Автомастерская
Компьютерная диагностика автомобилей
2.9
2.9
Данияр .
Через день перестали работать поворотники, написал не ответили
Artur Baktygereev
Жолап қажеті жоқ, қымбат алады оның үстіне причинасын таба алмады, босқа ақшамен уақыттарыңды жоғалтасыңдар. Адаммен сөйлесуі дөрекі 👎🏻👎🏻👎🏻
ДР
Дархан Рахметов
Жігіттер бармандар өте нашар жігіт жұмысты тез жасамайт причинасын таба алмайт көп уақытынды алат жасамаған жұмысы үшін көп акша алат ҰЯТ жасаған жұмыстарын қателік толып солмен уақыт кетет. Жігіттер лучше баска жерге барындар.Мен енді бармаспын ана жігітке ҰЯТ енбегін сұраған миға симайтын акша
НХ
Нурик Хайдар
Оте нашар электрик. Адамды куттирип ештеңе жасамады. Клиент пен жұмыс жасай алмайды
AM
Armat Madeniyetov
Автоэлектрик мощный. Советую. Если тихо молча не мешать свою работу хорошо знает.
ЕА
Ермек Абашев
Басқа жерге барыңдар! Жұмысы нашар.
Жанболат Булекчурин
👍
ЕЖ
Елнур Жамашев
Отирик диагностика жасаид причинасын табалмаи 6 мын суырып алад
YT
Yess TuRsinbai
Шиномонтажник Полный Отстой не советую вам покрышки наоборот поставить еще не довольный такой Короче Не Знает свое дело👎🏻👎🏻👎🏻
Kanat Bakunov
Самый лучший шиномонтаж в Зачаганске, просите что бы колесо меняла Айгуль у нее руки золотые.
MK
Magzhan Kurmetov
Грубый сервис!!! Плохой обращение с клиентом
AB
Abdusomad Bazargaliuly
Very bad communication 👎
Altynbek Assylbekov
Коршы мыкты Стас Михайлов калай олен айтады тап солай ол донгелек аустырады
Ереке ДУЙ
8 38 утром заехал, закрыто была!
Ruslan Ikhsanov
Очень доволен, мастер супер на все руки!!
Берик Жунус
Делает быстро качественно Мастер умелец Руки растут откуда надо
Ахмет Ихсангалиев
Хороший шиномонтаж, делает на совесть!