Yusuf brand
Службы
БР
Бақытұлы Рамазан
В восторге
Киім таңдауы өте көп сапасы да өте жақсы ал бағасы өте арзан кеңес беремін но персоналдар нашар назар аудармай ды
100SNJ 💠
В восторге
Качественный одежда легко доступный цены обслуживание на вышем уровне каждую неделю приходят новые и лучшие товары советую там одеваться
7 посещений
НА
Нурдаулет Айдархан
В восторге
Адемi киiмдерi премиум качество ценасы томен багада тойга тунде барып киiнiп кетдiм сол жерден керемет бутик ишi адемi екен продавшица мамiлесi керемет корiнiп оз iciнiн маманы маган унады 👍🏻 5 ⭐️
Камол Ака Хасанов
В восторге
Маган катты унады , улкен Рахмет ,жумыстарынызга береке берсин !!!
Айгерим Конысбекова
Совсем не понравилось
Ужас қой киімдері өкініп қалдық сонша жерден барғанымызға лучше базардан алған қайда жақсы далбаса барудың қажеті жоқ рахмет олай өтірік тек Түркістандықтарды алдай берсін бізге өтпейді екен не советую баруға
Hudaybergen Abduvaliev
В восторге
Цены ниже чем на базаре,качество супер
ДТ
Данияр Таиров
👍👍👍👍
Diyarbek Babanov
Мощный
SueTToLoG
В восторге
Оте керемет киімдері сапасы мошь🏆
S
Sakoo
Совсем не понравилось
Одежда не очен не советю
Нурислам .
Өте керемет 🎉
Нурлыбек Купжасаров
Еее
Kustick09
Понравилось
📈📈📈