Улица Кожанова, 5
В здании
Службы
TT
Tamara Tamara
Қазақтелеком қызметі керемет.Операторлар жылдам,сыпайы әрі түсінікті қызмет көрсетеді.
Сk
Сугир kZ
Қазақтелеком қызметін пайдаланамын.Сапасы ұнады.
zh .
Услуга Казактелекома мне очень понравилось.Операторы вежливы и хорошо справляются со своими работами.Спасибо что решили мою проблему!Мне очень помогло!
Арман Эйди
Қызмет көрсету сапасы ұнады, офис таза, қазақи бәрі керемет
GA
Gul Amir
Қазақтелеком қызметтерін пайдаланудамын сапасы жақсы👍
Assel 💥
Қазақтелеком жұмысшылары грубый, қызмет көрсету өте нашар!!! Элементарный нөмер бермейді. Нөмер сату соншалықты қиынба. Мен біреудің паспортын сұрап тұрған жоқпын. Нөмер сатпау недеген ақымақсыздық. Сол нөмерді сатып алудың өзі қиын.Қандай қандай обслуживание.Позорище!!!
SA
Suhrab Abduravib