Ruslan
4.2
4.2
НМ
Нурбол Мамбетжанов
Хочу поблагодарить за лучший и качественное обслуживание администратора Бота мебельного салона а также сборщика который хорошо знает и ответственный за свою работу Артур! С такими сотрудниками вы еще больше наберете клиентов! Процветание и благ вашему салону!
А0
Айтқали 07 РЕГИОН
Руслан мебель салонына алғысымды білдіремін, сатушылары қызмет көрсетті. Нұргүл. Бота. Сәуле. Жихаз алған кезде, жақсы жеңілдіктер жасады. Тауарлары өте сапалы және қол жетімді.
GB
Gulnafis B
Купили спальный гаргнитур и диван. Хочу выразить благодарность Ботагоз,всегда была на связи,пока не доставили мебель. Мебель нам понравилась,доставили и собрали,как и было оговорено. Спасибо работникам магазина!
Аля Алиева
Хочу выразить огромную благодарность консультанту Гаухар за ее работу что помогла выбрать проконсультировала!и хотела бы поблагодарить мастера Артура за установку мебели все быстро и качественно!все на высшем уровне ребята молодцы!всем советую 🤩
РД
Роза Дауленова
Купили кухонный гарнитур, нам очень понравился, выглядит очень красиво, стильно, эффектно 😍 современный дизайн , спасибо большое консультанту Нургуль в выборе кухни, все подробно, ясно подсказала нам, все тонкости, она заслуживает премию
А.
Айко .
Салеметсизбе....улкен Рахмет ..сиздин салоннан мебель алдык...кухонный гарнитур Амира 3.60....установщик Артур деген жигитке улкен Рахмет....оте тез жане адеми жинап берди жихазымызды....оте сыпайы жигит екен.
АЕ
Анара Елемесова
Саламатсызба сиздин мебельный салоннан кухонный гарнитур, спальный гарнитур, стол,детский кровать алдык.консультант Нургуль ханым оз жумысынын маманы барлыгын тусиндирип, ынгайымызга келтирип, уакытын дурыстап белгилеп берди,сборщик Артур профессионально жинап берди барлыгын конилимнен шыкты рахмет сиздерди тандаганыма еш окинбеймин жумыстарыныздын жемисин кориниздер 😘😘🔥🔥🔥рахмет
Алия Нариманова
САҒАТ 6 ҒА ДЕЙІН ДЕП ҚОЙЫП УЖАС АДАМ УАҚЫТЫН АЛЫП ӨТІРІК ЖАЗЫП ҚОЙҒАН НЕ ИТПІЗБА ЕРІГІП ЖҮРГЕН
ЕА
Ербол Акбасов
Бұл мекеменің Клиентпен өте жақсы жұмыс жасауы,сапалы дүние сатуы және жауапты қызмет көрсетіп жеткізіп бергені үшін 5 деген баға!!! Сатушы Бота ханымға алғыс білдіреміз!!!
Анастасия Скопец
Отвращение от этого места
Farida Kereeva
Русланнан комод алып едік, инструкцияларын дұрыс әкелмейді, бір-біріңе сілтейді жұмыстарын. Комодтың құралдары түгел емес, қалай құрылатыны туралы нұсқаулықта жоқ ішінде.
Зарина Нургалиева
Жақында “Руслан” мебельный магазиннен кухонный гарнитур алған болатынмын.Қызмет көрсету сапалары өте жоғары деңгейде.Мусирова Ботаға алғысым шексіз.Номерін алып қалып едім жақсы болып кетті,гарнитурды құрып болғанша мың қайтара жазып,сұрап отырдым.Барлық сұрақтарға грамотно және спокойно жауап беріп отырдығо,тіпті жұмыс уақыты бітсе де,уақытпен санаспады.Үлкен рахмет.Осындай жылы жүзді,әдемі,күліп жүретін қызметкерлеріңіз көп болсын. Складтағы қызметкерлерге де үлкен рахмет.Барлығын салып,тиеп берді машинаға.Жүздері жылы.Охранник ағайға да үлкен рахмет.
AI
Aikorkem Iskakova
руслан мебельный салонынан кухонный гарнитур мен кухонный стол алдык . сапасы, обслуживаниеси жаксы.Бота га коп рахмеет
РЖ
Раушан Жумагулова
Хороший мебельный салон.Продавец Бота 🔥👍на все💯 качественная мебель…
MI
Maira Irkutova
Хороший мебельный салон качество хорошее девочки хорошо объясняют.
