Автошколы
ТОО Орал Ардақтау
РС
Расул Сабырхан
Сертификат кешыктырып берды 3.5 ай оку 5 аига созылды Инстуртырлардын быреуы ашушан соилегенде артык соз колданат Администрация сурактарга накты жауап бермейт
Дильнара Мултаева
Бүгін, шүкір, өзімнің жүргізуші куәлігімді алып шықтым. Осы уақыт бойы үйреткен инструкторларым Еркебұлан Мутиголлиевичке және Бейімбет Ғалымгерейұлына үлкен рақмет айтқым келеді. Сабырлы болып, бәрін түсінікті түрде үйретіп, қолдау көрсеткендеріңізге рахмет. Ал менеджерге ерекше рақмет — әрқашан қолдау көрсетіп, бізге сенгеніңіз үшін. Шынымен жақсы автошкола, өз ісінің мамандары! 🚗✨
Амир .
Индира лучший инструктор в Орал ардактау просто самая лучшая спасибо ей большое очень Крутая идите только к ней ❤️❤️❤️!!!!!!!!!
Асель Толеуова
Ардақтау ұжымына, соның ішінде Ермек Табылдиевичке, Беймбет Ғалымгерейұлына үлкен алғысымды білдіремін! Нақты әрі жеңіл түсіндіреді! Барлығын бір тапсырғаннан өттім. Сапалы білімдеріңіз үшін үлкен рахмет, тек сәттілік!!!
BК
Bur Кik
Ардақтау автомектебіне үлкен рахмет! Ермек ағай мен Бекболат ағайға ерекше алғыс — барлық сұрақтарға сабырмен жауап беріп, түсінікті әрі егжей-тегжейлі түсіндіреді. Оқу барысында көп нәрсе үйрендім, алған білімім емтиханда да, жол үстінде де өте пайдалы болды. Барлық емтихан тапсыратындарға сәттілік, ал автомектеб ұжымына алдағы жұмыстарына табыс тілеймін!👍🏻👍🏻👍🏻
Nuraina Nurbekkyzy
Теория өте күшті түсіндіріледі💯Практикада уақытылы өтті 3ай оқып 1айда правамды алдым
EA
Ermek Akimzhan
Орал Ардақтау өте жақсы автошкола
Айжан Кенжегалиева
Орал Ардақтау ұжымына алғыс айтамын. Еркебұлан ағай мен Бейбіт ағайлардың берген білімдерінің арқасында жүргізуші куәлігін алдым! Рахмет!
Мадина Курманбай
Ардактау ұжымына рахмеет🙌🏻 всем советую🙏🏻 Ермек агай 👍🏻 все четко , сабак тусіндіру, вождения , автодром бәрі бар👍🏻
АЖ
Айгуль Жарасова
Ужасно не стойт
Нурсултан Сактай
4 ай дегенде өз правама қол жеткіздім, Бейімбет Ғалымгерейұлы, және инструкторым Дастан ағайға рахмет үлкен✊🏻❤️🫂
Бардак өмір дұрыс жұмыс жасамайд Звандасаң бастығна дейін алмайд Менеджр деп откан қыздарында дейін СҰРАҚҚА дұрыс жауап бермид Басқа барып оқыған тынышы.
ОА
24 ноября 2025, официальный ответ
ТН
Тапалова Нургуль
Когда решила учиться в автошколе, выбор стоял нелегкий. В городе их много. Но выбрав данную автошколу ни капли не пожалела. Получила свое водит.удостоверение сразу. Сдав теорию и вождение с первого раза, чему благодарна за полученные знания, профессионализм и терпение Болатбеку Анатольевичу и инструктору Индире.
Aru Уалиева🤍
Стоитпа или не стоит ?
Марал Салауатова
Вождениеден сәтті өтіп, права алдым 🙌 Осы уақыт ішінде сабырмен, жан-тәнімен үйреткен Бейімбет Ғалымгерейұлы ағайыма үлкен алғыс айтамын! Барлық ұсақ-түйек фишкаларды түсіндіріп, тәжірибесімен бөліскені үшін рақмет. Ардақтау Автошкола ұжымына да алғыс, сіздердің себептеріңізбен бұл нәтижеге жеттім 🚗💫
ЖД
Жазира Джумашева
Орал Ардақтау ұжымына алғысымды білдіремін, керемет автомектеп, теория бойынша Ермек Табылдиевичке және инструкторым Сағындық Сериковичке рақмет, Өз ісінің мамандары! Осы автомектепте оқуға кеңес беремін
Анель Г
Хочу выразить благодарность своему инструктору по вождению, Болтабеку Анатольевичу. Благодаря его профессионализму я успешно сдала экзамен и получила водительские права. Он всегда грамотно и понятно объяснял все упражнения. Даже такие сложные манёвры, как задняя и параллельная парковка, я поняла уже с первого занятия. После этого занималась только с ним, потому что чувствовала уверенность за рулём. Отличный инструктор, рекомендую!
. .
