Erkesylkym
Свадебный салон
Аяжан Токтасынова
Қызмет көрсету сапасы өте жоғары, клиенттің қалауына жауапкершілікпен қарайды. Erkesylkym ұжымына үлкен рақмеет!!!
Айдана Жарасбеккызы
Керемет салон ұнады көйлектерге выбор өте көп ең маңызды күнімде осы салонға тапсырып көйлектері ойымдағыданда кушти болп шықты. Өте керемет дегим келеди істеріңіз алға баса берсін.
ГБ
Гульжан Бакитжанова
Выбрала этот салон на свадьбу. Отличные пакеты и выгодные. Еще и фотосессия была в подарок. Консультанты помогают с выбороми всегда на связи! Спасибо большое руководству.
ЖМ
Жаркынай Марксова
Еркесылқым самый лучший тойсалон !!! Көйлек таңдаған күннен бері хабарда отырды!! Біз бриллиант пакет алдық ! Love story и фотоларымыз көйлегім өте керемет болды! Маған барлық көйлегім тап-таза болып берілді!! Администратор қыз керемет😍😍😍
Галия Нигметова
Все понравилось, слаженная и классная команда профессионалов 👍❤️
Aisha Anessova
Оралдағы самый керемет свадебный салон👍🏻Выбор коп,ценасыда выгоднее 😍Ұзатуымада,тойымада осы жерден таңдадым.Перизат деген консультант қыз керемет көмектесті прям до конца касымда жүріп😘рахмет Еркесылқым ұжымы еңбектеріңіз табысты болсн✨
Айсара Рахимжанова
👏🏻
Аня Кулагина
Очень рады, что выбрали именно Вас для фотосессии, все очень понравилось и результат нас порадовал, шикарный! Хочется поблагодарить Ваш салон за отличную работу, прекрасные образы и конечно огромное спасибо фотографу! Фотограф профессионал своего дела, все время подсказывал и результат нам очень понравился 😊 процветания вашему делу
Айару Канат
Салон өте жоғары дәрежеде қызмет көрсетеді. Бірнеше рет осы салоннан прокатка көйлек, этно образдар алдық, бәрін айтқан уақытқа дайындап береді👍🏻☺️Продовец қыздарға рақмет көп-көп! Қарсы алып, шығарып салып, тәтті шайларында ұсынды😍 всем советую❤️✅
МТ
Мадина Тюлегенова
Салондағы көйлектер әдемісөз жоқ бірақ та жұмыстарына салғырт қарайды, мен ақшасын төлеп брондап кеткен көйлекті, менен бұрын басқа кісі брондаған оны білмеймін де маған звандап ескертілмеді де. За этот форс мажор бір көйлектің артын тігіп береміз деді, оны да қатырмапты!
Asylaiym Daribaeva
Өте керемет салон,әрі көйлектері де әдемі. Қыздарының қызмет көрсетуі ұнады.
dianaa 💋
благодарю этот свадебный салон за идеальное платье! взяла его на прокат,и это был лучший выбор. платье село прекрасно,выглядело роскошно и чувствовала я себя в нём настоящей невестой. персонал очень внимательный и доброжелательный,помогли с выбором и сделали всё,чтобы этот день стал особенным. спасибо за тепло,заботу и красоту!🤍
Аружан Адилгереева
очень классный салон, консультанты вежливые, очень много выборов платья и милый комплементик на столе. нам очень сильно понравилось😍
БМ
Биболат Мухатесулы
Қызмет өте жоғары деңгейде екен, дами беріңіздер. Көйлектер әдемі және тиімді бағада 👍
ДД
Даяна Даяна
Оте мықты салон,обслуживание топ👍👍👍
ZS
Zhanat Sabit
🫶👍😍🌸🌸🌸🌸🌸
Здравствуйте брала в прокат платье. Очень классное обслуживание 🥰также чай кофе с вкусняшками дают. Сервис крутой . Все платья очень новые и цены приемлемые😇всем советую
AM
Akmaral Magazhanova
Өтте жоғары денгейдегі той салоны Бізге қатты ұнадыы❤️
Аян Аленов
өте жақсы салон, жұмысшылар өте сыпайы, тәрбиелі, бізді назардан тыс қалдырған жоқ, көп рахмет
Aidana Kadimova
Все платья красивые, выбора очень много. Нам понравилось что в салоне много выбора и там есть комбо, и то что все входит туда это очень удобно🙌
M. N. M
очень вежливые персоналы,все очень чисто и уютно,взяли платье на прокат очень красивые,даже уступили цену, милые угощение на столе,красивые платье и вообщем все супер,приходите если нужны платья!!!!🥰
Qundyz Tatimova
😍
НЕ
Надежда Ержанова
Все классно
Дильназ Мустафа
өте керемет ұнады көйлектеры 😍
26 февраля 2025, официальный ответ
Спасибо вам большое за приятный отклик ❤
Gulnaz Tolegenova
свадебный фотосессиямызды осы жерде жасаған болатынбыз,тиімді пакеттері бар👍🏻 макияжды өте жақсы жасайды суреттерді де әдемі түсіріп берді)
26 февраля 2025, официальный ответ
Сізге ұнағанына қуаныштымыз ! Бақытты болыңыз !
