Altynsarin
4.1
4.1
АУ
Алтынсарин Учебный-центр
Маған курс өте қатты ұнады, сабақтар қызық, бәрі түсінікті.Ең ұнағаны – көп сөйлейтін тапсырмалар болды. Сөйлеуге деген қорқыныш азайды, өзімді сенімді сезіне бастадым. Осы курстан кейін ағылшыным біраз жақсарды. Сөздік қорым көбейді, жақсы сөйлей бастадым. Асем Қаршығақызынада рахметімді айтам, прям күшті түсіндірет, комфортик апай❤️
РС
Раушан Сисенбаева
Қызымды ағылшын тіліне курска бергенмін. Топпен оқиды деп келіскенбіз, топ жиналмады деп 8 сағат өткізіп, 12 сағаттың ақысын сұрайтын орталық. Бұл қалай сонда?! Топ жиналмаса не себепті 12 сағаттың ақшасын төлеу керекпін. Оқу үрдісі дұрыс жолға қойылмаған. Басқаларға бұл орталықты ұсынбас едім. 👎🏻
ПИ
Перизат Исмагулова
Всем советую. Все понравилась. Все учителя грамотные особенно учитель Армат👍
Валерия Митрякова
Пробный урок прошел прекрасно. Преподаватель открытый и интересный. А вот человек на whats app у них резкий и, мягко говоря, недалекий. На вопросы так и не ответил про расписание занятий. Хотя я спросила его три раза. Послал меня просто куда подальше. Не рекомендую это место
Айгерим Насимуллина
Классный центр 👍👍👍