Проспект Жибек жолы, 10
Медет Нағашбек
Керемет❤️
UK
Ugiloy Kulmetova
очень классный, красивый, вкусный тортик, спасибо❤️
Райна
Қыздар рахмет көп көп. Аллах разы болсын. Істеріңізге берекет берсін. Клиенттеріңіз көп болсын 🫶🫶 Өте әдемі және тез жауап береді.
А💗
Арайлым 💗
Қыздарға рақмет,особенно Салтанат,сондай сыпайы,барлығын түсіндіріп берді🫶🏻Ойымдағыдай шықты💗
Аружан Илескен
Өте дәмді бентолар
Рабия Алимова
Получила вот такую прелесть спасиибо🥹💗💗
МАСТЕР ЖАСМИН✨ ВИЗАЖИСТ💄СТИЛИСТ💇🏻♀️
Rahmeet❤️😍
Aida Jumabay
Turcvety просто ужас, до после фото, арасы 2-3 сағат, мына ыстықта адам күйіп жатқанда гүл қалай солмайды деп ответ беріп, жауапкершіліксіз танытып тұр, кешкі сағат 17:00 де алынған фото, обедте гүлдерін алатын болсақ қалай болар екен, ауа райын сылтау етудің қажеті жоқ, даже кешірім сұраған жоқ, дөрекілік көрсетіп, сөз түсінбисің деп сөйлеп тұр, мүлде жоламаңыздар бұл цветочныйға. Басқа жақтан гүл алғанбыз олар солмай жақсы тұр!!!😡😡😡
АЖ
Акбаян Жумабай
Turcvety гостьпен қалай сөйлесу керек білмид Уақыт жоқ Үлгермид деп
Бейби ғоо🎌
Бенто торттары от😍
Arujan Kalikyzy
Tur cveti магазинынан гүл заказ бергенбіз.Гүлдер әдемі,свежий.Өзім айтқандай үлкен етіп ораған.Клиентпенде жақсы сөйлеседі.Бірақ кішкене жауапсыздық болды.Сол жағын дұрыстасаңыздар өте керемет цветочный магазин болар еді.
MA
Makpal Adilkhanova
Заказала бенто тортик,все красиво,спасибо большое 😍😍
IK
Iligay Kabyl
Turcvety өз жұмысына жауапсыз екен, солып қалған гүл жіберді, гүлтектері төгіліп қалды. Доставкамен жіберді екен деп қалай болса солай келген түрі осындай!
ДБ
Динара Боранбай
торт 10/10🥰 вкус прям мед😋 доставили вовремя 👍🏻 спасибо вам огромное💞🙏🏻 всем рекомендую 💞
Аяулым Палман
все очень вкусно, и красиво🫶🏻
СО
Сымбат Отеген
Мне прям нравится 🥰 Спасибо большое
GB
Gulsaya Bolatkhan
очень вкусно и красиво! рекомендую
Umit Kanatkyzy
Қызмет көрсету өте жоғары деңгейде. Менеджер өте сыпайы💕 Тапсырысты тез қабылдап, сапалы түрде керемет етіп жасап берді 🫶🏻
УА
Улназ Анарбекова
Отличный цветочный магазин! Широкий выбор нереально красивых букетов по адекватным ценам! Написала им в ватсапп, менеджер Аида быстро ответила, буквально за 5 минут договорились обо всем. Доставка сразу после оплаты, в течение пары часиков! Персонал очень вежливый и доброжелательный! Вот что я называю прекрасный сервис! Теперь буду брать букеты только у них!💐💐💐
Sharizat Seilbekqyzy
Қызмет көрсетулеріңізге үлкен рахмет айтамын❤️😌Барлық сұрақтарыма тез жауап ала алдым, әрі қызмет көрсетулеріңізде жылдам екен. Бағаларыда қолжетімді😌 Ойымдағыдан да күшті болды жұмыстарыңыз🫶🏻 Жұмыстарыңыз алға баса берсін, енді тұрақты клиенттеріңіз боламын😊💕
ЖБ
Жанар Байдуйсенова
Быстро и оперативно! Менеджер был очень вежлив!
Аида Асылхан
Үнемі осы жерден бенто торт пен гүлді аламын. Сапалары өте жақсы, сервистарыда керемет. Кеш жазсамда жасап, тауып берді, рахмет көп көп❤️
Айжан Рысалы
Не смотря на мое обращение в столь в позднее время проявили оперативность и доставили мне мой заказ!Очень довольна очень выручили спасибо огромное!
Nurbol Ashirbay
Отличный сервис, все быстро все четко😗торт очень вкусным был❤️
AM
Arailym Mussirali
Отличный сервис 🌹всегда все вкусно и оперативно,заказываем всегда,Советуем жителям и гостям города Туркестан👍👏
ТВ
Тумашева Виктория
Очень хороший сервис👍🏽 Заказывала цветы подруге на день рождения, сама находясь в другом городе. Подруга не предупредив уехала, и я попросила отложить доставку за несколько часов до часа доставки на другой день, администрация любезно согласились - за что им большое спасибо! Администратору Дане отдельное спасибо за сервис!
MU
Madina Ussen
Спасибо! Быстро и очень красиво доставили. Благодарю 🙌🏻
AR
Aselya Raiymbek
Все красиво и нежно!
S.
Sarhat .
Отличный сервис, очени сильно помогли благодарен вам. Еще обращусь к вам)
RK
Roma Kurbantaev
Прям самая лучшая цветочная в Туркестане, не пожалеете покупайте там
Aigerim Urinbayeva
Аллам жұмыстарыңызға береке берсін, дами беріңіздер💕. Маған барлығы ұнады, әсіресе консультант✨💐.
Искандер Шарипов
Классно,быстро и оперативно!!
EB
Erke Baltabai
Bb
Baby beard
Отлично проконсультировали, спасибо менеджеру Сымбат и компании Royal flowers, ждём реакции от получателя 😅
Онласын Жаханова
Қуаныштымын Туркестанда ашылғанарыңызға!!! Өте керемет обслуживание тек сіздерде !!!
IM
Indira Mushelbayeva
Очень рада, что открылся этот бренд в нашем городе! Уже два года как заказываю только у этого бренда в городах Астане, Алматы, Актау, Кызылорда и др. Отличный сервис, приятные продавцы, соотношение цены =качества. Молодцы! Удачи и процветания!
Орик А
Warstation керемет жер екен
Азиза Нурахмет
RF ұжымы, сіздерге үлкен рахмеет! 1 сағаттың ішінде қалағандай букет жасап, оған сыйлықты да қосып, жеткізіп, видеосын да түсіріп берді. Дәл осы эмоцияны жақындардан көру қуаныш. Енді тек сіздердің тұрақты клиенттеріңізбін❤️