Отучилась в этой школе Лучшая автошкола Инструктор Болатбек Анатольевич все прекрасно объясняет на человеческом языке,жалобы которые я вижу тут считаю неуместными,если вы хотите быть неприкасаемы то лучше ездить с близким вам человеком либо с компьютером,других вариантов нет Так как курсанты это НЕ опытные водители,им нужно где то подсказать,повернуть руль,включить поворотник Инструктор понимающий человек,шутим смеемся,где то поругает,где то подскажет,где то поможет На то это и живой человек.
ГМ
Гульназ Мукашева
Инструкторым Сағындық Сериковичке ерекше алғысым шексіз. Шебер инструктор, өз ісінің нағыз маманы. Өте салмақты түсіндіреді. Сериковичтің арқасында көлікті еркін жүргізіп үйрендім, правамды алдым. Рахмет. 🙏
M/D _
Керемет автошкол осында оқып правамды алдым Еркебулан ағаймен Болатбек ағайга рахмет✊🏻сабақты өте жақсы түсіндіреді👍🏻
ZA
Zhalgas Azkhan
Кайырлы кун! Бугін ОралАрдактау автомектебінін аркасында жургізуші куэлігін алып жатырмын. Кураторым инструкторым Бейімбет Ғалымгерейұлына алғысым шексіз! Сабактары кызык жане ете жогары денгейде отеді, вождение де керемет, барлыгын бірден угып алу киын емес. ОралАрдактау ужымына кеп рахмет, Істерінізге береке берсін.
Айбек Баймбет
Орал Ардақтау автомектебіне үлкен рахмет ❤️ Теориялық білім берген Бейімбет ағай мен практикалық сабақ берген Дастан ағайға үлкен рахмет ❤️ Осы кісілер арқасында жүргізу куәлігін алдым❤️ Орал Ардақтау автомектебін таңдауға кеңес беремін❤️
Zamir Zhasulanov
Оқитын жер емес
СМ
Сана Мубин
Девушки не ходите сюда, своих сестер и дочек не везите сюда. Инструкторы извращенцы! Болатбек Анатольевич комментирует фигуры девушек и не капельки не стесняется. Не рекомендую никому, лапает невзначай, якобы показать хотел и т.д много таких моментов. Надеюсь учреждение поменяет своих инструкторов!
Аделя Арапова
К сожалению, обучение оказалось не таким, как я ожидала. Один из инструкторов позволял себе недопустимое поведение: личные вопросы, флирт, замечания о внешности. Это вызывало дискомфорт и мешало учебному процессу. Я не одна столкнулась с этим — подобные ситуации происходили и с другими ученицами. Администрация, несмотря на жалобы, не предприняла никаких реальных мер. Складывается ощущение, что такие случаи здесь просто игнорируются. Считаю, что автошкола должна обеспечивать безопасные и профессиональные условия обучения, особенно для девушек. Надеюсь, руководство всё же обратит внимание на проблему.
ДА
Дамира Алтаева
Не рекомендую эту автошколу, особенно девушкам! Хочу предостеречь всех, особенно молодых девушек, от обучения в этой автошколе. Один из инструкторов, Болатбек Анатольевич, ведет себя абсолютно недопустимо: позволяет себе навязчивые личные вопросы, комментарии по поводу внешности и фигуры учениц, «случайные» прикосновения, которые явно не случайны. Я не одна столкнулась с этим — точно такие же жалобы были от моей подруги, сестренки и других девушек. Он сам выбирает себе учениц (позвонил мне и сказал чтобы я пришла к нему на практику, потому что у него машина новая и стаж больше. И попросил сказать что это моя инициатива поменять инструктора. Я согласилась т.к. подруга и сестренка тоже у него практиковались). Спрашивает про Инстаграм, флиртует, нарушает личные границы. На наши жалобы в автошколе отреагировали вяло: директор сказал, что «поговорит» с ним, а менеджер призналась, что мы — не первые, кто жалуется. И никакой ответственности или реальных действий со стороны администрации не последовало. Поэтому — будьте осторожны. Мы пошли учиться водить, а не терпеть домогательства. Очень жаль, что в этой автошколе считают это нормой.
АҒ
Айнұр Ғиниятова
Керемет автошкола!Ардақтау ұжымына шынайы рахметімді айтамын.Өз ісінің шеберлері!Әсіресе,Ермек ағаймен Сағындық ағайлар керемет мамандар!Барлығыңызға сол жақтан оқуға кеңес беремін.
Bolat L
Ответ предыдущему : Потому что в эти дни Автошкола отдыхала , соответственно вы пришли в не рабочий день!
AE
Asylbek Eleuov
Нағыз шынайы отзыв.Сенбі сағат 11:46 де офис жабық.Ал бүгін 14:00 ке дейін жұмыс жасаймыз деген.Инста жауап жоқ,Телефон көтермейді.Кері байланыс нөль.Білмеймін қалай 4.7 көрсеткіш көрсетіп тұрғанын.Өтірік отзывтарға сенбеңіздер.
ОА
14 января 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз Бе, Асылбек! Бірінші қаңтардан бастап бесінші қаңтарға дейін ресми демалыс күндері болды…
Алимхан Шаимбетов
Всем советую эту автошколу! Всё хорошо объясняют! Сдал с первого раза тест и вождение! Болатбек Анатолиевич Рахмет!!!
