Кафетерий на Кирова
Исмаил Исенгали
Всё вкусно дешёвые цены 👍🏻 прям советую просто класс 👍🏻
AG
Abu Gubaidullin
Не советваю ходит кассирша не вежливая со стаканчик сказала не заходит ...толка здесть пакупай .. с улица не пакупай сказала ...не по закону не работають ...
Рау Жумабек
Еда не вкусная. Посуда не чистая. Стакан вонял запахом грязной тряпки. Не советую.
ГВ
Гульдерайм Вахитова
Өте дәмді!
MU
Metin Uslu
Екі ойлы болып отырмын. Тамақтары жаман емес үйдегідей. Выпечкалары ваще керемет ❤️. Бірақ біррет кеште тамақтануға келгенде кафе жабылуына дайындалып жатыр екен. Тамақтардың бетін жауып. арықша келген қалпақ киген сыпылдаған апай оливье салатын пакетке қолымен салып жатыр, кеседен қолымын сыпырып салып бармақтарын аузына тықты, ж@лап ж@лап келесі кәсеге кірісті , 5-6 кәсені босатып, артқы жақтағы холодильникке пакетті апарып тықты. Басқа салаттарда солай кетті . Соны көргеннен , салаттарды алмаймын. Жиренішті . Бір рет чечевичный суптан , тушеный капустадан ішім өтті . қожайына айтарым қызметшілердің мәденитіне , тазалық жүйесіне меңгеруіне , дұрыстап қараңыз .
0res_1
Тағамдары дәмді, әрі арзанға шығады. Неге рейтингі төмен??
Марина Митлинова
Отстой полнейший все пересоленое, острое, и цены вообще ппц, не советую питаться там вообще
Saltanat Urazova
Норм столовая. На завтрак мало что могут предложить. Только каша, и то не всегда.
Nurlan T
Че так плов дорого стоит? Это настолько рис подорожал что ли? Еще выпечку купил, сказали начинка курица с картошкой, только я там курицу не нашел и картошку просто помазали тонко. И фрикадельки в супах всегда у них с запашком. Отстойное заведение.
Madina Rakhmetova
Аркашан таза жане тагамдари дамди. Асхана жумысшыларына мын алгыс, енбектериниздин жемисин кориниз🌸 Багалары колдетимди 👍🏻.
Aruzhan K
Обслуживание ужасно Екінші залга всегда отргзбайд официант айел Ьодмайд деп ? Неге ? Она не имеет права на это Если бос болмаса резерв деп койсн и все пустой турган орынга отргзбай !
KP
Kino Park
2 ші зал не үшін отырғызбасаңдар. Бағалары өте жақсы. Өте дәмді тағамдары. Тек 2ші зал бойынша менеджер өз қолыңы аларсың!!!
ПЧ
Перец Черный
Отличная идея открыть столовую, в Астане давно такие на каждом углу, вкусно, дёшево, сытно и приятная атмосфера, персонал 4+ !!!