MARRAKESH
Riza Zhambylova
Тамақтары ұнады🫶🏻
НП
Надия Пшенбаева
Было все вкусно очень понравилось обслуживание очень хорошое цены очень приемлимые по меню на компанию спасибо большое официантам очень быстро работали советую очень хороший ресторан с вип залами
ЭА
Эльмира Айсиева
Были в заведении вчера на день рождения Посреди вечера мы снова хотели заказать пиво, но сообщили, что его нет из-за отсутствия лицензии. Не понятная ситауция…но сервис вежливый, еда нормальная, а атмосфера оставляет желать лучшего. Надеемся, что в будущем условия станут комфортнее для посетителей
ТМ
Тимур Молдашев
29.11.2025 г. проводили очередной Шиыршык в VIP-зале №5. Выбирал заведение по положительным отзывам, но, к сожалению, очень пожалел. Складывается впечатление, что многие «пятёрки» ставят свои же люди. Посещение оставило крайне негативное впечатление. Организация на крайне низком уровне: администратор и официанты не скоординированы между собой, ощущение полной неразберихи. Горячее блюдо, заказанное заранее на 21:00, подали с опозданием более чем на полтора часа, из-за чего перед гостями было откровенно неудобно. Не советую обращаться в данное заведение — велик риск быть разочарованным и испортить важный для вас вечер.
Арай
Мен осы ресторанға 2жыл туған күн өткізу демін.Өте керемет.Мен мында ең бастысы дастархан үшін туған күн жасап жатырмын.Бұндағы даяшы қыз жігіттердің соның ішінде Асылжан мен Бекарыстың қызмет көрсетуі өте қатты ұнады.100%бере аламын.
Жанаргул Рахметова
Керемет кеш үшін рахмет. Барлығы жоғарғы деңгейде өтті. Барлығы өте дәмді. 🫰
Мая Карайбекова
Огромное спасибо за тёплый приём и отличный сервис! Все было на высшем уровне,наш официант Айжанар очень внимательная😍хочу выразить благодарность администратору Айше! Кухня супер, чай принесли горячей 👍все было ВКУСНО И ВО ВРЕМЯ, РАХМЕТ!
Эльнара Е
Обслуживание 10/10🔥
ПВ
Полина Верейкина
Ужастное заведение отвратительные, типо охранники по другому не назовешь, проверяют все сумки пакеты не имея на это возможности, персонал которые отвечают за караоке позвали настроить, пришел настраивайте сами, я не понимаю типо на русском хотя нужно было просто выйти в главное меню все что нам было нужно.
АЖ
Айымгул Жаленова
Кухнясы керемет! Официант Бекарыска рахмет! Оз жумысын жаксы аткарды .
АЕ
Айгуль Есбулатова
Не очень.обслуживание уровень низкийй
БУ
Болганай Уразгалиева
Тамақтары жақсы екен, қызмет көрсетулері жақсы даяршыларға мың алғыс!Vip 6 да отырмыз ұнады бәрі акустика караокесі керемет
Н
Нурболат
Жақсы кафе.ұнады.
Исламбек Алтынбек
Ресторан жақсы екен , барлық жұмысшылары жақсы жұмыс көрсетті, сапасы жоғары, официанттар бекарыс жане руслан жақсы жұмыс жасады
НИ
Нурсауле Ильясова
официанттар керемет жұмыс көрсетті, жалпы маракеш персоналы өте жақсы деңгейде жұмыс жасады, Руслан мен Бекарыс деген официанттар жұмыс деңгейі жоғары
Айгуль Нурекешова
Маракеш мейрамханасының қызмет көрсетуі ұнады.Тамақтары ұнады.Официанттар өте қарапайым қызмет көрсетуі жақсы көңілімізден шықты.
ИН
Илияс Нигметуллин
Марракеш мейрамханасы өте керемет, тағамды өте дәмді. Асылжан деген даяршы қарындас өзіне жүктелген өте жоғары деңгейде атқарды. Өсе беріңдер, дами беріңдер...
Abukhan Aruzhan
кушти заведения, Ернұр официант отее керемет обслуживания жасап жатыр оте унады, бари жогаргы денгейге отти. 👏🏻👏🏻
Аяжан Абухан
Дерзко тамагыыы
lunoik 🤍
Пришли с полругами в этот ресторан обслуживания 100% очень понравилось Оффицианты очень приятные🥰🥰🥰
Ulzhan Kenesova
Посетили это ресторан и остались в восторге,обслуживание было достаточно приятным и очень быстрым!!🤗
SZ
Satzhan Zhumatay
vip 2 кушти барлыгы унады тамактарыда дамди обслуживание кушты
ЖН
Жумабике Насипова
куштіі ресторан, №2 випта были обслужка кайф оффицианты добрые вообщем всё понравилось
Aisha Khansultanova
Всё было супер!!!! Тамақтары өте дәмді, кеш көңілді болды!!
Alikon Sabyrgali
Все классно отличное зовидение
Dikon .
3 випта болдык тамактары дамды ышы адемы обслуживание высший уровень Ернур жаксы кызмет аткарды
ГШ
Гулназ Шынгысова
Сервис 👍👍
ShynGyssov 🇰🇿
Керемет демалыс орыны👍👍👍
Нурхат Кдрашев
Демалысқа арналған керемет орын. Кухня, караоке барлығы жақсы деңгейде. Марракеш ұжымына табыс тілейміз.
