Sushi times Turkestan
Быстрое питание
Дилмира Расулова
Очень вкусные суши! Свежие ингредиенты, аккуратная подача и быстрая доставка🤤
abadoov dilnur
суши апетитный😘
Частый гость
Marhaba Yuldasheva
Лаваштары айнып кеткен. Обьем кишкентай Еще фри орнына чипсы коскан Срогы откенба катты болып калган Не советую ойланып келиниздер
Saul Goodman
Определенно советую Мощщный сочный, рыбы добротно положили, доставка была достаточно быстрая Привезли горячими, такие огромные порции что наелись после двух🤩
Abdusamatjan Atajavov
Суши тема
ХМ
Хизирали Маматханов
👍
Частый гость
УИ
Улжан Инкарбек
Клиентпен дұрыс сөйлеспейді заказды дұрыс алмайды өз істеріне жауапсыз!
Akniet Abdugapparova
😍😍😍
СР
Севинч Рашидова
Өте дәмді сушилердің көлемі улкен сет вапще кушті еще доставка тегін тез келеді алуға кеңес беремін 👍🏻😋
Nazerke 🤍
Сушилері стоит енді алуға , біріншіден көлемі үлкен , екінші жағынан дәмі де зор . Өз бағасына тұрарлық. Ең сүйікті орындары мыздың біріне айналды. Бірақ бір мәселе операторлық қызметті жақсарту керек. Тапсырыс қабылданды ма, қанша уақытта жеткізілетінін хабарлау керек деп ойлаймын. Кішкене жауапкершілік қосу керек. Тағы бір артықшылығы тапсырыс тегін жеткізіледі.Күшті жер 🤍🙌🏻
EL
Elly Lili
Сушии тааааккииее большие ела пару штук и наелась! Таких больших нигде ещё не кушала! По доступной цене, да ещё доставка бесплатная😍 Вы что за чудо?!😍
ФА
Феруза Абджапарова
Очень понравились суши: свежие ингредиенты, аккуратные роллы, отличный вкус. Доставка быстрая, всё приехало в идеальном состоянии. Рекомендую!
RB
Roza Babazhanova
Это были одни из самых вкусных суши, которые я пробовал! Идеальный баланс вкуса, свежесть на высоте. Спасибо за качество и сервис!
БА
Байдібек Асханбек
Өте керемет үйге алдырдық ,дәміде ерекше көлеміде 🥰🥰
Ислом Асанов
Өте керемет, дәмді. Жеткізуіде тез, бағаларыда қолжетімді
СА
Сардор Абдуллакимов
Очень вкусно 😋😋
Sarvi M
самые вкусные суши из всех что я пробовала😋
Очень вкусно 😋😋
Мафтуна Абдуллаева