Bemсomp
Мастерская по ремонту компьютеров и периферийного оборудования
НБ
Нурдана Бакытова
Рахмет все быстро керек кезде и рядом. Еңбектің жемісін көріңіз. Жақын жерде болғаны қандай жақсы
23 декабря 2025, официальный ответ
Пікіріңіз үшін көп көп рахмет. Сізді біздің тұрақты клиенттеріміздің қатарынан көруге қуаныштымыз.
Анвар
Рахмет ребята молодцы. 2 принтера быстро сделали. Рахмет
15 декабря 2025, официальный ответ
КҚ
Камшат Құсайнова
Ноутбугім шамалы жасап тұрды, қазір зулап тұр , маған ұнады рақмет Жұмысыңыздың жемісін көріңіз
12 декабря 2025, официальный ответ
AZ
Amandyk Ziyadenov
Аксайда биршама жерге хабарластым ешким истегиси келмитин затты истеп берди кеште апаргам тунде дайындап койыпты рахмет оз исинин шебери деген осы 👍👍👍
11 декабря 2025, официальный ответ
НН
Нурым Нурмагамбет
Алла разы болсын! Өз ісінің хас шебері! Нағыз маман! Тез әрі сапалы! Аман жүр,брат!
28 ноября 2025, официальный ответ
MT
Mirzhan Turezhanov
Тез жане сапалы кызметинизге рахмет. Жумысыныз алга журсин👍
17 ноября 2025, официальный ответ
Ademi Retkhankyzy
Мастер своего дела. Быстро и качественно выполнил работу. Спасибо большое, процветания вашему делу👏👍
12 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо за хороший отзыв. Мы будем рады видеть Вас в числе наших постоянных клиентов.
A
Adilbek
Бүгін міне екі ноутбук өте жақсы жұмыс жасап тұр. Үлкен рахмет айтамын Еркін мастерге өз ісінің маманы өте тез арада жасап берді. Самсунг ноутбук ескі болғасын көп жерде ремонтқа келмейді деген жауап естіп келіп едім. Оказывается жасайтын мастер бар екен ол Еркін
ЖК
Жансая Кадргалиева
Өте жақсы мамандар,уақытылы жасап берді принтерларымды, әрі клиентпен сөйлесуі түсіндіруі бәрі қарапайым мәдениетті жұмыстарыңыз маған ұнады. Ақсайдағы үлкен сервис болып дамым өсулеріңізді тілеймін.......
5 ноября 2025, официальный ответ
N.
NurjiGGGa .
Потолок, ноут жарамсыз болып қалған шығар десем, бәрі четко , майысқанда дұрыстап бәрін ауыстырып берді, тез әрі сапалы, Ақсайда мастер бар деп ойламапың
5 ноября 2025, официальный ответ
ДУ
Дамир Уралов
Өз ісінің шебері екен маған ноутбугымды тез жасап берді
AB
Aidos Begaliyev
Мастер своего дела!Тез әрі сапалы жұмысына рахмет!Клиенттерін көп болсын!
Ажар Досказиева
Здравствуйте Сдавали принтер на ремонт Сделали чистку идеальную Распечатка цветная распечатка все работает идеально Спасибоооооо
8 октября 2025, официальный ответ
AT
Azamat Tastemirov
Ноутбукты жөндеуге бердік. Жылдам, сапалы және сыпайы қызметкерлер. Еркінге, көп рахмет!
7 октября 2025, официальный ответ
Askar Sundetov
Өте керемет жұмысына риза болдым бәрі нақты мұқият тиянақты жасап берди.Осы мастерге барып жасатсанцздар өкінбисіздер
1 октября 2025, официальный ответ
Алексей Коба
Вежливое обращение и быстрота👍
29 сентября 2025, официальный ответ
ГА
Гулнур Асмамбетова
Еркін мырзаға көп рахмет! Әрқашан сапалы қызмет көрсетеді, бірінші рет жүгініп тұрған жоқпыз. Әрдайым барлығын түсіндіріп, тез, оперативті жұмыс жүргізеді. Ісіңіз алға баса берсін!
26 сентября 2025, официальный ответ
Юрий Ушаков
Огромное спасибо! Качественное обслуживание клиентов, помогли разобраться и узнать причину проблемы при диагностике
22 сентября 2025, официальный ответ
MA
Mira Aisiyeva
Спасибо мастеру Еркин, быстро и качественно все сделал!!Мастер своего дело👍👍
22 сентября 2025, официальный ответ
Мирболат Айтуганов
Очень быстро и качественно Приемлемые цены !!
