Estetik SPA mens
СПА-салон
ӘТ
Әйгерім Талғатқызы
В восторге
Зарина мен Сабинаға рақмет🥰 Жасаған массаждары өте керемет✨ Қолдарыңыз дерт көрмесін💕
ВА
Венера Ашир
В восторге
Очень уютное и чистое место. Атмосфера спокойствия, персонал вежливый и внимательный. Мы были с мамой — нам обеим очень понравилось, мама осталась в полном восторге. Отдохнули душой и телом, обязательно вернёмся. Отдельное спасибо Жанель и Қасиет 💆♀️✨
Гаухар Махаталиева
В восторге
Спа ұнады,Дина массажистке рақмет👍🏻 Бәрі жоғары деңгейде😍Уақытылы қабылдап,жақсы қарсы алды👏🏻
Nurlan Ali
просто супер 👍👍👍
Ivan Degtyarev
Понравилось
Жалпы, массаж маған ұнады, барлығы жақсы өтті. Тек телефонға жауап бермейді, қанша қоңырау шалсам да. Сол себепті, бармай тұрып, бос орындар бар-жоғын білмейсің, келе аласың ба, жоқ па. Егер осы мәселеге жұмыс істесеңіз, сервисіңіз жақсырақ болады.
Sevinç Tazhiddin 🌒
В восторге
Estetik spa өте күшті спа салон қаладағы, қызметкерлеріде жылы жүзді күліп қарсалып күліп шығарады, 1000/10 деген баға беретін едім.❤️👍🏻
K К
🫶🏻
ГК
Гулназ Калдарбек
В восторге
Мастер Жанель топ!🪷✨🫶🏻 Посещение спа оставило только положительные впечатления. С самого входа ощущается уют и спокойствие. Персонал вежливый и заботливый, всё подробно объяснили и создали комфортную атмосферу. Процедуры были на высоком уровне — удалось полностью расслабиться и восстановить силы. Отдельно хочется отметить чистоту и внимание к деталям. Рекомендую всем, кто хочет перезагрузиться!
ЗИ
З. Ибрагимова
В восторге
Кешегі керемет демалысым үшін ESTETIK SPA-ға үлкен рахмет айтқым келеді 🤍 SPA-ның атмосферасы ерекше ✨ Іші өте таза, жайлы, әдемі безендірілген — нағыз релакс үшін жасалған орын. Әр деталі ойластырылған, музыкасы да, иісі де — бәрі жанды тынықтырады. Мастерым Анельге рахмееет❤️ Өте мейірімді, өз ісінің нағыз маманы екені бірден байқалады. Барлығын ұқыптылықпен, жан-тәнімен жасайды, она такая хорошаяяя, спасибо большое! Обязательно приду ещё☺️💖
Лаззат Кадырова
В восторге
Мен ойлағаннанда кушті болды рахмеет әсіресе Анель ханымға ракмет өте приятно общительная екен массажы қатты ұнады🥰❤️Жұмыстарыңызға сәттілік🤗
AP
Aidana Pirmanova
В восторге
Өте керемет 😍❤️ спа Анеля көп рахмет көңілімнен шықты Еңбегінің жемісің көр алтын қыз❤️❤️
Акбикеш Бегманова
В восторге
Анеля, Дина ханымдарға рахмееет. Жасаған массаждары қатты ұнады істеріңізге береке берсін Сәуле мен Айзаттан. Көрсеткен қызметтері ұнады.
