Agaiyn Hall
Банкетный зал
К
КульчиковА
Демалыс күндері осы мейрамханада өткен іс-шарада болдық. Бұл жерге алғаш рет келуіміз емес — ондаған рет барғанбыз, отбасылық мерекелерімізді де осы жерде өткізгенбіз. Интерьері сәнді, асханасы өте дәмді, қызмет көрсетуі жоғары деңгейде — барлығы 10/10. Банкет ұйымдастыруы өте нақты: әкімші уақытылы ескертіп, мәзірді таңдауға және іс-шараны ұйымдастыруға толық көмектеседі. Тағамдардың берілуі керемет, барлық ас дәмді. Зал кең, әдемі әрі таза — қонақтарды ұялмай қарсы алатын керемет орын👍🏻
Виктория
Хочу выразить огромную благодарность ресторану Ағайын холл! Мы провели здесь замечательный вечер и остались в полном восторге. Еда — невероятно вкусная: всё свежее, ароматное, блюда приготовлены с душой и подаются очень красиво. Хочется отметить и работу персонала — сотрудники внимательные, доброжелательные, всегда готовы помочь и создать комфорт для каждого гостя. Отдельное восхищение вызывает само здание ресторана — очень красивое, стильное и продуманное. Атмосфера внутри уютная и располагающая, чувствуется гармония и забота о деталях. Здесь приятно не только поесть, но и просто провести время. Большое спасибо за высокий уровень сервиса и гостеприимства. Обязательно вернёмся снова и будем рекомендовать всем знакомым!
GS
Gulzhazira Shudabaeva
Керемет , адеми ресторан.Бари жогары денгейде отти. Тамагы дамди, молынан болды. Болашакта тек саттилик и разы клиенттер коп болсын
УГ
Утарова Гульназ
Қаладағы ең әдемі, кең ресторандардың бірі. Тағамдары мол, өте дәмді, әсіресе бешбармағы мен балықтары🔥🔥🔥 барлығын ыссылай әкеліп қояды. Бағалары да өте қолжетімді, басқа ресторандармен салыстырғанда төмен деуге болады. Ұсынамын👍👍👍
1lqas Izmaganbeto7
Очень красивый ресторан и вкусные блюда вчера провели банкет было все супер
НГ
Нургуль Габдышакирова
Ужасный ресторан! Кухня не вкусная! Обслуживание плохое! Не советую!
ТН
Талшин Нургалиева
Такой красивый зал, но кухня слабовата
Anara Tlegenova
Довольна
AM
Asem Mendaliyeva
Кухня супер
НЖ
Нургул Жапанова
Вчера мы в этом ресторане на свадьбе были кухня ужас ест нечего не вкусно обслужевание ноль
Бауыржан Ажгалиев
Просто супер Ресторан 👍👍👍
АЖ
Айдана Жумагазиева
Өте жаман обслуживание,официант ар дым тәрбие көрмегендер,осылай етіп касық айыр қояма ,айтып едім қасық айыр алып кел деп ,келіп лақтырып кетті.
Джамиля 09
Очень вкусно. Обслуживали ребяьа🔥. Вчера 09 сент были на юбилее. Беш 🔥. Отдельно подпвали порционно сазан по соусом каким то❤️ все скушали. Салат с брокколи 🔥Сейчас во многих ресторанах валои еды но не вкусно. Поблагодарите вчерашего повара и официантов. Благодаря им вечер в будний день прошел на ура
Айнагул Ергалиева
Обслуживание өте төмен, тамағы тіпті нашар,мейрамхана иесі дікілдеп ақша сұрап ,өте нашар кешегі,түстен қалған тамақты қоятын секілді
Наурызгали Бекесов
Туалеты не закрывались, не было воды
ГЕ
Гульмира Ержанова
Акустикасы нашар. Айтылған тілектерді тыңдау мүмкін емес
Мержан Адиетов
👍
Арай Рыскалиева
Өте тамаша, мейрамхана. Тағамдары дәмді, персанал тез тез кимылдайды. Зал кең.
НЖ
Нуржамал Жумагалиева
Кухня хорошая
НТ
Нургуль Тулегалиева
Была на свадьбе у родных, понравилось все кухня обслуживание само здание
Асан Таржманов
Ресторан супер обслуживает.