АЕ
Арайлым Ергеш
Өте күшті, көйлектері ұнады, той керемет өтті❤️ Консультантқа, фотограф жігәтке рақмет❤️
Бақытты болыңыз !!!
АЕ
Арайлым Ергеш
amirgalievas a
Хороший сервис . По цене очень выгодные пакеты. На сырга салу , узазтау и на свадебное платье нам сделали хорошую скидку еще плюс в подарок дали фотосессию. Еще дали бонусом сертификаты на эффект Золушки
Спасибо большое
AB
Aina Bolatovna
Өте керемет қызмет көрсетеді.😍 Сіздерге үлкен рахмет сапалы қызмет үшін
26 февраля 2025, официальный ответ
Рақмет ! Бақытты болыңыз !
Madin🕊️ 🤍
Күшті салон 👍👍🔥😍🫠 ұзатуыма , сырға салуыма, үлкен тойға бәріне осы жерден көйлектер алдым өте қатты ұнады🥰🥰🥰🥰
Рақмет Бақытты болыңыз !
Қызғалдақ Сыралы
Жақсы қызмет көрсетеді👍
26 февраля 2025, официальный ответ
Рақмет !Бақытты болыңыз !
YY
Yerlan Yessenaliyev
Отличный салон вежливый персонал.
Yerlan, здравствуйте! Спасибо вам большое, что оценили 🙏
Perizat Erbolatkyzy
Замечательный салон,все так уютно Много выборов свадебных платьев и не только☺️бонус фотосессия воббще топ!!
Добрый вечер, Perizat! Благодарим вас за отзыв 😉 Нам очень приятно 💛
ДН
Дарья Непрос
было закрыто, хотя пишут что работают до 20.00
26 февраля 2025, официальный ответ
Здравствуйте до 01,06,2025 работаем до 19/00 Приходите готовы предоставить 30 процентную скидку
Динара Ергалиева
Макияж кушт жасайды прям 😍тон бари кушти и еще прическа тоже самое😍😍❤️
26 февраля 2025, официальный ответ
D1naraesss_. Спасибо за такой приятный отзыв 😌 Нам очень приятно!
Aikorkem Makanova
14апрель оралдан көйлек алдым вечерний құдашаға өте шамалы шаршап кеткен ұнамады!
26 февраля 2025, официальный ответ
Саламатсыз ба , Айкоркем ! Көйлек ұнамағаны өкінішті Сізден кешірім сұраймыз Сізге 50 пайыз жеңілдік ұсынамыз, Келіңіз біз сізді күтеміз
BG
Botagoz Gabdulova
Еркесылқым салонының қызмет көрсетуі өте жоғары, көйлек карап келген кезден бастап жылы қарсы алып, адамдарға жылы жүзбен қарап қызмет көрсетті . Сіздерге үлкен алғысымызды айтамыз. Жұмыстарыңызға табыс тілейміз😘 Клиенттеріңіз көп болсын❤️
Добрый день! Большое спасибо, что выбираете нас! Всегда рады помочь 🌸
ET
English Teacher
Салонда қалыңдыққа арналған көйлектер және одан бөлек мерекелік кешке арналған көйлектердің түрлері өте көп, көйлектер жаңа әрі өте әдемі. Көмекші қыздар сыпайы, бәрі ұнады!