МТ
Молдир Тилеукабылкызы
В восторге
Өте керемет орын Дина ханым тіптен керемет сапалы қызмет көрсетеді Түркістанда нөмер 1 шайлары өте дәмді 👍
KB
Khadisha Begim
Совсем не понравилось
Бүгінгі болған оқиғадан. Бұрындары жақсы, таза болатын. Бүгінгі күні мен таңданып қалдым, себебі сұраныс бар бірақ лас. Шәй ұсынды ыдыс таза емес. Сервис төмендеп кеткені көңіл күйді түсірді. Әжетхана лас, барлық жерде шаш, айта берсең көп… Қызметкер су ішіп тоты құстың қасына қойып кетті, оны ешкім жумай столға әкеліп қойды…
GZ
Gulkhan Zhylysbayeva
В восторге
Қасиет пен Сабина қыздарыма үлкен рақмет. Бәрі қатты ұнады! Қолдарын дерт көрмесін
ЖТ
Жазира Толентаева
В восторге
Жанель кызга массаж жасаттым колы женил екен Рахмет жаным🥰
Ақерке Лесбек
В восторге
Өте тамаша👍 ұнады қатты. Қыздар өте сыпайы🌸
NM
Nuraisha Moldabekova
Жанның қалауы орындалды✔️ рахмет Естелик Спа
PA
Pikosh Alm
В восторге
Емдік массажда болдым, соондай жеңілдеп қалдым😍😍😍. А обслуживаение тоже куштыы, Всееем советую)
Мереке Билал
В восторге
Маған ұнады. Зарина қолы өте жақсы екен. Кейде өзімізге уақыт бөле алмаймызгой. Мына демалыс күшті болды. Тағы келсем Заринаға келемін
Gulsezim💫 Erga1ievnaa
В восторге
Жақсы демалыс болды рахмет көп😍Ақжарқын деген кісіге баруға кеңес беремін өте жақсы жұмысына тұйанақты қарайды жауапкершілігі мол кісі🫶🏻
𝑟𝑎𝑏𝑖𝑦𝑎 𝑟𝑖𝑠𝑘𝑢𝑙𝑜𝑣𝑎
В восторге
Сегодня была в спа — осталась в полном восторге! 😍 Атмосфера очень приятная, всё чисто и уютно. Отдельно хочу отметить мастера Сабину — настоящий профессионал своего дела! ✨ Сделала всё на высшем уровне, очень внимательная и аккуратная. Обязательно вернусь ещё раз💓
Нұргүл Әзімбай
Спа өте қатты ұнадыы😊 Сабина мен Ақжарқын массажист топ🫶
Baknur 555
В восторге
Из плюсов: Все процедуры очень понравились. Хочу отметить Анелю, которая подошла со всей ответственностью. Могу сказать, профессионал своего дела👍🏻. Я сама стеснительный человек, но благодаря ей, я чувствовала себя комфортно, во всех процедурах. Из минусов: При входе, мне предложили уже использованный халат ( он висел в шкафу без пояса, видно, что уже его надевали) девушка которая выдавала халат, была не очень дружелюбной. Далее подошла другая и предложила новую, за счет чего я не снизила оценку здесь. В целом СПА красивый, уютный, советую придти.
Ayashka 🤍
В восторге
Спа орталыққа үлкен рахмет! Әсіресе Сабинаға алғысым шексіз ❤️ Өз ісінің нағыз маманы. Массаждан кейін толықтай демалып, жеңілдік сезіндім. Осындай қызмет үшін үлкен рахмет!
МЕ
Макпал Есекеева
В восторге
Өте керемет жер екен маған ұнады! Қыздарына және емдік массаж жасаған Анелге ерекше рахметімді айтамын! Estetik спа келіңіздер! Күшті қызмет істеді🔝
НН
Нара Нара
В восторге
Сегодня была на процедуре все понравилась, прошло на высшем уровне и хочу поблагодарить мастера Жанель ❤️
Alzhan_007 .
В восторге
Өте керемет спа келуге кеңес беремін! Маған ұнады қызметкерлеріде өте сыпайы❤️ Ең үздік спа Estetik Spa🔥
Айдана Бегимше
Маған ұнады .демалып калдым
Olya Mirzakulova
В восторге
Өте керемет😍 қызмет көрсету жоғары деңгейде Сабина деген қызға пилинг істеттім, рахаттанып калдым) қыздарға рахмет үлкен
ЗУ
Зиёда Уктемжанова
Спа салон керемет Раушан топ ❤️
МИ
Марал Ибрагимова
В восторге
Сабинаға рахмет қолдары өте керемет.Маған қатты ұнады.