Айсана Т
Все понравилось, еда хорошая, все нас устраивают 💕кроме администраторшы которая сидела у входа)
: tul1egenov.s
Тамақтары жаксы кушті маған бәрі унады тамақтын ценасы өте тейімді официантары жаксы қонак жайлы
Shakhzoda Ismagulova
тамақтры дәмді
Jako 🧢
👍🏻👍🏻👍🏻
Аяжан Амиргалиева
9 випкада қонақта болдық Біріншіде випка өте керемет дизайны , жарық Тамақтарыңыз дәмді , выборда көп уақытылы дайын болды Отдельно рахмет Официант Алишер Сөзімізді жерге тастамай заказды тез қабылдап, жеткізіп беріп отырды Басқа офиц тоже көмектесіп жатты Рахмет көп көп 😘
Ансар К
Барлығы ұнады, официанттары жақсы! 👍
Гулнур Абуталина
Керемет тамақтары дәмді қызымет көрсетуі тез
ЛА
Лариса Атаканова
Қатты ұнады, тамақтары мол, өте дәмді👍👍👍👍👍 Аяулым өз жұмысын жақсы біледі, өте тәрбиелі, сыпайы сөйлеседі.
ИМ
Индира Магидулоина
Туган кун жасап едык бары жаксы болды, тамактары дамды,обслуживание тема🔥🔥🔥
БУ
Багдат Утегулова
барлығы керемет, кухнясы жақсы. Жақсв отырысқа қолайлы жағдай жасағаныңыз үшін рахмет
GY
GHOST YT
31қазан күні туған күн кешімді достарыммен осы ресторанда өткіздім. Атмосфера өте жайлы, тағамдары да дәмді 😋, админ қарындасқа көрсеткен жоғары деңгейдегі қызметі мен қонақ жайлығы үшін көп рахмет! Сіздерге табыс, тұрақты клиенттер және жаңа жетістіктер тілеймін ❤
Aknur Mendigali
5 куны болдым оте кушты отти отырыс ужым белсенді тамактары оте дамды болдыы рахметтт🤍🤍
danagul.D _
Бәрі де ұнады тағамдары дәмді, атмосферасы жақсы,қызмет көрсету жоғары деңгейде. Тағы да келеміз бұйырса. Біз тіпті орта залда аздап би билегіміз келді. Ережеге сай оған болмайтын еді, бірақ марракеш ұйымы біздің жағдайымызды түсініп, бәрін ыңғайлы етіп ұйымдастырып берді. Осындай түсіністік пен жылы атмосфера үшін үлкен рақмет! Вип9 жарық, кең екен👍🏻Билеугеде ынғайлы, диваны да жақсы жұмсақ.
МТ
Мария Трипутен
Были в этом кафе — пожалуй, самое ужасное заведение в Уральске, где мне доводилось бывать. Кухня отвратительная: еда подана неаккуратно, без вкуса и аппетита. В зале видели мошек и тараканов — антисанитария полная! Залы пустые, теперь понятно почему: люди просто перестали туда ходить. Персонал грубый, отношение хамское, никакого уважения к гостям. Очень разочарована визитом, никому не советую
Dilnara_🤍 .
Сегодня, 5 ноября, мы посетили ваше заведение всей группой из медколледжа. Нам всё очень понравилось! Атмосфера уютная, коллектив дружный и приветливый. Отдельно хотим отметить нашего официанта Мадияр очень внимательный, доброжелательный .Еда была вкусной, подача быстрой, а музыка создавала отличное настроение. Спасибо за приятный вечер обязательно придём ещё! ❤️
Ailina Talipovna
жаксы отти рахмет ужымга🤍
Актолкын Сагынгали
Өте керемет тамақтары дәмді админ Айгерім сыпайы, жақсы қарсы алып, шығарып салды рахмеет🫰
ША
Шолпан Асетова
1.11 ай кызым туган кунин сиздин заведенияда жогары денгейде откизди, 6 випкада, тамактарыныз на высшем уровне, бари мактап жатыр, жазда да улымнын диплом алганын откиздик, оте керемет)) Администрация Айгеримге коп рахмет, кишипейил!!! Буйырса тагы барамыз 😘
ЖМ
Жулдыз Маширова
Құрбыларымызбен 1.11. Кеште отырдык Керемет қызмет көрсетіп, жайлы атмосфера сыйлағандарыңызға үлкен алғыс! Іші өте әдемі, таза, жылы өзіңді жайлы сезінесің.Әсіресе әкімшілеріңізге рахмет айтқым келеді. Жас болса да, өте жауапты, сыпайы әрі шапшаң қыз екен 👏 Басында кішкене түсінбестік болды, бірақ ол бәрін тез әрі сыпайы түрде шешті. Шынымен де өз ісін жақсы білетін маман! Қалған қызметкерлер де өте сыпайы, бәрі орнында, тамақ дәмді, музыка жағымды. Керемет көңіл күй сыйладыңыздар, міндетті түрде тағы келеміз!