Grill House
3.4
Махамбет Калдыбаев
Отлично
Айнагуль Баубекова
Отличная вкусная кухня, шикарная подача, красивое просторное заведение, вежливый персонал! Была впервые, приятно удивлена! Даже отдаленный район не помеха, когда все на высшем уровне! Спасибо за вечер и сервис! Желаю Вам процветания и по больше благодарных гостей! 🔥 🌹
Akilbek Ahatov
Тамактары нашар, оте нашар Жер! Баруга кенес бермеймин
SA
Saltanat Akhatova
Өте нашар, тығылыстырып, караоке кабинкаларда дауыстары қатты бір бірлеріне естіледі, тамақтарыда оңша емес! Баратын жер емес!
A⚜
Ainura ⚜️⚜️⚜️
Впервые посетила ваще заведение. Кухня не понравилась. Обслуживание вообще не дозовешься официанта. Сколько на из кнопку нажимали бесполезно. Караоке ужасное🤦🏽♀️ ехала через весь город 🤦🏽♀️хотя народу практически не было
АЕ
Арсен Ерсаин
Обслуживание 👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Rinat Salym
Кызмет корсету сапасы оте томен
Серик Салимгереев
қызмет көрсету сапасы төмен
А Б
Нет слов, одни эмоции! Випка таза, обслуживание жақсы, официант жігіт өте тәрбиелі, артық сөзі жоқ. Освещение керемет, тамақтары вообще сөз жоқ болды. Дәмді, әрі порциялары жақсы. Хозяиндары барлығын қадағалап жүретіні қуантады. Көз тимесін, осы качествоны ұстап қалуларыңызға тілектеспін🫰
Айдос
Өте керемет жер маған ұнады
Дильназ
Обслуживание очень плохой. Сотрудники грубые. Не советую ездить
Сабина Габитова
Баратын жер емес, қызмет көрсету сапасы өте төмен. Админ дөрекі. Тапсырыс берсе немқұрайлы қарайды
Roman Nikolaev
Тым нашар сервис, охраниктері тым дөрекі Қуып шығуға дайын тұрады. Баратын жер емес екен!
Охранниктер жабайы қызмет көрсету сапасы төмен баратын жер емес лучшее қаланың ішіндегілер жақсы
Alikhan Sansyzbay
сорииииииии
Аягоз Сапаргалиева
Өте керемет жер!Тамақтары мол, дәмді.Керемет демалып қайттық
ЖС
Жайдар Салимов
Администратор өте дөрекі ұнамады. Қонақтарымнан ұят болды! Баратын жер емес екен!
СТ
Серик Туманчиев