Гость Гость
Все обучение зубрежка на сдачу экзамена. А по сути люди выходят оттуда, проходят тест, а смысла выученного не понимают. Одним словом выпускают камикадзе на дороги города. После обучения пришлось переучиваться. У них не автополигон, а просто разметка за рынком, место очень общедоступное. Хотела приехать в свой выходной на машине супруга (пока обучалась у них), так мой же преподаватель (Б. Анатольевич) отттуда меня и выгнал. Хотя казалось бы в их интересах, чтобы их ученики тренировались и проходили экзамены. Тем более если речь идет о механике. А от механики здесь девушек стараются всячески отговаривать. Хотя казалось бы они должны принять любой выбор и просто обучить. Если не могут обучить водить на механике, то тогда нет смысла в автошколе.
Линда Максотова
өте отличная автошкола. Әсіресе, Беймбет Ғалымгерейұлына рахмет, лучший инструктор ғой!! Теориялық және практикалық емтихандардан сүрінбей өтудің оңай жолдарын көрсетеді. Барлығы өз жұмыстарына жауапкершілікпен қарайды. Еңбектеріңіз жемісті болсын!!
🅰𝕕𝕠𝕠𝕟𝕪𝕒 ✈︎
ОралАрдақтау автомектебіне ризашылығымды білдіремін. Оқыту, үйрету әдістеріңіздің арқасында бірден теориялық емтиханнан 40✅балл жинап, практикалық емтиханнан сүрінбей өттім. Әсіресе Беймбет Ғалымгерейұлына ерекше алғыс! Шебер жүргізушілеріңіз көбейе берсін.✅👍🏻
TS
Tot Samy
Өте керемет автомектеп, барлығын түсінікті, жеңіл түрде жеткізеді.Правамды бірінші мүмкіндкітен алдым. Барлық мұғалім инструкторлар білікті, тәжірибелі мамандар(әсіресе Ермек ағай мен Беймбет ағай)
Sanzhar :)
сдал и теорию и вождение с первого раза. инструктора Ермек Табылдиевич и Болатбек Анатолиевич самые лучшие, отлично объясняют, уроки проходят интересно.
E
Erasyl
Өте жақсы автошкол инструкторларыда жаксы күшті түсіндіреді осы автошколдың арқасында тесттан өтіп вождение тапсырып правамды алдым, советую!!
QT
Q T
Отличная автошкола всем советую. Самые лучшие инструктора со стальными нервами (Особенно инструктор Камбар агай самый лучший) И теорию, и практику прошла с первого раза. Однозначно всем советую 🫶
SS
Sayat Seipulla
Директордан бастап менеджер инструкторлар бәрі көркем мінезді түсінбедім десе ерінби кері түсіндіреді көркем түрде өте жылы қарым қатынас жасап жақсы сабақ бере алатын өз істерінің опытный мамандары рахмет сіздерге я советуй вам!!!!
EM
Erasyl Magzomov
Орал Ардактау керемет автошкол! окуларынызга кенес беремин👍🏻 оралдагы номер 1,керемет орта адамдарыда комфортно😉
Армине Мнацаканян
Супер автошкола. Материал объясняют всё доступно, грамотно. Очень довольна что прошла обучение в этой автошколе. Спасибо им большое за знания, благодаря которым я сдала на права с первого раза)🙏. Советую всем
Тимош Жидебаев
Есимим Акбубек.Орал ардактау ужымына мын алгысымды айтамын,еки экзаменди бир тапсырганнан отип права алдым. Ермек Табылдыулы,Мадина,инструктор Сагындык агайга рахметимди айтамын,поддержка жаксы береди. Орал ардактауга окуга келиниздер,окинбейсиздер
Rau has
Дерцкий автошкол ,автодром бар советуюю🔥🔥
Айдана Кенжегалиева
Ермек Табылдыұлы басқарып отырған Орал Ардақтау ұжымына көп рақмет!
KR
Kalampyr Rahymova
Орал Ардақтау автошколында оқуға кеңес беремін, Оралдағы #1 Автошкол! Ең бірінші нәтижеге жұмыс жасайды, Ермек Табылдыұлының ұжымына үлкен алғысымды білдіремін!!!
alina 🍒
отличная автошкола
Есим Койшыгулов
Ең жақсы автошкола. Өзім осы автомектептен оқып бітірдім. Бәріне кеңес беремін осы автомектепті.
ЖУ
Жаксыкелди Утегали
Керемет авто мектеп,Бейімбет ағаймен Мадина қарындасымызға мың алғыс🤝
Али Нигмет
Самая лучшая автошкола в нашем городе
ЮЖ
Юлия Жидкова
Большое спасибо коллективу автошколы Орал Ардактау, отличные преподаватели и инструкторы. Сдала теорию и вождение с первого раза. Успехов в деятельности и прилежных курсантов
Арман Тулешов
Орал ардактау автошколы мен білетін оралдагы ен мықты оқыту орны. Мұғалімдериде биликти. Пайдаға емес нәтижиеге жұмыс жасайды ✊🏻