English! Спасибо вам большое за доверие. Будем стараться и дальше 😁
ШС
Шынар Садырова
Еркесылқым салоны маған ұнады обслуживание ете керемет қыздары сыпайы әрі клиентпен қалай сөйлесу керек екенін жақсы біледі рахмет көп көп 😘
26 февраля 2025, официальный ответ
Добрый вечер. Большое спасибо за отзыв и высокую оценку 😉 Рады видеть вас снова!
AH
Aueszhan Hozhabaeva
Еркесылқым салондағы той көйлектері күшті, ыңғайлы әдемі әрі қызмет көрсетуі өте жоғары деңгейде коп рахмет сіздерге🫶🤍
26 февраля 2025, официальный ответ
Aueszhan, добрый день! Огромное спасибо за приятный отзыв 🙏 Ждем вас в гости снова и снова.
Раушан Сарбалиева
Уютно, комфортно, удобно мерить свадебные платья. Хороший выбор 👍. Взяла здесь платье на Қыз ұзату. Приемлемые цены 👌
Добрый день! Благодарим, что выбираете нас! Мы стараемся 😉
GE
Golovchenko Evgeniya
Хочу выразить благодарность данному магазину! Большой выбор платьев как свадебных, так и вечерних. Отдельное спасибо консультантам, очень вежливые и учтивые. Сто раз со мной мерили платья, помогли подобрать к нему украшения и букет. Еще и подружке подобрали платья. Отличный свадебный салон! Всем советую!
26 февраля 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Golovchenko! Благодарим за такой приятный отзыв, рады стараться 🙏🏼
Гулим Жуматкызы
Көп көп рахмет! Ең күшті свадебный салон, көйлектер ұнады😍😍😍🔥
Ж
Жанболат
Ерке сылқым салонына өте көп рахмет.Консультант кыздар алгысымыз шексиз оте керемет кыздар.Жумыстарынызга табыс тилеимин👍Койлектеримиз унады😊
Аида Бку
ЕркеСылқым ұжымына үлкен алғысымды айтамын! ❤️ Барлық жағдайымызды жасады. Ұзатылу, той көйлегіне еш уайымдаған жоқпын. Уақытылы барлығын тиянақты дайындап қойды. Клиенттерімен жақсы қарым-қатынаста.Жылы қонақжайлылықпен қарсы алады. Барлығыңызға қуаныштарыңызға көйлек аламын десеңіздер кеңес беремін, еш өкінбейсіздер!👍
Saya Nuptygalieva
Еркесылқым салонына көп рахмет💋 Выбор өте көп , ұзату көйлекте той көйлегіде қатты ұнады, консультант қыздар жақсы таңдау жасауға көп көмектесті.Фотосессия вообще 🔝😍
Ж…
Жулдыз …………
Келинге алдык 👍 бари жаксы унады . Но сатушы кызы акша колма- кол алып договор 100 емес 25 мын толеди деп шу шыкканы болмаса , хорошо что договор кезинде фотога тусирип алдым и вот доказательство депппп (
GB
Gulbibi Baqytbaeva
Сервис өте жақсы, көйлектерге таңдау өте мол👍👍👍 Қызметкерлері өте ашық жарқын, көйлек таңдауда да жақсы көмектеседі✨🤍Өте үздік той салоны👍
Жанар Тулепова
Бүгін салонда болдым, өте қатты ұнады😍 басқа салондардан ерекше, главный обслуживание өте жоғары деңгейде, Марал деген қыз өте ашық, көмектесіп, барлығы жоғары деңгейде болды😍👍🏻
ГТ
Гулмира Тулеугазиева
Кеше барып көрген едім. Маған ұнады, қыздары жайлы, сұрақтарға жауаптары нақты. Барып той көйлекті алып ,құдаша көйлек алуға кеңес беремін ұтылмайсыз