Ozimiz Go

Добрый день! Спасибо за высокую оценку👍🏼😉 Очень приятно🤝
BS
Baglan Sapar6 отзывов
17 ноября 2025, официальный ответ
Baglan Sapar, добрый день!😉Благодарим за такой приятный отзыв мы рады, что вам всё понравилось.❤️🤝
Нұрбақ Абзалұлы3 отзыва
18 ноября 2025, официальный ответ
Спасибо вам за ваш отзыв и оценку. Мы рады, что вам все понравилось😉🤝
НН
Найман Нур3 отзыва
18 ноября 2025, официальный ответ
Найман Нур, шыңайы пікір қалдырғаныңызға рахмет, қош келдіңіз біздің есік әр қашан ашық!😉🙌🏼
ИЫ
Икрам Ыдырыс3 отзыва
18 ноября 2025, официальный ответ
Икрам Ыдырыс, жоғары баға бергеніңіз үшін рахмет, келіп тұрыңыз! Қала бойынша топ 1 кибер клуб болу біздің мақсат😉🤝
ТР
Тимур Рустемов3 отзыва
Диас Аймаханов2 отзыва
Ассалаумағалейкум! Бұрын отзыв жазбаушы едім, шынайы отзыв болсын👍🏼 8-9на демалыс күндері ойнап кеттім. Рахмет жігіттерге кассадағы бәрін көрсетіп,сыпайы түсіндіріп берді👍🏼 Кибер клуб жақсы жерде орналасқан жолдын бойы,парковкасы кең! Клуб жайында айтсам іші керемет, компьютерлері барлығы жаңа, девайстары жаңа пакеті алынбаған(өзім шештім пакетін жұғысты болсын осындай клуб мағанда деп😅) басқа отзывтар мақтағандай өзінің атмосферасы, дизайны ерекше,таза,жаңа,кең комфорты бар клуб екен! Компьютерлері топовый десе топовый екен👏🏽 Комфортта тұрған комптардын начинкасы қаладағы топ деген клубтардын буткэмпінде, випінде жоқ гой даже😄(rtx5060,i5-14поколениеF, 32ram, 310герц моник,девайстарыда зор екен жаңа) Алғашында комфорт бөлмесінде отырдым арзан болған соң😄 Speedtest 70-100мс көрсетті.Кс2де премьерде пинг 65-90мс арасында болды 👍🏼серверге байланысты (Настройкиде Испания,Португалия,Британия серверлерде 90-112мс),(Германия, Австрия,Польшадан бері 65-90мс арасында болды) “Пинг”деп отзыв жазған Жылауықтар, жоғары пингті серверде ойнағыларын келмесе КС2 настройкиде Игра вкладкіде "Максимальный допустимый пинг" дегенде 150 деп тұрады соны 90 или 80мс түсірсендер пинг 90нан аспайды! Потом Пабг ойнап көрдім сынап😅 көтереді мекен деп ультра графикамен қатпай плавно графикасы четкий ойналды и это еще комфорт ең арзан бөлмесінде😎👍🏼все таки rtx 5060 мықты ғой🤫 Екінші күні Буткэмпте отырдым(Вип пен Комфорт бос болмады).Ол бөлме енді таза профессионалдар отыратын жер екен топовый безпроводной наушник G pro 2,мышка logitech g pro superlight 2,ковригіне дейін G pro,клава G pro, креслода ыңғайлы Хаммер деген, начинкалары rtx5060ti,i7-12kf,32ram, 420гц моник🫢😮‍💨 Speedtest 200-200мс🤤 Античит істеп тұр,официальный деді Faceit👍🏼 Faceitте ойнадым бұл жерде пинг Московский 40-60мс болды👍🏼🥹 Арасында 2рет шығып кетті,қайтып кірдім бан алмадым главное) Әлі ашылмаған техникалық ашылу болған соң официально ашылғанға дейін қателерді жөндейміз деді админдер👍🏼😎 Қаладағы топовый клуб🤩 Келуге кеңес беремін👍🏼🫡
17 ноября 2025, официальный ответ
Осындай жан-жақты, шынайы әрі үлкен еңбектеніп жазылған пікіріңіз үшін шын жүректен алғыс айтамыз! Б…
Егизбай Нурсултан11 отзывов
Бакдаулет Канлыбай3 отзыва
DZ
Dimash Zhanabai3 отзыва
7 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо вам😉 Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов🤝
arystanbek rakhman2 отзыва
17 ноября 2025, официальный ответ
Спасибо вам за ваш отзыв и оценку. Мы рады, что вам все понравилось🤝
NZ
Nursultan Zheksenbek5 отзывов
17 ноября 2025, официальный ответ
Nursultan Zheksenbek, Пікіріңізге көп рахмет! Сізге ұнағанына қуаныштымыз. Қайта күтеміз! 🎮✨😉
Шах Кожабеков2 отзыва
EB
Ernur Baimakhan1 отзыв
Бектас Ашен1 отзыв
17 ноября 2025, официальный ответ
Бектас Ашен, Спасибо вам😉 Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов❤️
ТС
Тот Самый Саня4 отзыва
17 ноября 2025, официальный ответ
Благодарим за такой приятный отзыв мы рады, что вам всё понравилось.😉🤝❤️
ЗЖ
Заманбек Жамал4 отзыва
17 ноября 2025, официальный ответ
Благодарим за такой приятный отзыв мы рады, что вам всё понравилось.Ждем вас снова😉🤝
BO
Bagzhan Ordabayev11 отзывов
17 ноября 2025, официальный ответ
Благодарим за такой приятный отзыв мы рады, что вам всё понравилось.Ждем вас снова😉✊🏽💫
BT
Beksultan Turganbek2 отзыва