19 сентября 2025, официальный ответ
Айбар Кусайнов
Өте тез жұмыс жасайды ноутбук апарып едим 1 күнде жасап берді және арзан осыган баруга кеңес беремін 👍👍👍
18 сентября 2025, официальный ответ
Абай Бөкейхан
Оте керемет. Жылдам әрі арзан
Нурперзент Сагындыков
Өте жылдам жұмыс жасайды керемет👍👍
Erzhan Kulganat
Очень быстро отремонтировал
Максот Али
Спасибо быстро и качественно поченил ноутбук
12 сентября 2025, официальный ответ
Ержан Акберлиев
Өте керемет👍 сервис жоғары деңгейде👍 мастер Еркін ноутбугімді жөндеуде өте керемет жөндеп берді👍
12 сентября 2025, официальный ответ
Azamat Dauletiyarov
Жұмысың өте жақсы жасайды, бірнеше рет хабарласып көмек сұрағам, бәрін жасап берді👍👍👍
9 сентября 2025, официальный ответ
ГЖ
Гульнур Жантурганова
Өз ісінің маманы десем артық болмас. Өте қол жетімді суммада және тез жасап береді. Ауылдан сенім білдіріп тапсырдым дәл солай табыстады. Четка ясно түсіндіреді көңілімнен шықты жұмысыңызға сәттілік! Өсе беріңіз! Сұрақ қойғанда каждый қоңырау шалғанда жәймен түсінікті жауап қайтарады! Рахмет сізге🙏 Алғысым шексіз
5 сентября 2025, официальный ответ
Aigerim Ayapova
Все качественно и быстро. Спасибо большое
5 сентября 2025, официальный ответ
Alisher Shegebaev
Все быстро понятно профессионально, + демократичные цены
4 сентября 2025, официальный ответ
AM
Altynay Mumenova
Нашла данную мастерскую по рекомендации и очень понравилось, что мастер смог быстро выехать на место и оперативно починить принтер и даже объяснил как можно устранить такую неполадку самой
3 сентября 2025, официальный ответ
💕 Дилёк
Жұмыстарына жауапты👍👍айтқан уақытында артық сөзсіз жұмыс жасайды
Нурым Жетписов
Прекрасное заведение! Помогли с решением вопроса за 5 минут, вежливый персонал и профессиональный подход!Всем рекомендую!!!
Arman Shautenov
Дерзко степ берд жылдам
Мирас Магазов
Өз жұмысын жақсы білетін жігіт! Мықты маман! Қашанда көмектесуге әзір жүрет. Рахмет
Армангуль Шалабаева
Принтер не запускался, нашла мастера через 2гис посмотрела отзывы решила обратиться за помощью Быстро нашли причину, устранили неисправность за адекватную цену.
Ansaganym Turanova
Все супер ⭐️ быстро осмотрели и починили ноут 👍🏻 Большое спасибо!!!
AE
Aruzhan Erbolek
Бәрін тез және качественно жасайды рахмет
💎💎
💎 💎
Сдали на ремонт колонку всё починил всё хорошо работает,спасибо большое
27 августа 2025, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо за отзыв. Мы будем рады видеть Вас в числе наших постоянных клиентов.
НБ
Нурболат Бимагамбетов
Телевизорымызда ақ точкалар толып тұр еді соны оралға апарам ба деп жүр еді ақсайда осындай қызымет көрсететін орталық бар екенің естіп хабарласқанда барлығын бар болғаны 2күнде жасап бері еше принтырымызда көптен бері жасамай тұрған болатын соныда 1кннде ондаб берді Сөздін шындығында бірдеме болса орал қаласына жүгіре бермей Ақсай қаласынада сенім артсаныздар да болат жоғарі денгейде сапалы қызымет!!! Рахмет !
Nurzhan Kaliev🧟
Топ
Макпал Мухамбетова
Не первый раз обращаемся за помощью к профессионалам своего дела. Качественно, быстро и недорого. Рекомендую 👍
Иса Айтбай
Чистку ноутбука и замену термопасты сделал очень качественно,быстро,дешего.
20 августа 2025, официальный ответ
Жасулан Абдрахманов
Оставлял на ремонт ПС4 Очень быстро и качественно сделал свою работу. И по цене отлично. Обращайтесь смело
18 августа 2025, официальный ответ
IS
Ivan Sokolov
Всю работу выполнили быстро и качественно. Рекомендую всем!
16 августа 2025, официальный ответ
Erkebulan Isentay
Работа сделана отлично, колонка работать стала лучше чем при покупке, все сделано классно
14 августа 2025, официальный ответ
Ерназар
Обратился за помощью в установке программ на ноутбук. Всё сделали быстро и качественно. Установили нужные программы для работы, всё настроили и объяснили. Теперь ноутбук работает отлично. Спасибо большое за помощь! Рекомендую!
11 августа 2025, официальный ответ
Аягул Ғайсиева
Принтерімді уақытылы жылдам жасап берді еңбегіңіздің жемісін көріңіз 👍👍👍
10 августа 2025, официальный ответ
Рахмеет улкен Мастер своего дела Всем советую хороший мастер Рекомендую