Сытый папа
VB
Venera Bainukhambetova
Жақсы дүкен 🫠Доставка керек болса индрайвермен алдырсаныз болады 🙌
аяу залупочесова 13
я в 11 часов ночи стучала в окно, ибо дверь была закрыта. оказалось, дверь открывается в дпугую сторону
MS
Miras Serikqali
Не советую басқа дүкеннен алған дұрыс 26.06 .25 осы бүгін тұрған сатушы нашар кісі Мен үшін Тұрған сиақты Еще кетчуп срок өтіп кеткен соны сатып тұр Барманыздар басқа дүкенғо барған жақсы
Нео Канзаки
Папа ушел за хлебом и не вернулся
ADILET AYAPKALIEV
👍🏻
Алихан Бакытов
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
СД
Симбп Джамба
Клиенттермен грубо сойлеседи. Мениң даусымсондай, озим сондпй деп аузына келген кез-келген нарсені оттай беруге болмайды. Неге осындай дұрыс қызмет көрсете алмайтын сатушыларды бақылауга алмайды?
талгат жулимов
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
М С
Грубые продавцы Просроченный товар
Гульнур 07
Наш любимый магазин был, удобно, хоть и маленький магазинчик, но есть всё необходимое.