A
Akmaral
В восторге
Массаж кушті болды Релакс сыйлады Спа салон кушті рахмет Раушан кыз колы массажы кушті екен Келеміз тагы☆☆☆
Ayaulim Kabylbek
🔥
5 посещений
Aigerim✨ …
Өте керемет спа❤️❤️
Анара Токтар
В восторге
Мадина топ топ кыз екен 😘
Saito Lega
В восторге
Жан мен тәннің демалысы! Керемет сервис үшін рахмет, міндетті түрде тағы келемін. 💆♀️»
Курал Каражанова
В восторге
Керемет массаж орталығы. Ақжарқын өте жақсы маман.
Нурайым Жолтай
В восторге
Маған бәрі ұнады тазалығы да , мастен қыздар да .Қолдары алтын екен
Частый гость
БК
Бибигуль Касымбаева
В восторге
Мадина масажистке көп рақмет. Демалуға керемет жағдай жасады. Қолы дерт көрмесін. Алла рамазан айында сауапты еселеп берсін.
Альмира Наукенова
Было средне
По бывало я не давно здесь. Так хотела насладиться весь процессом но не получилось. Началось все с грязного халата который до меня кто-то одевал, не проверили дали что висело. Думала после процедур дадут чистый но нет. Там пахло чужими духами и ремешок по полу по валялось видно было грязное, хоть трусы одноразовые на этом спасибо. Пилинг начиналось хорошо пока она не отодрала мою кожу, пока не сказала больно терла без конца. Думала все наладиться но нет. Массаж я не особо люблю еслибы спросили попросила бы по нежнее, но у меня не кто не спрашивал , хотя несколько раз придупреждала что больно, ушла вся синяках.Когда начала мыть голову и лицо, в нос попала вода и нос щипел до конца процедуры. Поставила бы 3 только ради девушки старалось видно но не достаточно. А так поставилабы 0 Простите конечно за такои отзыв но думаю над ошибками нужно работать.
СЕ
Севара Ергешова
В восторге
Посещала массаж у Раушан — осталась очень довольна! Все движения точные, безболезненные, помогает даже при сильном напряжении спины. Чувствуется опыт и забота о клиенте. Буду приходить ещё. Спасибо!
ДУ
Диляфруз Умарова
В восторге
Очень понравился сеанс массажа. Специалист внимательный, сразу уточнил пожелания и проблемные зоны. Атмосфера спокойная и комфортная, удалось полностью расслабиться. После процедуры почувствовал(а) лёгкость в теле и заметное улучшение самочувствия. Обязательно приду ещё и рекомендую всем, кто хочет качественный и профессиональный массаж.
Aiym Abdumanap
В восторге
Жанға жайлы, уютный, тыныштықтың ортасы екен. Мадина деген қыз қызмет көрсетті өте ұнады. Рахмет😘
Алтынай Тасполатова
В восторге
Адемі массаж аркасында демалвп шықтық
ЖК
Жупаркул Кудайбергенова
В восторге
Керемет прям ләзат алатын жер шаршағанды басып жап жаңа адам болып шығасыздар❤❤
Салтанат Султанбай
В восторге
Жанель, спасибо большое за профессионализм и заботу! Отличный специалист! Лечебный массаж помог избавиться от боли в спине. Комфортно, профессионально и эффективно. Рекомендую 😍
Гүлназым 🫀
В восторге
Релакс! 💆🏻♀️ Барлығы ұқыпты ұйымдастырылған, көңілден шықты. Мадина және Зарина сіздерге рақмет! Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде, атмосферасы жайлы әрі тыныш.
Назым Б
В восторге
Керемет спа, Мадина мастерге үлкен рахмет, өз ісінің шебері екен. Жайлы атмосфера, жауапты мамандар, қызмет көрсету деңгейі өте жоғары. Рахмет үлкен💗
Айзошка🤍 __
В восторге
Өте күшті демалык обслуживание керемет жаксы демалып қайттық рахмет🥰