РА
Райымбек Айтмухамбетов
Руслан сауда үйінен диван сатып алдық .Өте керемет сапасы. Бота деген сатушыға рақмет. Доставка бәрі уақытында. Біз ризамыз рақмет
ЛГ
Любовь Губатенко
Очень хороший мебельный салон!!! Особенно продавец Бота и сборщик Нурсултан!!! Спасибо им огромное!!!
ZHANAR M
Доставка айтылган куни келди, уакытынан ерте келди. Екинши куни сборщик келу керек еди бракта доставкадан кейн Бир еки сагатта Ерсин дейтин Сборщик жигит хабарласып, (бугин келип курып кетсем болама) деп Ози тез Арада келип 30-35 мин ишинде жалгыз Ози тез тез курып жасап курып кетти,Унады жаксы. Ерсин жигитке улкен Рахмет.👍 📌📌📌(Тек ен унамаганы Консультант Кыздары кызметтери оте нашар👎)
ОМ
Орынай Мендигалиева
Бул жерден ештене алманыздар👎👎👎 мебельдин детальдарын дурыс бермейди! Барин шатастырып уш кайтара журип тасыды ито тугел акелмеди 👎👎👎
Аида Бабанова
Сборщик Александр безответственный человек. В субботу должен был приехать на сборку, сегодня в понедельник звоню он еще раз подвинул сборку на среду. Ужасный сервис в вашем магазине.
S Satanova
Очень долгое обслуживание , медленно работают от слова совсем!
Айгуль Ахметова
Купила комод за 27.000 . Довольна мебелью и цена доступная.
Максат Абатов
Приобрели шкаф и прочую мебель. Выбор большой но персонала не хватает… в целом все вовремя.
Сейлхан Молдабаев
Русланннан мебель алмандар ауыстырамыз деп отирик айтып кайта апарсан возврат былай турсын ауыстырып бермейт
Алтынай Казкенова
Спальный алдық консультант жақсы қызмет көрсетті 😇Доставка айтылған күні келді және сборщик жақсы құрып орнына қойып кетті рахмет сіздерге🙌🙌🙌
T T
Купили прихожую, хорошее качество. И доставка во время.
Азиза Амангалиева
Купила стол через 5 мес он вздулся краска отошла попросила хотя бы от реставрироравть на то мне ответили вам отказано.. стол ещё стоит ужасно как дорого... Магазин ужасный
MT
Makhambet Toreshov
Ужасный магазин! Хотели оплатить через QR с карты kaspi gold, но нам отказали. Сказали что kaspi bank комиссию удерживает. Пришлось оплатить наличкой, сказали что товар доставят после 18:00. Позвонили в 12:30 и говорят что они едут. Как так можно? Когда все на работе. Администратор ужасный человек, обслуживание самое худшее чем когда-либо я видел. Таким магазинам не место на рынке!
Алия Малбагарова Тыныштыкова
Здравствуйте. Купила прихожую. Продавец обслужила хорошо. Во время привезли. Сборник Абай хорошо собрал. Спасибо. Вот только мебель без крепления на стену не устоит. Об этом они умолчали или не знают. Зеркало нал комодом надо вешать.
АЙГЕРИМ Гайнеден
Ужасный сервис, врут на каждом шагу, взяла 3 мебели и ни кто не может ответить почему и как это поменять
aral sea
Саламатсыздарма.Мен осы дукеннен 6есикти шкаф алдым.Енди айтайын дегеним жеткизип беру кызмети мен курастыру кызмети оте-оте нашар.Созим жок.Акшасын барин алдын ала алып алады,онымен коймай дурыс кызметтерин аткармайды.Жауапсыздыкко бул.Бул "Руслан" мебел компаниясына 1 жулдыз коюдын ози кате.Сатып алгасын алган клиенттин жагдайын жасау керекко.6есикти шкаф орнына 4есикти баска шкаф акелип тастаган,сумдыкко.Одан дукендерине хабарласканымда танертен ертемен апарады,курастыратындар бирге барады деп еди.Али жок тустен мезгили болды.😱😱😱🙈🤦♀️.Оте жауапсыз екен.Доставкада жок,сборка жасайтындарыда жок.Ужс.
я смешной про
Сборщик бабушке не смог даже матрас поставить на кровать. Видите ли это не входит в их обязанность. Собрал мебель и поставил как попало и ушёл. Ужасно, администратор вообще не работает над сотрудниками.не советую этот магазин
АЗАМАТ НУРУШЕВ
Сервис доставки на нуле
Магжан Курмангали
Дурс кызмет корсетпейди сатушысыда кассирида отзыв жазайк