Нарбаев улица, 27
Өте нашар кешігіп келеді 2сағат күттік
Н
Нұрасыл
Совсем не понравилось
Тапсырыс бермеңіздер сетттегі заттар түгел келмеген өздері қарындары ашып жеп қойғанба
Gaukhar Ergashova
Совсем не понравилось
Просто ужасные за свои деньги не стоит очень жалеем что заказали этот сеть творожный вообще не видно еще нашли волосы внутри 😔😔😔
Айгерим Абдрасимова
3 сагат кутип отырмыз
Aiym Altynbekkyzy
Совсем не понравилось
Сасып келди ашып кеткен испен
Ердос Ертасұлы
Заказ бермеңіздер өте нашар
БА
Багдат Аметбек
Совсем не понравилось
Оте нашар алмаңыздар ақшаны босқа құртып
ГС
Гулзада Саюпова
Совсем не понравилось
Оте нашар не советую баларга алып окинип калдым ысырап болды пицца калын ещё катты чикин вапше созим жок булай жазбаушы едим но до такой степени нашар тамактандырмай куткенге татымады
Saya Ramazanova
В восторге
Сушиларыда,пиццаларыда өтее дәмдіі😍😍❤️❤️
UB
Umida Burkhanova
Совсем не понравилось
Тугистің барына шүкір, жәйғана адрес көріп сосн заказ беремнба десем.. 🤦🏼♀️отзывты көрп айнып қалдм, бәсе бұл қалай арзан деп қоям сүйтсеем☹️🤦🏻♀️қатемен жұмыс жасау керек..
Altynai Auelbekova
Совсем не понравилось
Ужс сушилары өте нашар күріші ботқадай қатып калған еще ішіндегі заттары да өте нашар құрамын да дұрыстап салмаған Питцалары катып калған өтее жұқа алғаныма өкіндім өмірімде жеген ең нашар суши мен питцалар
Tанат
Совсем не понравилось
Оте нашар , пицца катып калган сушилардын дамы жок күріші клей сиякты жапысып келды.Жауапкершылык жок,окып жауап бермей жатыр
Nurgisa🌸 .
Совсем не понравилось
Өмірімде бірінші рет жаман отзыв жазып тұрмын.1. Сеть түгел емес. 2. Пицца қатты ещё суып қалған. 3 сушидың сыртында оратылған балығы жоқ,құр күріш келді. Имбир қызыл 1 сушида ғана бар. 4 уақыттан 1 сағат кешігіп келді.шайқалып әбіржіп кеткен. Заказ берудің қажеті жоқ екен❌❌ 10 мың тг құр ауаға кетті ❌❌
Omar Anafia
Нашар 3:5сағат күттік дәмі нашар
Дастан Болатович
Совсем не понравилось
Өмірімде бірінші рет жаман отзыв жаздым, мынау пиццама әлде нанба, тастай қатты. 10/0 деген баға берем
Асыл Нурмахан
Совсем не понравилось
Ужасноо просто сушиыда,пиццасыда ұзақ күттік келуі қиын боп кетті не советую керек емес алып👎🏿👎🏿👎🏿
Akniet
Совсем не понравилось
Тоже сеть полностью не пришел и долго ждали
Мұрат Сейдахмет
Совсем не понравилось
Өте нашар қызмет көрсетеді суши пицца стандартқа сай емес тұтынушылардың құқығы сақталмайды заказ беру не стоит banzai_sushi_turkestan мүлдем жауапкершілік жоқ Түркістан бойынша ең нашар тамақ нашар қызмет көрсету
Alina Bakytzhankyzy
Совсем не понравилось
Сушилары онша емес екен , өкіндім 12 мыңдық сэт ауаға кетті . Барлығы крабпен келген, заказ толық келмеді 1 пицца мен 2 вид суши жоқ кухнядағылар ұмытып кетіпті дейді , ішінде творожный сыр жоқ сушилардың. Масқара 1 қателік болса мейлі, banzai_sushi _turkestan жауапкершілік қайда ?
Назым Қыдырәлі
Күріші ботқадай, окарачканың тұзы жоқ не совутую .+ Жауапкершілік 0
А.
Алихан .
Совсем не понравилось
Сеть дұрыс келмейді дәмі онша емес не советую