Kyoto
Кафе быстрого питания
Serzhan Serik
әдемі әдеміі 😍
Нурай Азаматова
Пицца суши, фри ұнады порциялары үлкен екен, әсіресе фридің, крылышки басқалардікіндей қатты ащы емес жей аламыз әйтеуір😁. Жеткізу жағы мен ойлаганнан да жылдам келді. Рахмет жұмыстарыңыз алға баса берсін ✊
BS
Bayashev Serik
Круто
MS
Meirimbek Saktashov
😍😍😍😍🤗😋
Назипа Алибековна
😍Дәмі күшті😍 екінші рет бердік заказға😍 ыстық күйінде,айтқан уақыттарында келді😍
Артур Темирбулатов
Очень вкусная еда!!!!бургеры сочные булочки тающие во рту очень вкусные и мягкиеее😍😍😍советую 👍👍👍
Sanzhar Adietov
Спасибо за приятный ужин все вкусно и вовремя принесли будем заказывать еще детям все понравился .Всем советую
Нурхат Есет
Керемет👍👍👍өте дәмді әрі тез!!!!😍😍😍😍
Zarina 🤍
донеркаға жиі келемін. Донер всегда свежий, мясо сочное, соусы идеально подобраны. Сервис на высоком уровне — быстро и вежливо. Качество стабильно, место заслуживает доверия. Рекомендую.
AES S
Өкінішке орай обслуживание 0. Ожидание 1 сағат деп 2 сағатта келді. Админ ба, или хозяйн ба білмеймін адаммен сөйоесу білмейт. Келмей жатырған соң звондасам, өзіңе айқайлап беред. Сен демеңіз деп. Отзывтарға сеніп заказ берсем бәрі өтірік екен. Кілең достарын жинап алып отзыв жаздырған ау дим. Енді жақсы 2 сағаттан кейін келді. Балаларыма пицца алғам асты күйіп кеткен.
аян дуйсекешов
жеп кормедм бырак жаксы сиякты
Дастан Махсотов
АссалямАлейкум,очень хороший персонал и делают быстро,очень вкусно,советую вам
Эльбирok )
Вкусные
dias makhanbet
Сегодня заказал донер очень вкусные, свежие продукты, благодарен тому кто готовил донер, всем советую 10/10 🔥
ИА
Илана Амерканова
Вкусные донеры
Айнара )
Кушты заказ бериниздер
мм
маке макеевич
Ассалаумагалейкум оз колигимен курьер керек емеспа?
Нурлан Алпысбаев
Хорошее обслуживание,добрые сотрудники,быстро и вкусно готовят 👍
Джастин Ти
Батырхан 01
донеры мошно❤️
AE
Aiman Esentaeva
Бекзаттын донеры керемет дамды колы дерт кормесын
R
Rustamovich19
бекзат деген баланын донеры дерск😍👍🏻
Сымбат Мұрат
донеры керемет кафесіне тек Бекзаттын донер үшін барамғо
Саруар Маратова
очень вкусный донер
di yessentaeva.
донерлары зооор Бекзааат лучший мықты жасайдыы сөз жошш
Z
Zamir
Бекзат ынымнын донеры зорго
Гульсимхан Есентаева
Донерлері өте дәмді, әсіресе Бекзат жасаған донер👍👍👍
ET
Erkanat Tolepkalii
Бекзат Браттын Донеры четкаго четка 🔥
Дана Тулеген
Күшті тұрлыханның донеры
GN
Gulzhaina Nabi
Заведение хорошее,стрепня вкусная и по доступным ценам,часто играет приятная и современная музыка,которая многим по душе.Заказы готовятся недолго,атмосфера хорошая.
Ералы Елеусинов
хозяин ауысқаннан кейін, донерлары өте нашар болып кетті, отравился после того как поел у них, вообщем не советую я разочарован.
ДА
Дильназ Армановна
Құрметті Оралдықтар! Егерде дәмді фасфудттың дәмін көргілеріңіз келсе.Баршаларыңызға “KYOTO”фасфудты ұсынамыз.Тағамдары ерекше үйлесімділікпен,және шынайы ниетпен әзірленгені байқалады.Шынайы алғысымызды басшылармен,персаналдарына білдіреміз! Әр тағамдарыңызға ерекше көңіл бөліп шынайы сүйіспеншілікпен қарайтындарыңызға өз ризашылдығымызды білдіреміз! Тұрақты клиенттеріңізден 👍👍👍👍😍😍😍😍
ARS 🏍️
👍👍👍
A.
Akgul .
айталмадыым💥💥💥
Кажегереи Еркын
Дәмі деген зор мен үшін номер 1 бәріне совет берем келіп жеп кетуге өкінбейсіздер✊🏻✊🏻😁
Алиби Губайдуллин
Мен Ушин Номер 1
РМ
Руслан Мергенгалиев
Всем Советую. Маған Унады!!!!!
Gala 🥸
Тез дайын болды, даміде жақсы👍
Rasul _
Өтте дәмді 👍🏻
China 🇨🇳
Әдемі әдемі
Асылбек Каби
Дәмі зор
Timа S
Тамактары оте жаксы маган унады барлыгына усынамын
ОЕ
Орынай Ермекова
Заказ тез келді. Бари унады асиресе бургер и сушилары. Дами бериниздер. 👍👍
musagaliev .
Сушилары өте дәмді және тез келді дәмі айтп жеткізу мүмкін емес 😍👍🏻 және бағалары да қол жетімді баруға кеңес беремін 🔥
Аманжол Кайыргали
Адамдары ауысқаннан кейін бәрі керемет болған,күнде ашық бұрынғыдай емес,донер дәмді,суши пица чикен вообще мощный,бәріне советую KYOTO-ны 👍👍👍👍👍
Бекнур
Донер маленький и неплохой персонал хамский а так всё нормално
Босс 606
Жабык вечно