Adinur
Парикмахерская
Елшат Бисенғалиев
Совсем не понравилось
Мүлдем Обращение обслужка грубы!адаммен жұмыс жасау білмейді 1 ші окошка ,кенес бермес едім жұмыстарына немқұрайлы қарайды екен Өте Қате мастерлері
HK
Hakim Konysbai
Совсем не понравилось
Берут больше чем указано на ценнике,стригут ужасно,делают не как хочет клиент а как хотят сами, не ходите туда никогда.
Асыланбек Шамилов
В восторге
«Барбер шопқа алғаш рет келгеніме өте қуаныштымын! Шеберлер өте сыпайы, кәсіби, өз ісінің мамандары. Шашымды дәл өзім қалағандай етіп қиып берді. Интерьері стильді, атмосферасы жайлы. Міндетті түрде тағы да келемін! Баршаңызға ұсынамын!»
Еламан Асылбеков
В восторге
Отличный парикмахерский салон! Профессиональные мастера, внимательное отношение к клиенту и очень приятная атмосфера. Работу выполнили аккуратно и точно так, как я хотел. Используют качественные инструменты и средства, всё чисто и аккуратно. Обязательно приду ещё и с уверенностью рекомендую всем!
РБ
Расул Бисешов
В восторге
Өте керемет шаштараз! Қызметі ұнады, шашымды дәл өзім қалағандай қылып берді. Таза, ұқыпты және кәсіби. Ұсынамын!”
~Amanbek A
Мүл'де ұнамады порожняк
ГС
Гулмаржан Сабырханкызы
В восторге
Керемет!Өз ісінің шеберлері жұмысына тиянақты,нәтежесі керемет
Максот Сембай
В восторге
Өте керемет өз ісінің мамандары жиналған шаштараз, жайлы таза өте керемет!!! Бағалары тиімді
Думан Кабдоллаев
В восторге
Қызмет көрсету сапасы кушти шашты озіме унагандай етип алып берди,баруға кеңес берем 👍👍
АЫ
Аскар Ырысбаев
В восторге
Өте керемет ұнады өз істерінін шебері
ТБ
Өте жақсы шаштараз
ЫУ
Ырысбек Утеген
В восторге
Өте керемет салон, Заманбек деген барберді бәріне кеңес беремін👍
Сайран Бақтыбаев
☆☆☆☆☆
Рамазан Куртсеитов
Хорошо стригут 👍
ИР
Иманари Ролл
В восторге
Әр кімге әр қалай бірекге ұнаса біреуге ұнамайды
KK
Nursultan Mukhtarov
лучшие 👍🏼👍🏼👍🏼 всем советую
Азамат Тапахов
В восторге
Қызмет көрсету сапасы жоғары, менің көңілімнен шықты, кеңес беремін!!!👍👍👍
Qayrat Tapakhov
В восторге
Осы ауылга оте ынгайлы жерде орналасқан
NJ
Керемет, Маган унады. Советую 👍👍👍
ДД
Дамиля Денгельбаева
В восторге
Очень довольна посещением салона и работа мастера!Большое спасибо)очень понравился сам салон и комфортное общение с Айной,время пролетело незаметно.Обязательно приду еще😊