Айгерим Елеусинова
Ресторан керемет іші әдемі,кухня өте шамалы тамақтары аз салынады 14 адамға өте аз,2-3 адам бір табақтан алса қалғанына жетпейді,салаттары дым дәмі жоқ,кухня не очень не советую
КN
Крис Nur
Вроде все норм ,но не понравились оффицантки. Прямо под душой стоят смеются как будто находиться дома. Было очень даже не приятно сидеть весь вечер
Айзерек Егизова
Ресторан хороший. Красивый и уютный. Спасибо за хорошо проведенную вечер! Хочу отдельно поблагодарить официанта Рауана за хорошую работу!
Нурлан Мухамбетьяров
Кеше тойда болдық бәрі жоғары деңгейде өтті деп ойлаймын,ия шынымен акустика жағынан проблемалары бар екен.Жалпы кішігірім қателіктерін елемегенде бәрі ұнады,официанттары әдемі қазақтың қыздары мен балдары шауып жүрді,тамақтары тойымды бақытты болсын жастар.
AG
Arai Galieva
Свежий отзыв 17.05.2025 года.Плюсы ресторан красивый,большой,столы красивые,еда вкусная👍🏼испрпвили.Минусы акуситка ужасная,кондер не включают,обслуживание хормает все также как и до этого говорится,официанты проподают с концами,хозяйка и админ говорят разную информацию,говорили что до 6 вечера а на деле заставили закончить в 5 часов обеденное мероприятие🤦🏻♀️делайте выводы сами
rauann ..
Эльвира Мусакулова
Кухнясы шамалы
А.
Ахмет .
Иомоио супер прям сногшибателен слов нет
MD
мыкты👍🏼, темаа
Nazerke Kakimgaliyeva
оте керемет ресторан✨👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Арайгуль Мендыбаева
Обслуживание 0. Толық оплатаны тойдың ортасына жетпей сұрады..это ужас…ешкім ешқайда қашып кетпейді ғой!!! Қонақтарды қалдырып пришлось оплату сделать..Админ өте шамалы ауысып ауысып 5ші админге әзер тоқтады. 130 адамға 5 официант сұмдыққой😮 той бастар шығарғанда бүкіл әдемілікті бұзды! Сұмдық..өзім енді ол ресторанға жоламаспын. Тамағы да шамалы…нестоит цен! Сұмдық..мой шок в шоке от этого ресторана
Тамақтары не очень.Порциялары кішкентай.Алып барған конфет пен сахардың жартысын қоймаған.Чай вообще айтпай-ақ қояйн.Адамдарға қарым-қатынастары өте нашар.Мүлдем ұнамады.
Abatova Ina
все вкусно, отличное обслуживание. Всем рекомендую.
Балкыз Нургалиева
кушти, тагамдары да дамди
Abdullah Serikov
Супер вкусно, уютно
Бешпармак, горячий второе Оте аз Картошка 2-3 кисиге тек жетеди, хотябы картошка нормально салуна болады го. конактар айтып жатыр неге аз салады деп, конактарга ұнамады. Ресторан құрылысы дизайн фото зона керемет
Сс
С с с С с с
Еда очень мало один стол наа 14 человек, кушать нечего не хватало нас 80 человек было, а так Ресторан широкий высокий, минус только еда мало было
Aigul Nurlanbaeva
Той қараша айында болды. Тамағы ұнады+, іші жарқырап тұр+ обслуживание ұнады, аппаратура шамалы сөйлеп тұрған адамның сөзі анық емес іші үлкен болған соң сөздерді түсінбедік, Гардероб проблема 230 адамды жинап алып, шап шағын гардероб ашып қойған, ішінде гардеробчица біреу , киім тапсыруға почти 30 мин тұрдық, киімді алуға 1 сағаттай тұрған болармыз. Уборный тек 2 еуі ашық тұр
Кайрат Айг
👎 адамдарга карым катынастары нашар
Талгат Раскалиев
Отличное место, вкусно, качественно. Атмосфера просто супер, официантов много и они работают быстро и с улыбкой, поварам огромное спасибо, так же и хозяевам этого чудного местечка. Такой бы ресторан и в Волгограде. Дай бог вам удачи, успехов, улыбок посетителей и по больше посетителей.
Азамат Абай
Проекты заведений четко и лучший на заганский мкр
Даурен Темир
Все не вкусно. Окорочка элементарно, жёсткое. Чай ужасно.
Айбиби Утегенова
Ағайын хол ресторан маған ұнады