молочным чайем немного не очень тошнит после него
gulsezim Abdumaulen
Веддринкке рахмет дәмі темаааа пряммм люблююю жақсы коремше сыздерде арзан озы маржангой марожныц проста бомбааа люблюгой пряммм быр ышсен ыше берген келеді ғашық болған шғарм дәміне пряммм өсе беріңіздер жұмыстарыңыз алға баса берсін🥹🫂😘
Adam Miller
Вкусно но шәй, смузи, мороженое бәрінен сүтті шәйдің дәмі шығады, жүрек айнып кетеді өйткені сүт іше алмайтын едім, темболее сүтті шәй, походу баббл ти істейтін машинкада жумай істейсіздерма түсінбеймін.
AB
Aisha Bekzatkyzy
Оте жаман подрушкаларыммен алып едім морожный аурып ішіміз отып жаман болдык не советую
СА
Севара А
Освежающий напиток, вкус сбалансированный и приятный💖✨
MB
Madina Bakhadirova
Лимонады оказались очень вкусными и освежающими. У них приятный, натуральный вкус, не слишком сладкий.