Nizam Plov
4.4
klubnika_turkestanskaya Лаура Дуйсенбиева
Керемет Бағалары да жақсы
Бикажон Насирова
Атмосфера очень красивая и еда и салаты очень вкусные спасибо 💐
Еркебулан Куанышбаев
Есть ощущение что во всем заведении работает 1 официант, и соответственно не успевает. 10 мин ждешь пока принесут меню, 15 мин пока примут заказ, не убирают столы после предыдущих посетителей,
ДА
Димаш Али
на весь ресторан только один официант. не успевает обслуживать. телефон не поднимают. очень плохое качество обслуживания. никому не советую ходить сюда быстро пообедать.
bb
beka beka
Аружан молодец пысык кыз Тез ары жылдам акелип берды тамактары кушты
NI
Nurgali Ilisbek
2 пловты 40 минут куту деген уятко ренжименздер кайтадан келетин жер емес
Aigerusha ♥️
Тамак жаксы,но офицанттар жалкаума алдна пофиг заттард койып еще заттарды жинамаган салфетка жок не амандасу жлк обслуживание 0🤦🏻♀️
Жумакуль Жумадиллаева
Қызымның туылған кунін атап өттік.Керемет екен өте дәмді тағамдары 👍 Алдын ала тапсырыс беріп қойдық уақытында акелді. Но бір носы бар екен туылған кунге скидка жоқ екен % 😃
S
Sara
Қазір ғана жареный лағман заказ бердім доставкамен өтініп сұрадым не острый болсыншы ауырып тұр едім деп деп специально істейма острый отырмыз ауыз күйіп заказ аласыздар ма дұрыстап алыңыздар внимательно қарап алып отқан ақшаларыңызды адалынан ақтап қалай болса солай ала салмай жаздым да телейонмен де айттым сіздерге
Эля Рустемова
Пиццаның асты дұрыс піспеген еді қайттан пісіріп алып келді. Но қатты болып қалған. Пловтары майлы екен🥲 ташкенский шәйдің түрі мынау🥲
Аида Амантаева
Өте нашар! Салат заказ бердік айнып кеткен до того иісін айта алмаймын. Салатты істеп холодильникке қойып қояды екен, свежий дайындап бермейді. Тамақтарынан біртүрлі иіс шығады. Официанттары жақтырмай қарап тұрады.
Айгера .
Отличный сервис, вкусная и недорогая еда. Рекомендую 👍👍👍👍
Акбота Калтаева
Тағамдары дәмді
АЕ
Амира Ермат
Очень вкусно в туркестане плов самый вкусный в низам плов и другие блюда тоже очень вкусные атмосфера очень классная 😍👍👍👍
як
ян крипер гоу
Сервис ужасный! Доставка отсутствует, вызвали сами такси, еду не передали. Таксист ожидая отменил заказ! Еда стояла в ресторане более 30 минут, после чего сами додумались вызвать такси и передали спустя 40 минут. Помимо этого, за доставку яндекс снял 800 тг, тогда как доставка оценивается в яндекс 200 тг. Это уже не в первый раз стоит отметить! Самый ужасный ресторан в г. Туркестан, никому не советую.
Ардак Рустемова
Жап жақсы жер екен . Тағамдары да тез әрі дәмді болды . Рахмет .
MA
Munisa Abdulaeva
Очень вкусно 🤤
Айдана Орынбек
Өте күшті👍👍👍
Azar ART
Еда и обслуживание отличное. Советую.
ДЮ
Тамактары әдемі 😍
Qazyna Altynbekqyzy
Прямм күшті,тамақтары өте дәмді🤗
Бақдаулет Ерұлан
Зор кафе екен бәрі ұнады 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
BN
Bayan Nurzhanova
Тамағы өте дәмді. Даяшылардың қызметіне үлкен рахмет.
B
Bekzat
Плов Очень много и вкусно
Айгул
Тамақтары өте керемет бәрі жақсы тазалық ары да жақсы официант тары да жақсы
Madina Muhamedzhanova
Обслуживание супер Аружан молодец 👍🏻👍🏻👍🏻
Ақылбек Ерлан
Өте жақсы жер тамақтары жақсы офицанттарыда керемет
.. …
Өте керемееет дәмді пловтары совет берем келіңіздер
ZS
Zhangali Sattarkhanov
Плоов супер дәмді!
Ербол Орынбай
өте нашар !!! қызметкерлері тағамдарды ажырата алмайды, тапсырысты дұрыс қабылдай алмайды … кеңес бермес едім
ДД
Дилдора Дилдора
Суп заказ бердік суық сорпа , еще меню жок, баска тамақтар не бар десек тек плов деді, не осветую вобще ужасно(
Виталий Ким
Был тут 26.10.2025. Заказали плов, салаты и чай. Плов был действительно очень вкусный и порции большие. Нас было 5 человек и чек вышел всего на 14 тыс тг.
ГШ
Гулбану Шыңғысхан
Қызмет көрсету нашар , салфетка , қасық ,мынаны алынызшы ананы беріңізші деп официантты 10-рет шақырдық.Тамақ дәмді бірақ өте аз порциясы,пирог қатып қалған.
Айсулу Нусипбаева
керемет кафе, ұнады
Райхан 💕
Атмосферасы оте кушты тамактарнда тез дайындап береды екен😍😍
BF
Begzod Fayzullaev
Очень вкусный еда! Рекомендую всем. Обслуживание супер! Мне понравилось.
Тамақтары өте дәмді екен. Обслуживание жоғары деңгейде. Өкінбейсіздер.
Ислам .
Кассир молодец
SY
Sardor Yuldashev
Недавно были в вашем заведении Низам плов, все было вкусно и самса и плов ташкентский, обслуживания тоже на высоте, не знаю почему так написали, видимо кореалмайтын адамлар специально жазып отыр! Еще цены очень доступные, атмосфера прям керемет болды👏🙌🏻 вообщем обязательно вернемся чтобы вкусно покушать
Нұр Ерланұлы
Оте керемет тамактары жаксы
Айжан Босатканова
Керемет атмосфера,дәмді плов,жылдам қызымет,көңілімізден шықты🥰көп көп рахмет кешкі ас үшін🫂❤️
Максим Богатырев
Очень вкусно приятное обслуживание
bakbergen Karibaev
👍👌🙌
БМ
Баклаулет Муратбеков
Пришел в обед, принесли сразу, плов отличный и дешёвый, заранее спросили салат острый подорвать или средний, чай прикольный,мясо порция большая, чисто, уютно, в принципе норм поесть, комментарий прочитал, Хейтер везде хватает
Одиссей .
Не вкусно